25

Анонимен до 31

преди 5 години

Нуждаеш се от спешно лечение не губи време много си зле.

24

АнонимеН

преди 5 години

ДОКАТО РУСИЯ НЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО!!!РУСНАЦИТЕ СА ЧИСТИ АНТИХРИСТИ И КАТО ТАКИВА ВЪРШАТ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!!!

23

Зелените,

преди 5 години

Нещо пак се напъвате!От това напъване ще излезе само нещо неприятно, да знаете!

22

За сравнение

преди 5 години

List of wars involving the United StatesList of wars involving RussiaОбърнете внимание на причините и географцкото разположение на конфликтите.коментарите са излишни...

21

Анонимен

преди 5 години

До Не се знае...Няма такъв метеор които е в състоя на унищожи човечеството, за да предизвика глобален апокалипсис едно космическо тяло, то Земята трябва да се сблъска с нещо с размерите на Луната и по-голямо. Тогава цялата повърхност ще се нажежи до хиляди градуси и буквално ще стерилиза Земята.

20

Анонимен

преди 5 години

17 а друга държава вече го е използвала за кеф и без причина и редовно си плаши че ще ползва ядрено оръжие срещу други държави. Обгради с военни бази няколко държави, отегля се от договори за разоражаване един по един, 98% от съществуването си е била във война. Чудя се как никой не я вижда като агресор при положение че е отговорна за смъртта на над 10 000 000 души за последните 30г.

19

АнонимеН

преди 5 години

НИТО КИТАЙ НИТО СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ЗАПЛАХА ЗА СВЕТА ТЕ СА НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ И ИЗЦЯЛО ЗАВИСЯТ ОТ МИЛОСТТА НА ДЪРЖАВИТЕ С КОИТО ТЪРГУВАТ!ПАКИСТАН, ИРАН И САУДИТСКА АРАБИЯ СА УЛТРА СМЕШНИ!!!-----------------ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е РУСИЯ!!! ДОКАТО РУСИЯ НЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ВИНАГИ ЩЕ ИМА ОПАСТНОСТ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

18

Анонимен

преди 5 години

Пак хипи-гей либерастки простотии, 3 градуса повече щели потопя половината свят, а другата щяла да стане или много гореща, или много студена - псевдонаука и сектански брътвежи. Човечество може да бъде заличено само и единствено от мощен космически феномен, като среща с черна дупка или избухване на свръхнова, все неща с пренебрежимо малка вероятност. Иначе гадания за наближаващ апокалипсис има откакто го има човечеството.

17

шматка

преди 5 години

За какви работи хората взимат пари.Неизбежното което ще стане е война.Ще се множим до едно време.След това ще настъпи глад а глада е лош съветник

16

ined

преди 5 години

Хората станаха прекалено много и сценария да останат живи само 1% от тях е много добър и за Земята и за самите хора.

15

Стамат

преди 5 години

"Ще дойде ли краят на света такъв, какъвто го познаваме?"А какъв го познавате?

14

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! МНОГОКРАТНО ЗАПЛАШИХА СВЕТА , ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ !!!!

13

Не се знае...

преди 5 години

След ядрена война няма има големи промени от самите взривове. Даже да вривяват последователно една по-една и да ги подредят по екватора има "само" 20000 ядр.глави, т.е. по една на 2 км. Както знаем, не всички ще се взривят, а ако не се изчаква м/у взривовете, ще се взривяват във разреден въздух и им пада ударната вълна. От радиацията ще измрат повечето хора и животни и растения, но някой ще мутират и ще оцелеят. С две думи ще е нещо като самоубииство на сегашния хомо-сапиенс.При метеор-край!

12

Анонимен

преди 5 години

някои хора просто се издържат с дрънкане на "умни" глупости..

11

Тео

преди 5 години

Някой е имал доста интересно чувство за хумор. Доста "украсена" снимка на замъка Нойшванщайн. И за края на света - снимка на изгорял ... замък. Можеше малко по-апокалиптично да подходи :).

10

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам че изкуствения интелект би унищожил планетата - напротив, най-вероятно би я превърнал в много по-добро място за живеене, отколкото е в момента!Особено в България, ако изкуствения интелект управляваше вместо ГЕРБ, можеше да станем и нормална държава

9

с

преди 5 години

Дано са се заличи целия свят ! ДАНО !

8

човек от народа

преди 5 години

Аз по-скоро се опасявам че ако вещицата успее спомоща на едъгавите да бутне правителството много вероятно последните млади хора ще напуснат страната и ще настъпи края на българската цивилизация.Дано Бойко не се оттегли на Мачу Пикчу.

7

Ония

преди 5 години

Желанието ни за пари и висок стандарт на живот,ще ни заличи като племе. Дано само е по-скоро!

6

бай ганю

преди 5 години

всичко е прекалено глобализирано между големите сили има прекалено много икономически зависимости за да натисне някой от тях бутона,най вероятния сценарий е климатичните промени да ни заличат поради невъзможността да произвеждаме храна и увеличените нива на радиация друго всичко е фантастика