85

Анонимен

преди 5 години

Идеята ще помогне на ориенталския пазар и ориенталската пазарна икономика в България. Ще може да се пазарим по ориенталски за надценката. Питаш ориенталския търговец на горива: "Колко ти е надценката". И почвате пазарлъка. Много добра и подходяща идея за ориенталската пазарна икономика в България.

84

Jon

преди 5 години

До АнонименПърво трябва да виснат на въжето всички БКП(БСП), ДС и ДПС където окрадаха и фалираха България и то не един път.

83

...

преди 5 години

Бре не знам *** поне се разбра, че над 85% от цаната на бензина отиват в Лук Ойл! Държавата получава може би 10% и останалото е за търговеца на дребно! Така е тука по тия земи с "ПРОЦЪФЯВАЩА" пазарна икономика и не само!

82

Емо

преди 5 години

Прах в очите. Да видим дали ще напишат истината - бензина излиза от преработка с цена 90 ст. най-много. Но 80% от потреблението на горива е от дизел , цената на бензина с 10 под дизела, но от него си избиват печалбата и за бензина.

81

Анонимен

преди 5 години

Няма да ти обяснявам кой в България може да си отвори бензиностанця, ако обаче по някаква причина все пак отвори, представяш ли си на какъв натиск ще е изложен, еле пък и да продава на минималната печалба.

80

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че средния и малкия бизнес го смачкаха.Няма переспектива в България.

79

Аз

преди 5 години

Цената на петрола днес се срина на половина. какво правим сега с цената на бензина ?

78

Анонимен

преди 5 години

и какво като е написано в касовата бележка .като всички данъчни складове на гориво са само на Лукойл и е единствен монополист

77

Анонимен

преди 5 години

Тиквата си отива, но драпа до последно, току виж му се размине. Те хората, но умните, а не комунизоченгесарска изгерберастяла ***, са установили, че когато децилният коефициент се повиши над 25,се случват интересни неща, размирици,революции, граждански войни. От около седем години в България стойността на коефициента минава 40.

76

Анонимен

преди 5 години

Кво ме грее мене този касов бон ? Грее ме ниска цена на горивата.

75

Анонимен

преди 5 години

добре ок за търговците но когато излезеш и кажеш вдигаме тока парно вода горива що то скочил петрола Е добре нали сме отворен пазар сега като с спаднал с 20$ нефта що не свалят цените на парно ток горива с 20%

74

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе пожелавай на другите това , което може на теб да ти се случи. Тези партизански мераци за бесене на другомислещия отминаха отдавна. В наше време при добро желание може да бъдеш издирен и попитан кой кого ще беси. Анадъмно.

73

Анонимен

преди 5 години

Герберастки крадци и изедници - малко ви остава.Скоро ще ви залюлеем по стълбовете.

72

Горгона

преди 5 години

До привет от Германия: В Германия има олио в магазините по 1,60 лв литъра. Как си плащат данъците и на работниците. Проблемът е с картела в България. А с него трябва да се бори държавата.

71

сс

преди 5 години

Тия дето мрънкат че руснаците ни цакат да вземат малко да се поинтересуват и да поровят в нета, не че защитавам руснаците но Лукойл истинският му собственик е Лондонските банкери по точно холдингите на Ротшилд така че не руснаците а англосаксонците ви работят толкова години, те така обичат да са зад паравана негативите да ги обират другите подставени им лица в случая руснаците всеки ги оплюва но правилата ги определя друг....

70

Западните Балкани

преди 5 години

Заглавие в профит бг: Петролът поевтиня с над 25% от началото на октомври. Нещо не се връзва с високите цени.

69

Анонимен

преди 5 години

Както и да го сучете оставката няма да.во се размине. Не е само горивата. Хляба, тока , газта, пенсионната ви "реформа" бедността, мизерията, кражбите от санирането, наглото поведение на някои министри, данъците, здравеопазването, корупция на всички нива. Оставката е неизбежна.

68

Анонимен

преди 5 години

до 74 - Марешки как успуваше с малка надценка, да е на печалба?

67

Анонимен

преди 5 години

петрола барел продължава да пада!

66

Анонимен

преди 5 години

Да казва и кой е производителя на горивото. Искам да знам дали е Лукойл или не е. Стига с този чадър над Златев и тази политическа хранилка