111

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаква казарма бе, тоя ако беше в казарма би изтрепал половината спално помещение, щото му разместили кубинките!Ай сиктир и фатмашката ви логика!

110

Анонимен

преди 5 години

Исландия не само няма казарма, ами и армия няма. *** си иска армията, че да го научат на 18 години как да си оправя леглото и че трябва да се къпе и да си пере чорапите. Ама нормално, за българина казармата си остава едно от най-смислените неща в живота му и си я спомня, дорде е жив. Останалото е пиене на ракия пред телевизора.

109

Анонимен

преди 5 години

Предумишлените убийства и изнасилванията за последните 40г в Европа са се понижили с 40%. В България също. на 100 000 души в България се случват по 2 убийства на година, в Испания и Италия и Швеция по 1. Така че бих казал че сме си доста добре, само за сравнение в САЩ са 5, а в Русия 10 на 100 000. По добре сме от САЩ, Китай и Русия. Така че стига тия МИТОВЕ че сега хората са озверели, защото сега са много по ЦИВИЛИЗОВАНИ.

108

Анонимен

преди 5 години

Таксиметраджията пък какво е виновен? Качва се някакъв луд с бебе на ръце, обяснява как ще се самоубие и те кара да насочиш колата към някакви сокаци. Какво точно да направи?

107

Анонимен

преди 5 години

А таксиметровия шофиор защо не е подал сигнал за опасност след като мъжа е казал че ще се самоубие но детето ще живее ?

106

Психодиспансер

преди 5 години

Труповете са 2, но мъртвите са повече, защото нищо в семействата на убитите и убиеца вече няма да е живот .....

105

V

преди 5 години

Все по европейско ще става .Държава се скапа и не иска българи иска си ромовете ;)Ако беше му чел ,,приказки за костенурката,, за 80 000 евра нямаше да се стигне до тука ;)Като гледам докато ЕС не се разпадне ще става все по зле . И повече хора няма да искат да живеят .

104

Анонимен

преди 5 години

До104. Какво като няма казарма. Целия ЕС е без казарма. Всички ли са неуравновесени. Трябва да те ударат в ляво и в дясно за равновесие.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106Това е природата на истанбулската конвенция. Учат децата от най-ранна възраст, че да си ненормален е нормално сега беремподовете.

102

Анонимен

преди 5 години

Не се знаят подробности за съвместният им живот. Познавам много приятели които си взаеха жени от провинцията които уж не били като гражданките родени и израснали в София. Уж били скромни работливи не изневерявали но докато се отракат. След като видят че досега са живяли като първобитни започват да въртят номера. Ако и тази е била от тях развоя на събитията се изяснява. В случаят този не се знае от къдее за да работи охранител 100 % не е Софиянец . Бил е с лабава психика за да убие бебе то си.

101

Анонимен

преди 5 години

До 104Нямат ценности младите хора! -как да нямат "ценности" ? от училище ги учат, че е голяма ценост да ползваш кредитна карта, да искаш заеми, да си пипаш по оная работа докато плюнчиш пръста, "прелиствайки" "умен" телефон за 2000 лв, че не е срамно и гнусно да си *** дал и, че "няма нищо лошо" ако подъвчеш малко "тревичка", четейки в учебника за 9-и клас, че имало и обратни ....

100

Анонимен

преди 5 години

До 85Колко мигранта си приел?-Вие имайте лудостта да вкарате май муните, щото нямало кой да ви работи на вересия, па тогава какво изперкване ще стане ...

99

Анонимен

преди 5 години

Днешната младеж е Неуравновесена за съжаление! Няма казарма! Няма стимул за благополучие! Възпитанието е почти никакво! Нямат ценности младите хора! Болно общество с политици алчни за власт и пари!Това е Американската "демокрация" в действие!

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Така е и само най-примитивните не моат да приежават оръжие. Вие за примитивенл се имате и смятате ли, че полицията ще ви защити, ако ненадейно ви нападне някой?

97

Драган

преди 5 години

Такива случаи ще има още много много занапред, защото всеки (особено жените !) се научиха да правят каквото си искат ! Жената трябва да е крем на рана ! Няма морал, няма правила !

96

парите

преди 5 години

са в основата на всичко не е заработвал достатъчно и искала да го напусне ,затова е подал за тормоз постояно го е унижавала и му е казавала че не става мъж от него като не може да осигори семейството си и детето това е жив тормоз на 80% на българките над мъжете си !Тотален тормоз от българските жени над българските мъже....

95

Тялото

преди 5 години

Това мили сънародници са така наречените милениали. Възпитавани от деца, че могат да имат всичко ако се тръшкат и много го искат, че няма граници и наказания и пердах за асоциално поведение и че те са центъра на вселената; че ако учителя им пише двойка, мама и тати ще се разправят с него и директора, а пък ако има наглоста да издърпа ухото на нехранимайкото мама и тате ще го съдят.

94

Saki

преди 5 години

Много от тия охранители,са способни на такова нещо. Често се засичам с групи от такива,до машините за кафе. Говорят само по две теми винаги. Кой как е вдигал щанги във фитнеса и другата тема е кой какво е чул за местните мутри.

93

Як ван Силен

преди 5 години

Готов съм да се обзаложа, че убитата и убиеца са били върли чалгари ! Кючек-културата създава маргинали с примитивно поведение. Попфолка изтрива всякакви човешки ценности в т.ч. и живота, та дори на собственото ти дете.

92

Анонимен

преди 5 години

Абе няма какво да анализираме. То е ясно, че народът се побърка, обществото е болно и това е. Не знаеш на какъв да попаднеш, и дори да имаш късмета да си с нормален човек, няма гаранция, че няма да изпляска през годините. Затова най-голямото предизвикателсвто пред съвремянния човек е да се съхрани.