4

Анонимен

преди 5 години

Първото важно нещо е да имате изградени навици на хигиена , на режим в храненето( какво и кога се яде) и да си спестявате пари или да си плащате застраховка , защото аз от 15 години ходя всяка година на контролен преглед и съм си правил 6-7 кариеса, но събирам в един фонд по 10лв на месец за времето когато ще ми дойде нещо сериозно на главата.

3

Анонимен

преди 5 години

До предходния :И като имаш предвид, че преди коронката има временна, преди нея отпечатък, в зависимост от коронката може да има и пънче, преди него почистване и запълване на зъбни канали и като цяло сметката за коронка на кътник може и да удари 1000 лв.

2

Анонимен

преди 5 години

Описаното е така, но и зъболечението е много скъпо. много хора като видят цените и се отказват. Какво е това - една коронка металокерамика - 250 лв., обикновена - 150 лв. За мостове да не говорим... Не знам кое предизвика такова увеличение на материалите, а бяха поносими преди 30 години. Мисля, че в денталната медицина се прекалява, това е направо оливане в алчността.

1

zeus

преди 5 години

Глупости, всичко опира до пари. Едно време във всяко училище имаше заболекърски кабинет, а сега здрави зъби имаш само ако си плащаш.