67

избирател

преди 5 години

Съпругата ми се зачуди снощи няма ли страх от Бога тоя........./ще ми изтрият поста,затова е многоточието./.Та Бог може е да има страховити планове с комплексирания селянин,в други животи,в други изнерения или пък задгробния, знам ли?!Не можем да се месим в селата Божи!!!Можем обаче да спрем да псуваме безсилно и да хленчим раболепно. .....Чувал съм и съм чел /малко съм чел,но.../ били сме Велик народ с търпим това в и какво ли не напоследък.......

66

коментар

преди 5 години

Ти се ИЗВИН и Симеонов веднага ти го заби????

65

тотев

преди 5 години

ЗАЩО ТУК ДУМАТА М.О.Д-Е-Р-А-Т-О-Р Е ЗАБРАНЕНА? Т-Р-О-Л- СЪЩО! а-Д-М,-И-Н- също???Защото означава, че едион , който работи в сайта прави каквото си поиска, един платен драскач от БСП

64

тотев

преди 5 години

Момък, минусите, които си ми натряскал нямат значение, защото на всички е ясно, че тук М-О-Д-Е-Р-А-Т-О-Р-А е главен защитник на червената мафия(платен мушморок на БСП) и пише каквото си иска, трие който си иска и поставя минуси колкото си поиска! Не се съмнявам, че след малко ще ме блокираш и ще ми изтриеш коментарите както винаги!

63

Анонимен

преди 5 години

Симеонов се изцепи като поп наял се обилно с боб и *** обилно и шумно насред мегдана пред всички хора. И след това казва е кво има , бе.

62

тотев

преди 5 години

Момък, минусите, които си ми натряскал нямат значение, защото на всички е ясно, че тук *** е главен защитник на червената мафия(платен мушморок на БСП) и пише каквото си иска, трие който си иска и поставя минуси колкото си поиска! Не се съмнявам, че след малко ще ме блокираш и ще ми изтриеш коментарите както винаги!

61

Анонимен до Странджа

преди 5 години

Странджа,язък за името,дето си избрал!Ама за какво да се извинява Нинова-не каза!Я да те питам-не си ли и ти от тоя народ,който иска по-добро здравеопазване?Не си?Е,ще дойде време и ти да искаш!Затова си помисли!

60

Анонимен

преди 5 години

Ясно,БСП и Орешарски са виновни!

59

тотев

преди 5 години

Тука на едно човече не му харесва,че казвам истината май! Да, тези така наречени майки до една получават много пари от БСП, от Нинова, за да висят като сополи на сред София! ТОВА Е ИСТИНАТА! МАЙКИТЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ БСП РЕКЕТЬОРКИ И ИЗНУДВАЧКИ, КАКТО И 99% ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА НАСАМ! ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ ТОВА??? ЕДВА ЛИ!

58

Много човещина има в

преди 5 години

Нашето Бойче !!!Ама много !!!

57

Анонимен

преди 5 години

Или го уволни или оставка!!!

56

1

преди 5 години

До Камата,аз не искам комунисти да управляват България,нито бойко,нито корнелия,макар,че тя никога не е била комунист.

55

Анонимен

преди 5 години

Борисов е като мокър ***.Симеонов каза истината.Не може цялата държава да се унижава пред едни платени протестъри ,подкрепяни от БСП.

54

Анонимен

преди 5 години

ДПС и Атака използваха "господари на ефира"за да се разправят с Симеонов.А майките горките нито Волен нито ДПС се интересуват от тяхното положение.

53

1

преди 5 години

До тотев,тотьооо ***,дано твоята ,бъде седмата платена,да ти изтърси едно недъгаво дете,тогава ще те питам аз,или вече няма мъзга,за тази работа.

52

Анонимен

преди 5 години

Симеонов казва самата истина! Ако тия "майки" се намираха в Русия, до сега да са им начупили тиквите и да са ги натръшкали из затворите! А премиера е прекалено добър и толерантен човек и за това му се кчават на главата! Време е да го даде малко по-твърдо!

51

Анонимен

преди 5 години

Отнесъл се е с уважение, обаче проблемите на хората не се решват, а напротив!Да ги поканиш на кафенце в просторния кабинет не е достатъчно!

50

vice ostavkata

преди 5 години

da si odi

49

избирател

преди 5 години

Много П.Р О З тоя Валери бееееее... Пази Боже сляпо да прогледне е в неговия случай.Дай трибуна на глуповатия *** и му гледай сеира!!!И моля администраторите да не трият написаното от мен при фсе грубия изказ.Каквото почукало такова се обадило все пак!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Наг.ли и безсрам.ни !