19

Анонимен

преди 5 години

Цяла Западна Европа се влошава и ще става все по-зле. Когато пренесеш третия свят у дома, съответно и ти се превръщаш в част от този свят. Хората правят държавите. Като замениш италианците с африканци, ставаш Африка.

18

Анонимен

преди 5 години

Рим, преди години, беше хубав град, малко луд, но хубав!В момента Рим е пълен с "бежанци", *** и черни. Всъщност, албанците са най-доброто, което можеш да срешнеш по центъра!Мръсотията е повсеместна, не защото не се чисти, а защото "бежанците" не спазват НИКАКВО приличие, а и са недосегаеми! Това е истината, а не дали на либерастите им харесва новото италианско правителство! Нали същите тези либерасти докараха азиатско/африканската пасмина!

17

Анонимен

преди 5 години

Има гръцко пророчество, че Константинопол пак ще бъде гръцки с помощта на руснаците. Пророчеството обаче гласи, че никой няма да иска града, и гърците ще го вземат. Какво значи това не се знае, може само да се тълкува, евентуално като война, земетресение, някакво голямо бедствие и вече градът да не е това, което е.

16

Osman

преди 5 години

Пророкът е живял 7-ми век, Константинопол пада 1453 (15-ти). За света ти казах. Само Аллах знае кога, ние няма как да знаем, но вече има някои знамения. А за Рим, то и Константинопол никой не е вярвал, че ще падне.

15

Анонимен

преди 5 години

Мафията има отделна държава и се е впила в бюджета.

14

Анонимен

преди 5 години

За Рим не мога да кажа, но миналата година минавах през летището на Франкфурт до България. Ще ви кажа, че летището в Германия беше много по-мръсно от това в София. Истината е, че там на ден минават хиляди повече пътници но мръсотията си личеше. Германия категорично не е това, което беше преди.

13

До osman

преди 5 години

Тъй като края на света няма изгледи да дойде скоро този дето е писал хадиса явно е бил доста умен.Написал е че края на света ще дойде когато мюслитата превземат Рим - т.е. никога. :)))Самия ислям след 15-20 години ще бъде забранен и практикуването му ще бъде криминализирано.

12

Анонимен

преди 5 години

В Лондон излизат лисици като се стъмни, а в София диви кучета.

11

Ловец

преди 5 години

Бре, чудо, диви прасета по улиците на Рим! Аз си скъсах обувките и дрехите да обикалям по Балкана, а те гадовете там отишли. Сега хем екскурзийка ще си направя, че и нещо ще пукна, е ако може и една *** да ударя, супер ще съм! Но се чудя, ами ако пак журналята са писали глупости, ко правя?

10

Анонимен

преди 5 години

Италия не е имала читав политик от времето на Мусолини. Дано Салвини ги вдигне на крака и изгони иконом. мигранти.

9

Цезарю

преди 5 години

Бях през пролетта там и не видях нищо подобно...много организиран град,много чист и много красив.Все едно чета за съвсем друго място!

8

Osman

преди 5 години

Има хадис, според кокто Пророкът (сав) казва, че краят на света няма да дойде докато малкият и големия Рум не паднат в ръцете на мюсюлманите. Малкият (Истанбул) отдавна падна. Да видим кой ще водач и пълководец ще завладее големият. Но кога ще дойде къйамета знае само Аллах и не е редно ние да предричаме.

7

123

преди 5 години

Доста е преувеличено всичко в статията. Бях в Рим миналата година. Като за град с население 5 - 6 милиона трафикът е доста по-лек от София. Има няколко вътрешни магистрали като Цариградското в София благодарение на които от околовръстното до централната част се стига за 20тина минути. По центъра е има много повече пешеходни зони от София и няма много коли. Не е по-мръсно от София.Неприятно впечатление обаче правят всевъзможните мигранти които при това са доста досадни и нагли.

6

Анонимен

преди 5 години

Преди изборите нацистите обещаваха, че ще излязат от ЕС.

5

Анонимен

преди 5 години

Рим е в разруха от хилядолетия. Тези варвари нямат една права улица и един рейс. Капитализмът ги е направил на средновековно градче с миазми и претъпкано с всичко.

4

Анонимен

преди 5 години

Римската империя е нападната от бежанци и имигранти от Азия и не успява да ги интегрира, римските господари са изклани и държавата им загива. Вероятно такава ще е съдбата и на ЕС.

3

Т

преди 5 години

В рим а тук ние сме потинали в ***

2

Анонимен

преди 5 години

Странно, все едно описват София. А както знаем, София е модерен европейски град, поне според управата. Значи и Рим просто е на европейско ниво, а италианците не го осъзнават.

1

Тон

преди 5 години

Ходим в Рим поне три пъти в годината - не е перфектно чисто, но в този град минават по 80 мил.туриста годишно - парковете са поддържани, забележителностите също. Трафика е отвратителен в центъра, защото всяко второ МПС е туристически автобус или рент-а-кар с неориентирани туристчета. Има какво да се желае, но имам чувството, че такива статии се тиражират за да ни успокояват, че не сме толкова зле в България. Е помислете пак и преди да пишете, ходете да видите разрухата в Рим.