9

Анонимен

преди 5 години

за 6 Същата работа е да кажеш, че компютърът победил Каспаров е по-умен от него. Това искаш да кажеш, а тя историята е мнооого проста- вкарали са му на тоя компютър всевъзможни ходове в шаха и машината реагира по най-правилния начин спрямо ответния ход. И Каспаров се умори и машината победи. Това не е интелект, това е база данни в една машина.

8

V

преди 5 години

За къв *** е това ?Да имитира за милиарди долари нещо което вече го има.Нужни са други машини ,а и друг софтуер.Ама китайците ще го направят ;)Проблем е постоянната промяна на технологии ,която в обществения сектор вече не е необходима.Ще се изготви такава за обществения сектор която няма да се променя във времето ,а само ще се смелят твърдотелни памети при това много по рядко .Сега общественият сектор е проблема .

7

Анонимен

преди 5 години

до 6 Самообучение над човешкия мозък? Стига бе, ти значи говориш не за изкуствен интелект, а за естествен, като примерно на едно извънземно същество, защото няма вариант машина (изкуствен интелект) да се самообучава и да надхвърли нивото който има създателя му. Няма откъде да дойде тази информация за това самообучение, капиш?

6

До 3:

преди 5 години

Иска ми се да си прав, но не е така. Боравиш с факти и данни, които отдавна не са верни.В последните години бързо се развива дял от прогpамирането, което дава възможност за самоубочение на изкуствения интелект. И резултатите са потресаващи. Не ми се иска да прогнозирам дори близкото бъдеще.Потърси в Гугъл думите "deep learning".

5

Анонимен

преди 5 години

Голяма простотия е това. Напомня ми навремето за битката между Гари Каспаров с един компютър. Каспаров беше равностоен до едно време, а след това окапа. И защо мислите? Просто мозъкът му се умори, докато при машината няма умора и изчислява до съвършенство най-правилния ход винаги.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма как ако в базите данни на този компютър да не му е вкарано нещо от човек, той сам да достигне до него. На това се основават и законите в роботиката.

3

Анонимен

преди 5 години

Може ли да подкара GTA 4 на макс графика?

2

Анонимен

преди 5 години

Пълни простотии...в този компютър има всякаква информация от човешкия вид, но той не може да се развива над човешкия интелект, по простата причина че е създаден от човек, и не може да се самообучава. Още в Терминатор 2 1991-ва имаше в бъдещето такъв компютър СКАЙНЕТ,който се самообучава и надминава човешкият разум и интелект и създава течния метал Т 1000, ако си спомняте,а Арнолд горкия беше пратен от хората в миналото с металния си обикновен скелет.И Арнолд на детето" Той е по-усъвършенстван"

1

Химика

преди 5 години

"предаване на информация посредством електрически и химически сигнали." ?!?! МОЛЯ ?! Я пак!