19

Терсенето

преди 5 години

Подводен заварчик съм. Ти кой си?:)

18

Един от Кочинистана

преди 5 години

До ТерсенетоПлащаш, щото в скапаната ти Византия трябва да плащаш три пъти по толко. Приехме ви по време на хунтата, после след 1989 се погърчехте, а сега като пенсионери пак се върнахте да цоцате на наш гръб. И ти си мигрант, икономически. Търсиш келепира, нещастнико.

17

Терсенето

преди 5 години

Цинико, пиша ти от Хамбург писмо. Мога да ти пиша от Анкъридж до Ушуая. От Сан Франциско до Марсилия. А стига си се правиш на интересен. Ти да не си местен гражданин във Германия. Такива като тебе трябва да им се отнеме българското гражданство. Моето не аз съм българин и си плащам данъците във България. Ти какво търсиш във тоя форум? Ти си се отказал от България.

16

Анонимен

преди 5 години

До До АнонименДо 17Познавам много хора от селата. И аз съм от село. Вярно е, че селата ни загиват. повече от 600 вече са мъртви. Но аз не съм чул някой да иска бежанци в тях. Чувал съм го само от Кристалина Георгиева, която вероятно отдавна не е стъпвала в някое от селата.Ти си ***.

15

Факт!

преди 5 години

Добре се що просто не направим един референдум и не гласуваме за излизане от ЕС да се преброим просто колко сме.И ако сме повече да му бием шута ама яко затваряме граници и ти и почваме самостоятелна политика и договори.Ама няма как да стане колко крадат и живеят от еврофондове.

14

хаха

преди 5 години

До анониmno.Счупиха телената и с решетки ограда на пропусквателен пункт,-----------------Нека чупят нали отиват в Америка. Да види Тръм какво е.

13

Берлускони

преди 5 години

До От ГерманияАз така се возя в неделя в градския транспорт в Италия. Познай от три пъти. Бял съм само аз, иначе гюрюнтията е същата:) И билет пак си валидизирам само аз.

12

Факт!

преди 5 години

А бе що не тръгнат към Япония?

11

Циник

преди 5 години

Добре де, дори и да ви се сбъднат най-черните, ксенофобски, фашистки и нацистки кошмари,а именно, как изчезваме като етнос,КАКВО ОТ ТОВА?!?!?Какво имаме да губим?Единствено хубава природа. Добре, но ние я унищожаваме дейно и усърдно и без това.Култура? Славна история? Просперираща и нормална държава?БОЖЕЕЕЕЕЕ, да коментирам ли изобщо?Тогава?Мъртвороден народ от човешки отпадъци.Европа поне има какво да губи, ами ние?

10

До 20 От Германия

преди 5 години

Обожавам Германия и особенно бежанците.

9

От Германия

преди 5 години

Преди обед днес се возих на есбан от франкфурт за майнц и по вече от половината вагон беше пълен с " нови мур га ви немци " . Викаха силно все едно са на полето.

8

Еврутлантик

преди 5 години

Бъдете тулератни и мили с бежанците.

7

Циник

преди 5 години

До АнонименЕ да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях.И затова са ни променили генетично.Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.

6

анониmno

преди 5 години

Млади мъже,изхвърлящи документи за самоличност и са ги приели в Германия!!Как е възможно!Тия политици имат ли акъл.Снощи гледах във Фейса клип как трошат и хвърлят камъни по оградата на Мексико,тръгнали от Хондурас,Гватемала към САЩ.Надаваха викове като диви инданци,които сме гледали от филми.Счупиха телената и с решетки ограда на пропусквателен пункт,митничарите им пуснаха газ,но пак се връщаха,чупеха.

5

Анонимен

преди 5 години

Да допълня 1-ви - доктори, инженери, химици, физици...

4

Русофоб, ром, гей

преди 5 години

Търся група СМЪРДЯЩИ бежанци да ми *** директно в устата, докато *** дълбоко в ***, тая *** в а майка ми

3

Неолиберал

преди 5 години

Тия са ми познати *** и са ме много пъти, а и майка ми я е б а х а тия са бе, познах ги

2

Анонимен

преди 5 години

На шлепове в Баренцово море ,закотвени надълбокото и 70-80 километра навътре в морето.Вода ще им карат с танкер,риба ще си ловят.Климатът е прохладен и няма да им е топло.

1

Анонимен

преди 5 години

Само жени и деца...