105

А+

преди 5 години

И в Русия искаха да вдигат цените на горивото ,а там 1.10-1.15 лв цената на литър ,но Путин удари по-масата и каза-не и цените не се вдигнаха.

104

Факт

преди 5 години

Откакто има по-чести проверки по бензиностанциите, газовата ми бутилка започна да събира по-малко газ, а колата ми стана по-икономична и на бензин.

103

ники

преди 5 години

Добре де, А100 е 2.29лв при Марешки?!?!? Това високи цели ли са, след като това е най-скъпият бензин на пазара?

102

Анонимен

преди 5 години

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА ДА ВЛЕЗЕ В ЛУКОЙЛ И РАЗСЛЕДВАНЕ ДО ДУПКА- ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ- ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА БАНДИТСКА ОЛИГАРХИЯ.

101

Шменти капели

преди 5 години

До Анонимен 101Акцизът се плаща от потребителите, но размера на акциза се определя от политиците. ДДС също.

100

Решението

преди 5 години

Намаляване с 50% акциза за горивата, и въвеждане на максимален 5% марж (печалба) за търговията с горива.Не може хем да плащаме голям акциз ,хем бензиностанциите да продават на 30-40% печалба!

99

Анонимен

преди 5 години

Не ме боли,че Бойко и Вальо са богати.Боли ме, че умишлено те и такива ,като тях държат умишлено хората в България бедни.Боли ме,че заради тяхната лакомия съществуването на българската нация е под въпрос.Ти не си ли част от нея,не те ли боли? А мен не ме мисли,защото от 1999г не живея в България и не съм беден, но това не означава,че не искам и хората там да живеят добре.Има огромна разлика между източните и западни капиталисти.

98

Анонимен

преди 5 години

Путин се е заканил на българските протестиращи че ако продължават да бутат цената на нефта надолу ще им пусне паравоенните отряди от русофилски отpепки в България за да разпертушинят протестите. Наистина наште протестиращи нямат мяра и прекаляват, Путин води 2 завоевателни войни и му трябват зелени пари а те му слагат прът в колелата.

97

Aerox

преди 5 години

Hahahaha .....bg prezident si vkluchil transponderite....hahaha.....

96

Анонимен

преди 5 години

До асаА на ясно ли си кой ти дава заплатата и кой определя цените. Или ще протестираш за не знам какво срещу не знам кой. Ей така за спорта.

95

Анонимен

преди 5 години

А как е в Дания, как е в Дания?

94

Анонимен

преди 5 години

Мдааа. От известно врене цената на петрола спада. Предната седмица цената на петрола падна на най-ниско ниво от Април насам. Цените на продуктите от петрола следват цената на петрола но със закъснение поне няколко седмици. Протестите сигурно са трогнали Путин и Тръмп.

93

аса

преди 5 години

искам висока заплата и ниски цени. математиката дали излиза не ме е грижа. ще протестирам до дупка

92

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБочко си лети нонстоп по разни приеми и се забавлява,Вальо Златния се къпе в злато,а ние сме между небето и земята.Спилбърг да дойде да направи филм за нас. Много те боли, че те са богати, а ти си беден. Но това е реалността, някои ще се къпят в злато, а други ще си останете бедни и ще завиждате, какво ще направиш, а?

91

До 81

преди 5 години

Акцизът се плаща от крайният потребител.

90

Анонимен

преди 5 години

От поевтиняването става ясно, че работата е Ако мине номера.

89

КК

преди 5 години

На протест братя българи, всеки ден и по цял ден (ако е възможно).Да изринем мафията, която ни окраде - отвсякъде и във всичко.За нови хора в политиката, за нов живот.

88

Анонимен

преди 5 години

Нямаш избор, колега. Африканци тук не можеш да докараш. Дори те няма да работят на Бенчо, Ветко и подобните им за тези пари. Само българин може да се унижи дотолкова.

87

ПП

преди 5 години

Защо цитират цени на скъпи бензиностанции? Примерно в Пловдив, Марешки продава на 2.16 лв дизела.

86

Анонимен

преди 5 години

Трябва да избираме между емиграция на българи и имиграция на човеци от Африка, Азия в България, ако стане част от високия стандарт на Европа. Всеки да си избере какво предпочита.