133

Анонимен

преди 5 години

Всеизвестно е, че у нас решенията не се взимат в парламента, а там само им се придава подходящата форма и се узаконяват. Решенията у нас се взимат на потайни срещи в късни доби на незнайни усойни места.

132

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Обидно е за самите дупетати от ГРОБ !Бащицата им нарежда какво да правят все едно са слабоумни.

131

Анонимен

преди 5 години

Опааааааа ...Ама това "разпореди" ежедневие вече става. Той разпореди и служителите споменати в #ДжиПиГейт да бъдат отстранени или пратени в оппуск, разпореди и Джи Пи Груп да се извади от обществени поръчки. Много скандали един след друг и все големи.

130

Анонимен

преди 5 години

"Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на парламентарната група на партията... "Има ли нужда от коментар? И това ми било парламентарна демокрация ...

129

Анонимен

преди 5 години

Борисов нареди на депутатите - парламентарна демокрация в действие

128

Геш

преди 5 години

ЕГА ТИ ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА !!!

127

Активист на БКП

преди 5 години

Цирк ,,Буш,, !!! От коя парламентарна група е МенДа ? От тая на ГЕРБ . Бойчето трупа точки ! За Коледа набързо ще го приемат ,а Бойчето ще е някъде из ябаната и ще им се подкара !!! Нали застрахователите са неговите мутри,бе !!!

126

не се е разминало

преди 5 години

Както досега, така и занапред, ще ни пържат на бавен огън. Първо ще увеличат данъците, таксите, тока след НГ, после ще увеличат Гражданската и пак тока, после ще увеличат пак бензина, дизела, газта, после пак тока... накрая на 2019г. ще ни подхвърлят едни 50лв към МРЗ и 10лв към пенсиите... През това време ще направят платено здравеопазването. Не се радвайте и не се заблуждавайте, че ви се е разминало!

125

Анонимен

преди 5 години

Как няма да разпореди като държавата е негова и го демонстрира наглл с поведението си и изказванията си всеки ден.....

124

ВЪПРОС

преди 5 години

Извинявам се - Бойко да сезира Президента , той ще подкара Прокуратурата .

123

Анонимен

преди 5 години

Неее, това не е шизофренизъм, драги колеги, съфорумци или съграждани.Това е поредното доказателство как ни управляват вече 20 години тази шайка елементарни, комплексирани и некомептентни твари.Всичките им реакции са оървосигнални.Идва лобито-дай да вдигнем застраховките. За вас ще има едни Х милиони. Ок.Правят проект-внасят.Някой по медиите случайно му орави впечатление.Бойко спира нещата(той е доброто ченге винаги)Всяко чудо за 3 дни.След месец-два, всичко си минава.А ние? Няма ние веч

122

ВЪПРОС

преди 5 години

Бойко да сезира Прокуратурата и Президента за Корупция на Депутати във Вълците Депутати от ГЕРБ и Патриотите .Президента ще спре Корупцията във Високите етажи .

121

Анонимен

преди 5 години

Сами си внасят предложенията, сами се уговарят да не ги приемат. Щом са си наумили, рано или късно ще го направят. Просто отлагат за момента.

120

Анонимен

преди 5 години

Приказката за добрия цар, дето разбрал какви ги върши лошия везир, май съм я чел.

119

Анонимен

преди 5 години

До 116 Путин на онези дето ги изтрепа лудото лапе в керч даде по 5000$ демек руснаците са двойно по евтини Факт

118

Анонимен

преди 5 години

Не победим е

117

Анонимен

преди 5 години

Шизофренични циркове на крайностите: да - не, давам - спирам, днес - утре, със тези - не, без тези, запад - изток, врагове - приятели, самостоятелно - не, в коалиция, проекти - спиране на проекти и така до безкрай....

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115Тиквата е номер едно защото олицетворява мaймунcкото ниво на нацията.В западна европа Тиквата освен за портиер за друго не биха го взели!!Ама нали сте прости и той е *** та се разбрахтИ !!

115

месара

преди 5 години

до граматик : а ти като си много умен и начетен, погледни как си написал ГЕРБ! много се забавлявам с такива правописци като теб, аре бегай да протестираш за нещо!

114

boyko.uzunov

преди 5 години

Значи излиза , че Шменда самоволно решава да вдига , добрия Борисов отменя това....Ей голяма лакардия е това Герб!?