17

Анонимен

преди 5 години

нали Валери Симеонов беше проблем? Е, защо се иска оставка на Адриана Стоименова? УТре майките ще поискат цялото НФСБ да напусне парламента.

16

Анонимен

преди 5 години

Да България се гушнаха със зелените (пребоядисани червени) и със организации подкрепящи ЛГБТ обществото.

15

Анонимен

преди 5 години

Дълго време майките протестириха че нямало закон - направи се закон - поискаха още два закона. Направиха се три закона - поискаха пари. Дадоха се 500 милиона - започнаха протести срещу изказване на Валери Симеонов и той бе изкаран най-големият проблем на България. ЕТо - него вече го няма. Сега искат нова оставка. Ще видите, че протестите ще продължат. Те са спонсорирани от БСП.

14

Анонимен

преди 5 години

"Демократична България" са провалилите се ДСБ и Да България - стара претоплена манджа.

13

Анонимен

преди 5 години

Избор има, но Гербавите медии активират гнусна пропаганда за оплюване в медииге на Шишко. Изборът е коалицията "Демократична България"- единствените малко останали интелигентни политици, които знаят как да изведат България напред и какви реформи да се направят, за да догоним другите Европейски държави. Би ли ни обяснила по-точно за какви реформи знаят тези, за които другите не знаят и с които ще догоним другите в ЕС. Защо не ги казват тези реформи, народът тъне в мизерия, а те не казват?

12

Анонимен

преди 5 години

ОООО, демократична България....прекрасен избор. Те се гушнаха с гейовете и зелените.

11

ПроСоТо

преди 5 години

гущера си откъсна опашката...Да живее Гущера!..И да не сте посмяли да протестирате повече,ей!Защото..."Нема Симеонов,немате повече проблеми"?!?!

10

#оставка

преди 5 години

Каква изненада...

9

Анонимен

преди 5 години

Те 50 процента от избирателите не гласуваха и преди да съществува Герб...50 процента не гласуват и във всички европейски държави. В САЩ гласуват към 35-40 процента. Не вярвам да ми кажеш че те са срещу системата. Просот хораат са достатъчно богати и не им пука кой е на власт.

8

Българският Народ

преди 5 години

Не искаме нито едните, нито другите! Искаме швееепс!

7

Анонимен

преди 5 години

До 12Избор има, но Гербавите медии активират гнусна пропаганда за оплюване в медииге на Шишко. Изборът е коалицията "Демократична България"- единствените малко останали интелигентни политици, които знаят как да изведат България напред и какви реформи да се направят, за да догоним другите Европейски държави.

6

Ненормален

преди 5 години

Ако не е Петър Петров не ми го споменавайте!!!!!!

5

ай сиктир

преди 5 години

Проблема на гербавите *** е, че смятат всички които не са съгласни с тяхното управление за непременно червени. Явно трябва да се напомни, че около 50% от избирателите не гласуват защото според тях всъщност избор няма все са червени или гербави ***.

4

анонимен

преди 5 години

БЕЗ ДРУГ ВИЦЕПРИМИЕР,ТЪКА КАКТО ПРЕДЛАГА ВОЛЕН СИДЕРОВ И СПЕСТЕНИ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА БЮДЖЕТА,ЗА АРМИЯТА,ЗДРАВООПАЗВАНЕТО И Т.Н.

3

Анонимен

преди 5 години

ХАХХА майките искат още оставки - включително на Адриана Стоименова - на зам.председател на Националия съвет за хората с увреждания. Не били политически исканията им, а? Много интересно какво им е направила АДриана Стоименова?

2

Анонимен

преди 5 години

Браво Валерка истината трябва да се казва, майките да не са допускали разни политици да ги яхат и да врякат на площада без разрешително. Боко оставка ме мишко страхлива.

1

Лечева,

преди 5 години

гледайте си стрлбите, вкл. и ОНАЗИ по съпруга Ви, за която мълчите!Така бяха "стреляни" и Павлов, КЮлев, Илиев, Луканов.Вие нямахте късмет.И имате лице да се занимавате с ПОЛИТИКА!!! Защото никой не се разрови; ПРИЧИНАТА!!!