13

Оставка

преди 5 години

Нищо не може да обсъдите - Оставка.Не щем БСП, ГЕРБ, ДПС, ОП и Воля.С приемането на днешния лобистки закон - потвърдихте намеренията си за разграбването на БГ. Също и охранителната дейност.Избори до дупка, пряка демокрация, изчистване на мъртви души, хора без средно и неживели 6 месеца в БГ да нямат право да гласуват. Викаме международни наблюдатели и се махайте!Не може да продължавате лобистките закони, не се оядохте.Или Вие, или Народът, досега българите бягаха - 30 г. ГЕНОЦИД.NO MORE!

12

до 9

преди 5 години

Умните хора пуснаха газопровод през земите си,даже вечните врагове на Русия,турците взеха за цицат от там,и не само вземат комисионни,но и купуват на преференциални цени.Пък ти си чакай да ти намалят цената.*** ГЕЙбЕРАЗИН.

11

До 9

преди 5 години

Искай го от ЕС ,а не от Русия!И за какво плаща бг народа(как го биеш на патриотизъм само) данък на Русия,Белене щом не е изпълнил договора -плаща,Лукойл е на наша територия и е регистрирана в БГ и кой е виновен ,че не плаща-Русия ли,ако така мислиш действително -жалко.Все едно Ти да съдиш ЧЕЗ или ВиК ,ЧЕ са "надзели" суми.... .))

10

анонимен

преди 5 години

Бойко ще го уволнят.Не иска U.S. газ И Мариците иска да спира и да прави Белене Пак ще ходи по анцуг 2часа сутринта до посолството че го викат на телефона

9

Анонимен

преди 5 години

Само пак да сте провалили проектите или да ги оскъпите,отстоявайте ги твърдо!

8

Анонимен

преди 5 години

Бойчоооо , в Москва ли живее Велик Китайски Инвеститор ??? , докаран и обгрижван от Лили Винетката !!!!

7

Анонимен

преди 5 години

А падането цената на руския газ договорено от ЕС кога?Или българския народ ще продължи да плаща данък Русия? Миналата година плати 1.2 млд лева за самоварите в Белене, Лукойл е единствената губеща рафинерия в света, от 65 млд лева оборот е платила 0 лева данъци! Докога?Това са пари взети от българския народ и подарени на ушанките! Дайте Газпром на съд за надвзетите суми от България която плаща най скъпата газ в Европа!

6

Анонимен

преди 5 години

Махай се,вееееееееее,*** на чужди интереси и гъ.зoве!Само на чуждите угаждаш,а игнорираш българските интереси,мазняр!Да идват БСП и с Първанов да си продължат първоначалния шлем,за да не ни изнудват повече и да не ни дупчат и пълнят с коктейли от химикали природата!

5

Анонимен

преди 5 години

По-скоро обсъждат комисионните с Капо ди Путин

4

Анонимен

преди 5 години

Какво още го мъкнете това "Белене"? До 2500-ната година ли ще го обсъждат гробаджии? Проекта беше готин и ефективен през 2004-та. Вече сме 2018-та. Досега трябваше да е построен, да се е избил и да гушим евтин ток. Вече е късно, само си правят вятър на устата.А и не вярвам Русия да влезе с какъвто и да е проект в България преди да получи 100% авансово плащане, след цирковете по ЮП и АЕЦ-а на ***. Хеле пък докато той е на власт.

3

Анонимен

преди 5 години

Нали Белене е гьол, на Козлодуй щяхте да ги давате тези нови реактори? После на Иран ги продавахте? Завода за обогатяване на уран ще рестартира ли? Украйна продава по евтино от колкото нашата себестойност в момента.Щом Полша предпочита да купува вместо да гори собствените си въглища, значи е изгодно.

2

Анонимен

преди 5 години

Тази новина обяснява атаките срещу Боко, на равно място. Обяснява и срещата на Сокола, заместника му с американския посланик.

1

Тиквоооо!

преди 5 години

До каквото си се допрял - всичко си ос.рал!