66

1

преди 5 години

3% ? Стига бе. Всяка 3та кола е на стойност над 40 000лв втора ръка. Как става тоя номер? Не са ви правилни сметките. Поне 30% го карат на сериозни далавери

65

Анонимен

преди 5 години

- Иван има 10 ябълки. Петър има 0 ябълки. Средно, двамата имат по 5 ябълки! - Директорът яде месо, работникът яде картофи - средно, двамата ядат мусака. - Мария, спи с целия квартал, а Камелия само с мъжа си. Средно - и двете са ку*ви!

64

ист

преди 5 години

7000 милионери на малка България показва, че другарите яко са крали. Време е един друг да се разреждат.

63

ОПАААААА

преди 5 години

Какво е богатството да ми отговорите - за някои са милионите ,за други колите ,за трети имотите,за четвърти здравето,за ....и т.н.Не можем да имаме всичко защото сме с различни способности и ум. Всяка жаба да си знае гьола.Днес може да имаш всичко - за едни нови ,за други втора употреба.Не питай какво очкаваш да получиш, а какво си дал за да вземеш.

62

Анонимен

преди 5 години

Ами тогава си искам моите 24000

61

Средняк с 50000 лв.

преди 5 години

А колко е в путинския рай ?

60

Анонимен

преди 5 години

Всъщност много повече са, но нали в българия няма правила, та парите се крият.

59

Факт

преди 5 години

Основната причина българинът да влага парите си най-вече в жилища е липсата на алтернатива.Икономиката се движи по разни неведоми закони и да се влага там е лудост,ако не си в играта,разбира се.

58

Ф.С.В.

преди 5 години

---БРЕЙ ! ами ние сме били богати бре !! А аз да не знаех -ццццццГледам едни богати баби си броят стотинките в магазина - а други богаташи ходят да ровят в казаните - А дори 50 % от българите си купували дрехи втора употреба СКРЪНЗИ са явно )))))по шосетата гледам едни богаташи с коли над 20 години --хм! Богати сме -ама наопаки !!

57

Анонимен

преди 5 години

Новото строителство до ключ е е 250/м2 , продължавайте да пълните банковите сметки на комунистическите чада.

56

Анонимен

преди 5 години

ЗАД ВСЕКИ БОГАТ БЪЛГАРИН, СТОЯТ ХИЛЯДИ ОГРАБЕНИ ХОРА ОТ НАРОДА.

55

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименТия утрепаха коня!През 2000г национално богатство 4 000$,а през 2018-24 000$.Излиза,че България е забогатяла 6 (шест) пъти!Поне на думи....Само че оттогава инфлацията е минимум 100%,т.е. обезценяване два пъти,а при цените на жилищата(които са главна съставляваща на богатството)-три и повече пъти.Ако се преизчисли по съпоставими цени,в най-добрия случай имаме два пъти и нещо увеличение.Което не е кой знае какво за 18 години.

54

малко

преди 5 години

са милионерите в България--ако се преброят началниците в сдс,герб,патриотарчетата и други подобни демократчета цифричката е къде ,къде по -голяма--те това е мафията--тя е на власт!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Как няма да са милионери, от 80 г. Влиза комуниста в къщата на хората и взима Всичко, и къщата по закон на партията. Изгонват всички от дома им. Преди ползвали милицията за ограбването на народа, сега ползват създадените пак от тях съдия изпълнители. Наготово всеки става бързо богат, на чужд гръб.

52

пущиняк

преди 5 години

Айде опомнете се ве! Цената на един нормален апартамент в София днес е от порядъка на 120-150хиляди долара! Аз например като съм спестил едни има-няма 20000$ и мен сигурно са ме вкарали в тази статистика! Само че какво ме топлят тези пари като нямам жилище и като се има в предвид горепосочената цена на апартаментите!

51

Анонимен

преди 5 години

На всеки се падат по 24 хиляди долара... ама друг път.Статистически казано - да, ама...

50

до 55

преди 5 години

Значи си на 2/3 от заплатата на общ работник в чистотата на Мюмюнхен. Дерзай, има още накъде да се развиваш.

49

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на четри хилки.

48

Анонимен

преди 5 години

Броят апартаментите и правят паралел от 2000г и 2018 гДоколкото си спомням през 2000 г имаше съвсем други цени на недвижимите имоти

47

Анонимен

преди 5 години

От Форбс да кажат кои са най-богатите българи