12

Анонимен

преди 5 години

Това сборище на потомствени рушветчийстващи колибари и неграмотници е необходимо да се разтури незабавно.

11

Туск

преди 5 години

Миналата година като се връщах от магазина и мене са ме спирали за нищо. Обяснението рутинна проверка. Бил съм им се сторил подозрителен. 15 мин ме разпитват некви простотии. къде живея, къде работя, за кво ходя навънка. Бях да му кажа. За да е.ба ***. Е, за тва ходя. Като му казах, че се занимавам с разработки във фармацията. Ми вика, я да вися да не си забъркал някоя дрога Ебасии нещастниците. Е, за тва вече като видиш ушев. Вземи му шапката изплюи се вътре и му я нахлупи обратно.

10

Гарантирам

преди 5 години

, че бяха и без фуражки!

9

АнонимеН

преди 5 години

ВЗЕМЕТЕ СИ ОТ ОНЕЯ КАМЕРИ ДЕТО ЗАПИСВАТ И СЕ ПОСТАВЯТ В КОЛАТА!!КАКВИ КЛИПЧЕТА ИМА ЗАСНЕТИ В НЕТА С ТАКИВА КАМЕРИ НЕ Е ИСТИНА!!НЯКОЙ *** МОЖЕ ДА ВИ ЗАСЕЧЕ *** ПОСЛЕ ДОКАЗВАЙ , ЧЕ Е БИЛО ТАКА АКО НЯМАШ КАМЕРА!

8

позор

преди 5 години

Полицаите се заяждат само с обикновените хора а от ромите и бандитите бягат и се държат като к.урви всеки ден ги виждаме,а без униформи са по ниски от тревата,***....

7

АнонимеН

преди 5 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ , ЧЕ Е СТАНАЛО ТАКА!!ЗАТОВА ТРЯБВА КОЛАТА ВИ ДА ИМА ОТ ОНЕЯ КАМЕРИ ДЕТО ЗАПИСВАТ КАРТИНА И ЗВУК!!!В РУСИЯ СА МНОГО МОДЕРНИ ЯВНО СТАВАТ ВСЯКАКВИ НЕЩА! И Е МНОГО ГОТИНО КАТО СТАНЕ НЕЩО ТО ДА Е ЗАПИСАНО НА КАМЕРА!

6

69

преди 5 години

***, номер на значка искал....

5

тТт

преди 5 години

Каква невероятна поредна футболна драма, драги зрители!

4

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Да *** джендъра му , оплаква се , защото е очаквал да има бой и йебън , пък накрая незадоволен се прибрал. Нали ги знам що за нагляри са днешните (журналисти и всякакви) всички гледат много филми и много се знаят и търсят правата , ами то много ясно че патрулиращите полицаи не са визшисти и винаги има пропуски в действията им, затова е крайно време да ги екипират с камери, за да няма тън-мън и за да могат да се видят отстрани. ида подобрят отношението си,

3

Анонимен

преди 5 години

При журналистите от толкова съмнителни писаници, как да им повярват.

2

АНТИ

преди 5 години

И какво като се оплакал ?България НЕ е правова държава !Да се оплакваме може на арменския поп ...

1

???

преди 5 години

Кога няй-накрая ще закрием МВР като не просто безполезна структура, а като вредна за България структура, служеща за обучение на мутрите.