57

Анонимен

преди 5 години

"Оградите няма да ги спрат така или иначе."Оградите няма да ги спрат, заради сбюртака мекокитков брюкселски. Но не се тревожи, в последствие минометите, гаубиците и БОВ-а ще ги спрат. Което не предвещава добро бъдеще, и ЗА ДА БЪДЕ ИЗБЕГНАТО, ЛУДОСТТА ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ СЕГА.

56

Сърбоман

преди 5 години

Спокойно бе, никой не би останал в *** България дори да му плащат и да му дадът всички българки на света. България е най-мизерната държава, на едно ниво с африканските страни от които бягат тия. Държат ги НАСИЛА в татковината ви бе оФци :D Защото СЪРБИЯ затвори границата ;)

55

Анонимен

преди 5 години

До Въоръжени? 61Ако не ги избивате вие - ще ви избиват те!-Мда, гросмайсторсака доктрина в действие! А то точно "действието" и "напрежението" хранят тая порочна, отвратителна, гнусна система!Само БЕЗдействието може да срине и делегитимира Системата на Лихвата!

54

Фашистляк

преди 5 години

"Дайте им фертилити (плодовитост)",така казваше някакъв ислямски имам в ЮТюб.Сега разбирам.Те не са тук за да работят, или за да плащат данъци и осигуровки.Те са тук за да ни дадат плодовитост, деца, живот... нещо, което ние, яловите европейци, сме загубили.Бежанците са живот и спасение за Европа. Знам колко скандално ви звучи, но е така.Ще потъмнеем, ще почернеем, но ще се съживим.Повярвайте ми, това е спасението.

53

Анонимен

преди 5 години

До 59Бежанците няма да решат демокрафската катастрофа с България-Чета, чета, но прочитам това: бежанците няма да решат кризата на "пазара на труда" за еФтина работна "ръка"! Кой ше иске не да работи, ами изощо да живее, ако му виси лихварската секира над глават? Кой, има ли такъв мазохист?

52

Въоръжени?

преди 5 години

Ами избивайте ги! Ако не ги избивате вие - ще ви избиват те!

51

Анонимен

преди 5 години

До 44 Дърт амуджа за 4 километър!Така ли ще се оправи Скандинавия и Германия като изхранва търтей?! Тези нито работят нито учат 90% неграмотни, а като оплодят германските и шведките кой ще храни децата им? Сигурно дядовците и майките германци, а като умрат и те какво?Знаеш ли какво прави кошера с пчели преди зимата, а? Ако не знаеш ще ти кажа, изхвърля търтеите от кошера да измират от глада и да не ядат от меда, който е за тези които работят! Това правят пчелите така трябва да правят и скан

50

Анонимен

преди 5 години

Бежанците няма да решат демокрафската катастрофа с България, нито един бежанец не е останал в България и никой няма да остане, а ако ги принудят насила ще избягат и по-скоро ще се върнат там от където са дошли.

49

Анонимен

преди 5 години

Съсипията в България започна след 1989г. Преди това се живееше относително нормално, макар че и тогава си имаше определени недостатъци живота.

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова е пропаганда, че всички бежанци са изнасилвачи и убийци, подобна на онази от всв, че всички евреи са виновни за положението в Германия. И в двата случая се цели едно: изтребление. Съжелявам, но дядовците ми не са убивали евреи и сега аз няма да убивам бежанци. Който е фашист, Бог ще го накаже.

47

Един от Северозапада

преди 5 години

Между другото, гледай бежанците-мисли за България. Чака ни същата съдба, след години.Няма държава вече.Има протекторат.Без перспектива, визия, бъдеще, потенциал.Която се издържа от данъци само-пряко и косвено, в която ако решиш да правиш нещо-не те стимулират, а трябва да си плащаш, на кого ли не.В която образование и здравеопазване умишлено е сринато, за да сме неуки, бедни и умираме преди пенсия, в която да си българин е проклятие, а да си бежанец, ц-иганин е привилегия, и даже ти се плаща...

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа първи път чувам лихвар да убие някого "психически, физически, емоционално"...

45

Факт!

преди 5 години

Тва дето се опитват да наложат се нарича комунизъм за кво искат да печелят на гърба на другите.Ми направи заплатата на чистачка колкото на лекар и ще видим кой що работи.Тва е обречено на неуспех.

44

ПЕНКО

преди 5 години

АБЕ ХОРА , ВЕЧЕ СМЕ 7.5 МИЛИАРДА "МАЙМУНКИ" НА ПЛАНЕТАТА !!! ПРИ 2.3 МИЛИАРДА ИМАШЕ ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ . КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С "МАЙМУНАРНИКА " ПРИ ДНЕШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ??? НЯМА ДА СА САМО ВОЙНИ НА САЩ ЗА ПЕТРОЛНИТЕ ПОЛЕТА !!!

43

Един от Северозапада

преди 5 години

До Малко Търново Странджата ще я заселят бежанците точно толкава, колкото я засели Тато едно време, когато искаше да я прави република на младостта.Май бежанците не искат да живеят в полу пустиня, и да пасат овце и кози там, за мизерно заплащане?Това и в техните държави си го правят.А с какво друго ще ги привлечеш там? Там даже и жените, болшинството са в пенсионна възраст....

42

Анонимен

преди 5 години

До 44да подмлади нацията по какъвто и да е начин или да КОЛАБИРА икономиката в дългосрочен план-Че кой е казал, че икономиката трябва да продължи да функционира по същият начин, както до сета, т.е. да помпи Лихвата. Кой?! Кой е казал, че трябва да има "ръст на печалбата", вместо един константен, плаващ доход, в зависимост от ръста н населението. Защо искаш да забогатяваш на гърба на другите?? Зад този въпрос се крие Истината? -

41

Един от Северозапада

преди 5 години

Не ни искаха нас, бяхме под нивото им, нека се оправят сега с новите си инженели, лекали и високо квалифицирани работници, мед сестри и детски учителки.

40

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Няма нищо по-страшно за България в момента, от демографската катастрофа.Селата са мъртви, а те са "корените" на един народ.Градовете са на път.Даже и столицата е мъртвило в сравнение с Букурещ, Атина... да не говорим за големите градове.Тези бежанци, които не са *** и престъпници, са повече от добре дошли,такива ще спасят държавата ни.

39

Анонимен

преди 5 години

"Какво пречи да помогнем и без това изчезваме и скоро няма жив човек да има тук, освен роми.."Ти безмозъчен ли си? Искаш масови изнасилвания и терористични атентати ли? Ако те сърби гза отивай на границата и се надупи.

38

Анонимен

преди 5 години

Млад козел дърта върба лющеше !!!ХА-ХА-ХА