121

Анонимен

преди 5 години

Догодина очаквайте за всяко излизане от входа на блока такса тротоар 50 ст. Нищо, че няма тротоар.

120

Анонимен

преди 5 години

За първа кола 100 лева, за втора 200 лева, за трета 300 лева... А насреща нищо.

119

От Зона Б-18

преди 5 години

Имаме 2 коли с мъжът ми и платхме 300 лева рекет на Гроб, за да паркираме в същата кал и дупки като преди. Очаквайте догодина и в Младост и Люлин. И пак да гласувате за Гроб...

118

Анонимен

преди 5 години

Тези зони моментално се отразяват на зоните с квадратчета за гласуване на идващите избори.

117

БОКО

преди 5 години

РЕКОРДЕН БЮДЖЕТ КАК МИСЛИТЕ СЕ ПРАВИ, БАЛАМИ? С ДРАНЬЕ, ДОЕНЬЕ И СТРИГАНЬЕ! НА ... СЕЩАТЕ СЕ КОИ....

116

Анонимен

преди 5 години

Абе, тука е пълно с куки

115

Денонощен рекет

преди 5 години

Денонощен Рекет От Общината

114

Пич

преди 5 години

Новодошлите в София искат да живеят като на село на магедана. Всичко да им е безплатно, да паркират където сварят, и да си живуркат в кочинката. Ама после същите тези реват, че нямало ред, и че не било "като в Германия". Тъжна и жалка картинка.

113

висок

преди 5 години

Свиквайте, от 2020 г ще има такса дишане по 1 ст на вдишване...... и синя зона да стълбища, площадки и асансьорите в блоковете!

112

Анонимен

преди 5 години

Ама моля ви се! Нали гражданите сами искаха да има зона?! Сега защо протестират? Или това беше поредната лъжа, че хората сами са поискали.

111

Анонимен

преди 5 години

Заради чуканите коли, в София изрязаха всички дръвчета, паркинги да имате. Ми продайте ги тези трошки за скраб, тя София не е толкова голяма че да не можеш да я обходиш с колело или пеша. Спите малко за да избегнете трафик, плащате скъпо и прескъпо, по добре отглеждайте деца. Основен замърсител на въздух, липса на движение и единственото е че седите до като се придвижвате. Мога да бия всяка кола от точка А до точка Б с колелото

110

Анонимен

преди 5 години

С какви глупости се занимават?!

109

тц тц тц

преди 5 години

До 109: Ами така казват. Не знам колко е действително, но това винаги може да се провери. Желание да има някой.

108

От Зона Б18

преди 5 години

А от къде на къде междублоковите пространства ще са зона? В квартал Изток, където Цвъки има 8 апартамента зона ли са междублоковите пространства? Или Ситняково, или Иван Вазов? Как се вари жаба-леко полека й се вдига температурата на водата, за да не скокне-данъци, такси, зони, застраховки, ток, вода, хляб, мляко, парно, цигари, бензин....Ама важното е, че бананите са по-евтини от доматите.

107

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше премахнато Софийското жителство от Жельо Шуменската Жа ба, сега нямаше да го има този проблем.

106

До тц тц тц

преди 5 години

Допитване? Пълна лъжа.

105

Анонимен

преди 5 години

да бе верно щяха да правят буферни паркинги около метростанциите и който позва метро щял да може да си оставя колата там безплатно, така ни лъжеха като въведоха тия зони, между впрочем най-големия печеливш от цялата тая глупост е фирмата оперетор на СМС плащанията :) 30 % комисионна

104

Анонимен

преди 5 години

Плащаш за зелена зона и после чакаш 3 часа. Много ми е интересно - ако сега платиш 15 лева за кино - веднага ли сядаш или чакаш още един час някой да стане от мястото си?

103

До 98 незапознатия

преди 5 години

Всички автомобили означава - леки коли, товарни, автобуси и специални автомибили, а по форма на собственост, означава лични, фирмени и държавни/общински.

102

Анонимен

преди 5 години

И буферните и подземните паркинги безплатни ли ще бъдат? Нали също ще се плащат, но ще имат и това неудобство, че ще бъдат по-далеч от входа на блока.