66

месара

преди 5 години

липсата на единство и гражданско общество е много сериозен проблем. На един увеличението му е малко и не го засяга, друг *** като този Край е пенсионер и кисне само пред блока и всички коли му пречат. Но никой не вижда по-далече от носа си, че управляващите правят каквото си и искат на гърба на хората и разчитат именно на това разединение между тях.

65

софиянец

преди 5 години

До Край 44- "София е замислена и строена като европейски град със силен градски транспорт а не като американски -всеки с кола." Когато поскъпна билета за градски транспорт по-изгодно е пътуването с кола, дори за един човек. Да не говорим за загубеното време в чакане по спирките. Принудиха хората да пътуват с колите си и сега реват - много автомобили.

64

До71

преди 5 години

Стига дрънка глупости!

63

Анонимен

преди 5 години

Ами, ако Орешарски не беше фалирал държавата сега и заплатите и пенсиите щяха да са високо.

62

extremist

преди 5 години

НЕ СА ГОРИВАТА! ДОЛУ ГЕРБ

61

Анонимен

преди 5 години

На българина му дойде вече много с ниските заплати на болшенството и с ниските пенсии на всички пенсионери с галопа на цените на всичко - хранителни стоки, лекарства, данъци, горива. Подкрепям протестиращите.

60

Един

преди 5 години

От 2 седмици властимащите са се скрили в миши дупки. Просто си тръгнете с добро.

59

Каро

преди 5 години

Бойко няма да е пътник, докато не го застреля някой. Много ми е чудно как някой хора могат да убият семействата си, ама този още не го е застрелял някой. Не си знаят интересите хората.

58

Анонимен

преди 5 години

Бензина качва политици.Бензина сваля политици.Бензина създава политици.

57

Оставка!

преди 5 години

Когато горивото е скъпо това повишава цената на всичко останало.Не става дума само за колите. ОСТАВКА!!!

56

Бг

преди 5 години

Бойко е пътник.

55

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо на протеста в София бяхме само 4 човека - Кольо Босия, Йоло Денев, аз и още един дето не познавам.Така че ще ви яздят до ГРОБ.

54

Анонимен

преди 5 години

Важното е че сме стабилни.

53

Анонимен

преди 5 години

Те всички падания на "Борисов" май са уговорени за да може след това да дойде пак "Борисов".

52

.

преди 5 години

Симеонов и Борисов да изчезват на секундата.

51

Анонимен

преди 5 години

Няколко ***, между тях и подстрекавани по политическа линия ще ми блокират пътища и ще ми създават неудобства! Колите на повечето от тях са си за спиране от движение, я поради липса на елементарна поддръжка, други заради конструктивни изменения за нощни гонки. "Имало картел" защото цените били различни в различните градове!!!! Отделно не искат да разберат, че нищо не зависи от който й да е съставено правителството на България! Всеки с полиран мозък може да си прави в България каквото иска!

50

шматка

преди 5 години

Експерта ще обясни ли защо при цена на петрола 120$ цената на бензина беше 2,50лвСега петрола е 70$ а цената на бензина е пак 2.50 лв

49

тонката

преди 5 години

вие се успокоявайте, че Путин е виновен, герб ще продължават да ви таковат, и животът си минава в радост и веселие

48

месара

преди 5 години

Щерка му е отдавна в Америка ако не знаеш, тука освен сестра му и някоя бивша любовница едва ли има нещо да го задържа

47

Анонимен

преди 5 години

До КрайКачването на петрола беше уговорено от Тръмп - Путин. Тръмп наложи санкции на Иран от това спечелиха-това го знаят вече и децата в началните класове! дефакто няма никакви санкции, иначе подивялият самозабравил се ке-джи-би ракетчик да са го свалили отвътре мужиците!