112

Иф

преди 5 години

Ами ние затова сме на това дередже,че от 10 години ***.И. ни управляват.

111

гербер

преди 5 години

До 441115. Ама какво се хващаш само за изявления на Младен Маринов (между другото, назначен за главен секретар точно от Радев преди година и половина - тогава той не знаеше ли дали е бил шофьор на Мето, макар че и това е партенка). Къде остават тогава действията на прокуратурата, следствието, германските власти - и те ли манипулират. Ей, много сте тъъпи, подли и манипулативни това позитанците.

110

Анонимен

преди 5 години

До БСП са гад.иниАКО ТАКА ГЛЕДАМЕ НА НЕЩАТА, ТО НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ САМО 1 ПРЕВОДАЧ И 1 ШЕФ, А НЕ ЦЯЛ ПАРЛАМЕНТ.КАКВО НИ ЗАЩИТАВА НС?

109

Анонимен

преди 5 години

Предателите да умират , не ги искаме , изменници и предатели не ни трябват.. Предателите са проклети .. При всеки уважаваш себе си народ , наказанието за предателите е най-жестоко..

108

441115

преди 5 години

Докато пишете глупостите си,може да ограмотявате и Началника си.Успех.

107

БСП са гад.ини

преди 5 години

До Иф. И ти си твърде елементарен, бе пич. Да, нищо лично, само че образование и езици не са никак, ама никак достатъчни, за да управляваш държава. По твоята логика за премиер и и президент трябва винаги и непременно да слагаме ректора на СУ или шефа на БАН. Ама не е така, нали?

106

Анонимен

преди 5 години

РАЗГОВОР НА 4 ОЧИ ...ИМА НЕЩО СКРИШНО ....

105

Тато из Правец

преди 5 години

До Радев=бай ТошоМрънках,мрънках,ама ви разказах играта 35 години...

104

441115

преди 5 години

Какво е ясно,че не разбрах?Внушенията на шофьора на Мето Илиенски.На теб, понже сте все плиткоуми може и да сработи внушенито,ама бълг.народ в голямата си част не вярва.Забрави много бързо Нови Искър.

103

Радев=бай Тошо

преди 5 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

102

Едо

преди 5 години

АНОНИМЕН, ТИ СЕ *** ДА ХУЛИШ НАЙ-ПОЧТЕНИЯ И ОБИЧАНИЯ БЪЛГАРИН, ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РЕДЕВ! ТИ, *** КОМУНО-ФАШИСТКА, НЯМАШ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА? МНОГО ТИ СТАНА НЕГАТИВА, ИЗЧАДИЕ ОТ АДА! РАЗКАРАЙ СЕ, МРЪСЕН ИНТРИГАНТ, ЗАЩОТО В ТЕБ СА СЕ НАСТАНИЛИ ЛЕГИОН ДУХОВЕ НА ЗЛОБАТА!

101

хайде

преди 5 години

И него вече го посветиха ....

100

Иф

преди 5 години

Нищо лично пич,просто това е разликата между Радев и Борисов-ОБРАЗОВАНИЕ,ЕЗИЦИ И КУЛТУРА.Нещата,които вашия вожд НИКОГА няма да ги придобие.Късно е чадо,късно е.Парите не са всичко на този свят.

99

гербер

преди 5 години

До 441115. Ами вече всичко е ясно, какво да пишем повече, бе парццал червен. Има неоспорими доказателства, Германия резонно го върна бързо-бързо, червеният ви балон за политическо убийство се спука. Вие ако искате пишете, за нас вече не е интересно - има си следствие и съд. Толкоз.

98

Първата работа

преди 5 години

На тоз червен кавал брше да се опита да забрани на българите в чужбина да гласуват. Анатема!

97

Радев-фигурант

преди 5 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

96

Валери

преди 5 години

До розата. Гордейте се, гордейте се всички пенсионери от всички земни кълбета. Ние, другите, които сме повече, мислим другояче.

95

441115

преди 5 години

Ало,драскачите на Цецко,кво стана със Северинчо?Театрото приключи и вие замлъкнахте,да нямате сливи в устите?!

94

БСП са гад.ини

преди 5 години

До Иф. Ама много си елементарен, бе пич. какво значение има дали Бойко ще стъпи при кралицата или не? Това са някакви стандартни протоколни срещи, които минават и заминават и нищо. По същата логика аз мога да ти кажа, че Бойко постоянно се среща с Меркел, а Радефф - е и? Толкова сте жалки позитанските ***, като се хващате за някаква дреболия и си помпате самочувствие в червения изгнил балон.

93

Розата

преди 5 години

Достойният човек е достоен и като Президент.Гордеем се с Вас г-н Президент.