34

гост

преди 5 години

провокация към бачо Тръмп

33

Анонимен

преди 5 години

До шопТвоя любим вожд таварищ Путин ги прогони с бомбандиравки от домовете им а след това ги Оборудваше с дрехи, маратонки, раници и смартфони (последен модел) и ги натирваше към Европа.

32

Анонимен

преди 5 години

Що не хванат корабите и към Русия или Китай, стига с тая Америка де, тя не е длъжна да приема всички.

31

Анонимен

преди 5 години

До шоп 32Не зная, 31 турчин ли е, ама ти си атакистски ***, на когото плащат да пише против Ердоган.Моли, се Ердоган да не пусне "бента", че една лавина скакалци ще ни връхлети и разкости по пътя си към Европа. След тях ще останат само руини. Едва ли ще се възстановим, щото Меркел сдава поста, Юнкер остаря, а новите на тяхното място не се знае с какви очи ще ни гледат.

30

шоп

преди 5 години

До Анонимен 31Ти турчин ли си бе? Знаеш ли, че Ердоган построи бежански лагери по границата със Сирия и Ирак още преди да започне бежанската криза? После прати емисари да събират "желаещи" да бягат уж от войната. Оборудваше ги с дрехи, маратонки, раници и смартфони (последен модел) и ги натирваше към Европа. Беше казал преди години, че ще превземе Европа без *** и една пушка. Почти успява, дори Европа му дава милиарди за това.

29

Гочи маратонката

преди 5 години

На снимка 5 точно ми заприлича на американските филми, в които прекарват през реките животни.

28

Анонимен

преди 5 години

До шопШопе, добре че Ердоган ги спря, че ако вземе да ни ги подхвърли ще се чудиш къде да се криеш. 3 милиона сирийци са на турско-сирийската граница и ЕС ги изхранва там.

27

шоп

преди 5 години

Е сега е време Мексико да си отмъсти на Тръмп, за изказването му, че ще строи стена. Да ги пускат, така както Ердоган ни ги подхвърляше на нас, с оттам и на цяла Европа.

26

Анонимен

преди 5 години

Мексиканците съвсем са се шашнали. Русия не е на север от Мексико, обетованата земя Русия е далече на изток от Мексико. Много са зле с ориентацията тия мексиканци.

25

Анонимен

преди 5 години

Не знам путинските коментатори дето плюят по мигрантите ЕС и Меркел, какви коментари ще пишат когато любимите им руснаци хукнат да бягат от Русия към ЕС и САЩ, дали пак ще бъдат толкова цветущи в псувните към мигрантите по отношение на свръхрасата от руснаци.

24

Анонимен

преди 5 години

Напред, атака към американския рай. Радио "Гласът на Америка" каза колко хубавоо е в САЩ и колко демократично.

23

Анонимен

преди 5 години

В Бг Валери, Велев и Гела се чудят откъде, кого да "купят", а в САЩ желаещите атакуват границата, за да живеят там.Нали в САЩ беше много лошо?! Защо за там има тълпи от мигранти, а в Бг никой не иска да живее?!

22

Анонимен

преди 5 години

Мръсните американци защо ги спират? Те хората искат само да преминат през САЩ по пътя им през Канада и Аляска за земния рай путинска Русия.

21

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е напълно луд, но поне си пази границите. Не като Евро-***.

20

Ангела Меркел

преди 5 години

Трябва да пратим кораби и да ги подсломим в Европа! Тръмп е лош, но ние сме толерaсти и ще продължим да следваме директивите и да пълним континента с мургaви хора. Слава на либералкомунизма, докато съм жива ще участвам активно в трафика на хора. Нелегалната миграция, правата на малцинствата, гейовете, феминистките са основен стълб на нашия свещен либерализъм. Ще пратя партизани да ходят да режат оградата между САЩ и Мексико. Ще види Тръмп, този лош лош нелиберал.

19

Анонимен

преди 5 години

Баба Шмъркъл да осъди поведението на армията на ФАЩ! Какви са тия работи, как така ще спират хора които просто бягат от мизерията в Централна Америка!

18

Orido

преди 5 години

:) , 13,изглежда не разбра иронията. Държава се прави с кръв, с кръв се и пази!Затова е толкова ценно да се стреля при такъв тип нашествие.Това е икономико -социално нашествие равносилно на инвазия.Важи за САЩ,с озобена сила важи за уличницата със скъсаните *** наречена Европа.

17

Шопо

преди 5 години

Тия хора са толкова бедни ,че нищо не може да ги откаже да влязат в САЩ ! Рижко едва сега ще разбере това,което причини заедно с комунистката Меркел на Европа...

16

преди 5 години

Тези хора кой ги накара да тръгнат към Америка ?И защо подминават Мексико ?За един проятел питам.

15

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако си бял отиваш блъскаш 5 години и си гражданин на САЩ, но, ако си кяфяв всичко трябва да ти се поднесе със сребърна лъжичка нищо, че белите са изградили САЩ.