20

се надяваме

преди 5 години

Човекът е дошъл на крака във Варна за тази договорка ако бяха празни приказки нямаше да дойде,ама дойде

19

Анонимен

преди 5 години

Най-изгодно е ако тръбата мине през територията на Гърция и Македония. България е заобиколена отново и ще има само кранче от Гърция или Македония, както и кранче за Албания и Италия. България става васална на Гърция.

18

Фил

преди 5 години

Няма лошо, това е добре за България, стига да се осъществи по-скоро.

17

месара

преди 5 години

докато го чакаме, дали няма да дойде евтиния американски, дето го чакаме от още по-рано?

16

Анонимен

преди 5 години

Те Израел докато прокарат траба до нас в БГ ще има само ***.Боко мисли за ицбирателите си

15

тонката

преди 5 години

Бойко завалията кой не го е хванал, той не го е връткал, голям е баламурник завалията, ама покрай него ние страдаме, той ще си вземе шапката накрая и в Америка, а де билните му избиратели ще мизерничат тука с 500 лева гражданска и турски газ на двойна цена

14

Анонимен

преди 5 години

лека полека руския газ губи позиции, първо балтйските срани им удариха шута с терминала, после Полша и Хърватия, а сега и Израел и Кипър, накрая патоците на другаря Путин ще ръждясат

13

Анонимен

преди 5 години

"Чакаме ресурс..." Голямо чакане му ударихме: то не беше Азебайджан, то не беше Катар, то не беше Абу-Даби, Грузия ... сега пък, "Ийст-Мед". :)Ама, те жителите на Израел, така лесно не дават; по- ги бива да взимат.Та, не знам Боко Банкянският как си го представя ... :)

12

привет от Германия

преди 5 години

Евалла на евреите ,ако ни доставят газ !Умни хора са ,кадърни и интелигентни ! Аз не съм чувал и не съм виждал глупав евреин !Хитлер ги е мразел именно заради това ,че са кадърни ,а е използвал религиозните си догми като повод да унищожи евреите ! Сега евреина ще покаже на ушшанките и фессовете ,че напразно са харчили пари да строят турския паток ! Европейците ще купуваме газ от Израел ,това е положението !

11

Анонимен

преди 5 години

И от къде ще мине този газопровод, бе умници? Сирия и Ливан няма да го допуснат. Отделно е въпроса дали Израел има достатъчно добив за да захрани една такава голяма тръба? Отговорът е НЕ.Колкото *** докара газ от Катар, толкова ще докара и от Израел. Празни приказки за и.диотската му аудитория!!!

10

Анонимен

преди 5 години

"Чакаме ресурс от газопровода "Ийст-Мед", Нетаняху обеща"---Като Мааннгго на сватбата, дето попитал: "Като се обещава, дава ли се?" "Не", отговорили. И *** обещал на младоженците каруцата и коня. :)

9

привет от Германия

преди 5 години

Дано колкото се може по-скоро този газопровод да бъде построен ! Цяла Европа ще предпочете израелски газ вместо газ от руските окупатори ! Никой няма да пълни джоба на окупаторите !Също така цяла Европа няма да е зависима от руски газ ,а от турския поток газа да си остава за Турция и турците и руснаците да си скубят косите за напразно изхарчените средства по построяване на газопровода !

8

zeus

преди 5 години

До BurzumКатарския го пуснаха с керван камили, ама сигурно са се изгубили в пустинята и го чакаме вече три мандата :) За успокоение мога да ти кажа, че катарците така и не ядоха български агнета.

7

ай сиктир

преди 5 години

На това не му ли викат зарибяване???

6

Ергин Енгин

преди 5 години

Стига с този холокост вече !А вашият холокост над целият свят !

5

Анонимен

преди 5 години

Чудесно.

4

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

3

Burzum

преди 5 години

А катарския от де го чакаме?

2

zeus

преди 5 години

Хъбове много, *** газ нямааа :)

1

степан

преди 5 години

Чакаме да цъфнат на баба НАЛЪМИТЕ.