31

Шоу

преди 5 години

Мъж попада на остров, населен само от жени. Жените веднага го осъдили на смърт. Питали го: - Какво ти е последното желание? - Да ме убие най-грозната!Още е жив.

30

СЕГА

преди 5 години

ПОДАВАМЕ ТОПКАТА ПАК НА РУСКИТЕ ***, А? А ЩО НЕ ПОСОЧИТЕ В "СТАТИСТИКАТА", ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА МЪЖЕ ОТ 1 ЕТНОС... ОТ НЕГО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ МНОГО ВЪЗРАСТНИ ХОРА... КАКТО В ОБРАЗОВАНИЕТО - ДЕЦАТА НИ УБЖ НАЙ --НЕГРАМОТНИ В ЕС, ПЪК АНГЛИЧАНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВРЕДЯТ ОТ ТЯХ В СОБСТВЕНИТЕ СИ УНИВЕРСИТЕТИ, ЗА ТВА И НАПРАВИХА БРЕКЗИТ.

29

Гробокопач

преди 5 години

Щот има кой да му пие соса, затва;))) Отделно са и нездравословните храни, дошли вследствие демокрацията, и ликвидацията на родното животновъдство и селско стопанствоСеляни, вие сте ВАЛАТ!;))) Агент Милър, ЦРУ;)))

28

Burzum

преди 5 години

Ама *** изкарват поне 20 години отгоре вдовици(весели)....

27

Един от Северозапада

преди 5 години

До Discovery И си прав, приятелю, и не си. Дедите ти и те са плюскали месо, пък и столетници имало, а някога, в гнилия соц, хората доживяваха над 70-75 години, масово.Сега, това , което не ти казват, е че ядеш най-нездравословната храна, даже без да искаш.Маргарина и палмовото масло, които се влагат навсякъде, са си жива отрова, която не се разгражда, а се натрупва по артериите, и ето и инфаркт, и инсулт.Но, държавата няма сметка, това да спре-трябват и млади хора, и евтина прехрана.

26

Един от Северозапада

преди 5 години

Споко, за тая сметка всяка година се вдига пенсионната възраст!Няма кой да работи и плаща в тая държава, а и целта е възможно по-малко да се пенсионират и получават.А вие си гласувайте за Банкянското Слънце и бандата му, и чакайте да прескочите и тая статистика, и пенсионната възраст.

25

Кратун

преди 5 години

Ама как смеете да пишете такива работи? Още преди година Баце се изтъпани и заяви, че при ГЕРБ продължителността на живота се е вдигнала! Ама сверете си часовника с официалния, преди да пишете истината.

24

Discovery

преди 5 години

Факт е, че българите имаме брутално нездравословна кухня. Плюскаме главно месо... постоянно разни ми ти скари и какви ли не други тъпотии, ама тръгнеш ли да му обясняваш, че БГ хранителните навици са вредни, *** щи каже, че с ракия и свинско деда му живял 100 години. Аз също много обичам пържоли и други подобни, ама си е факт, че сами сме си виновни. НО и като отидеш на лекар за нещо и той постоянно ти изписва некви лекарства без да назначи изследвания да се види кво и що и после... хронично..

23

Анонимен

преди 5 години

Но за сметка на това работи до старост!Всъщност как държавата им позволява да умрат без да са стигнали пенсионна възраст?

22

Анонимен

преди 5 години

Стига се оправдавахте с другите, я минете покрай която и да е бутка на "ГО скара" , където продават здравословни кебапчета и кюфтета, и вижте опашките, я погледнете в количките в магазините с какво са пълни , там е обяснението.

21

Васко

преди 5 години

Жените тормозят мъжете за всичко - ***, купи, продай, върни се, защо така, ама защо не иначе, ***, комплексар, ***, некадърник. И като ти набие в канчето 1000 пъти, че за нищо не ставаш, няма как да не се разболееш.

20

Бай Хой

преди 5 години

И кво излиза сега, че тоя гнусен насилник българина, дето цял живот бие жена си, умира преди нея? Станбулската конвенция ли лъже или жените повече издевателстват над мъжете? А може би жените живеят дълго защото не бачкат по мините, по горите, по стълбовете, по реките, по магистралите, по мостовете и по полето?

19

Анонимен

преди 5 години

EMI NA TOVA NI OBRECHE DEMOKRACIQTA KOI NESKACHA E CHERVEN KOI SKACHA KE UMRE MLAD

18

Анонимен

преди 5 години

И по-лошо ще става, ама интересно че държавата започна да се сеща за демографския проблем, едва когато разбра че няма да има кой да работи за да обслужва олигарсите и да плаща данъци!Ония от махалите, които са постоянно толерирани, май не щат да работят нещо...И сега е зле, но след 10 - 15 години ни чака ИСТИНСКА СОЦИАЛНА БОМБА, когато днешните данъкоплатци застареят и се пенсионират, а на тяхно място няма никой!

17

ОмеоПатк

преди 5 години

Всъшност сме на второ място по хомеопатия след индийците, но те са по-зле и от нас.

16

ОмеоПаток

преди 5 години

Освен това сме на първо място по възприемчивост към хомеопатията.Явно много ни помага.

15

Анонимен

преди 5 години

До 12 Дано твоето прокълнато и нечестиво племе, което и да е то, изчезне по напред. В пъкъла ти е мястото на тебе, и не си мисли че си анонимен.

14

Шишо Бакшишо

преди 5 години

1 сме на Балканите по хронични болести, водещи до смърт...Не е важно по какво сме 1 важно е да сме първи!И то това живот ако му викате ,то това си е борба за оцеляване месец за месец с 600лв заплата!

13

Бау

преди 5 години

До Анонимен"До 6-ти свекърва ти на 49 мъжа ти на 39 ти шведка ли си?"На толкоз са умрели, майна. Даже кучето ми разбра преди теб.

12

Колю Джибрата

преди 5 години

изводът от голямо изследване на британския "Импириъл колидж....Бай ви Колю без да е чувал за импъриъл колич и без да е правил проучване може да ви каже къде най -малко се мре от тези 4 болести...Там където има висок стандат на живот (Япония,Норвегия,Швеция,Австралия) не се мре ,там къде има нисък стандарт на живот много се мре...кратко ясно и точно!