6

Анонимен

преди 5 години

Американците са луднали и са пълни с оръжие! Та и ние ли ще почваме да се гърмим?!

5

Крали Марко

преди 5 години

Кой е нормален и кой ненормален е много относително. Повечето престъпления с огнестрелно оръжие са извършени от "нормални-"98%.Така е било и така ще бъде. Който иска да направи щуротии винаги ще намери начин.

4

ай сиктир

преди 5 години

След като полицията не става за нищо крайно време е хората да вземат нещата в свои ръце. Знам, че веднага ще ми опонират, че ще нараснат проблемите с употреба на оръжие дори между съседи, но когато става въпрос да защитиш семейството си , себе си и имота си всеки трябва да има възможност да го стори престъпниците и без това в много от случаите са въоръжени.

3

1

преди 5 години

За психо тестове и изпити можем да си пишем до утре... говорил съм и с преподаватели свързани с полицията ,който ми звучаха странно ,та не съм сигурев как бих се почувствал те да ме окачествяват...най-банално казано психо изпита дали за оръжие или кандидатсване на работа е една бариера ,всяка една бариера може да бъде вдигната по много различни начини в зависимост от възможностите на кандидата / лични и чии син баща е / в зависимост от целта е и силата с която ще се вдига бариерата....

2

Поредните...

преди 5 години

...ощетяващи българинът закони, да нямат право да притежават и носят късонарезно огнестрелно оръжие - право гарантирано на всеки нормален и редови гражданин в западните цивилизации като: САЩ, Швейцария, Израел и още много, много други. Но българинът е свикнал вече два века да е абсолютно безправен и единствено да има задължения към държавата. Поредният ярък пример за ограбването на българина от самозабравили се политици.

1

Ели

преди 5 години

Кой нормален човек, в големите градове ще иска пистолет?Изключвам действащи военни и полицаи, но след службата си предават служебното оръжие, на Запад е така!Една молба към хората с оръжие, масово чувам, че нямат сейфове, поне слагайте патроните на различно място от оръжието, и без патрон в цевта.Деца имате стават бели.