34

Шопо

преди 5 години

До :Минаващ: Всичко си имам ,браточка ! Цял живот работих и си имам и къща,и лозе,и овощна градина ! Нямат такива като теб-минаващи и заминаващи!

33

Анонимен

преди 5 години

та кажи софианецо ти от кое село си все пак ? Не се срамувай :)

32

до софиянец-о

преди 5 години

:) ... последно имах въшки когато бяг в детската градина в с Маломир окръг Ямболски .От всякъде българско село . И не съм в групата на обрязаните (колкото и да би ти се искало) . И понеже съм БГ чедо , знам си хората :) И знам какво правят и измислените граничари и всики останали скъпи сънародници . А че Русия и Турция са си делили досега няколко пъти България , и че остана още едно финално деление - това е повече от сигурно . И причината е че БГ-та не стават за нищо . Знаеш си го и ти.

31

Гашо

преди 5 години

Абе утепали са си го наще, няма нещастен случай. Ама кво толкова, те през османското присъствие колко хора са утепали. Никой не ги е съдил.

30

V

преди 5 години

Брейй тука много юристи имало ве !! А да сте чували че на територията на България само българските закони и съд важат ,а не турските ? Между двете страни има морско пространство където и двете страни могат да ловуват ,а те най-вероятно и тази последна червена линия са преминали.Не казвам че е трябвало да стрелят ,ама не знам и всички факти за да издавам присъда ;)

29

минаващ

преди 5 години

До Шопо; Шопе, тъкмо от посочената дата започва робството ти но ти не разбираш. То не бяха руснаци, после германци, после пак руснаци, сега пак германци барабар с хамериканците. Когато беше "роб на турчина" имаше ниви, ливади, ***, големи и широки двуетажни къщи с големи дворове, много ама много челяд по тези дворове. Сега си "свободен" живееш в една панелка от 48м2, нямаш ниви,ливади,***,поминък,пари, къща на два етажа, голям двор, деца също нямаш. Нямаш нищо на което да се радваш...

28

до 32

преди 5 години

абе софиянец , ти от кое село си , и кой край на балканистан си ?Понеже в София отдавна не останаха софиянци , та затова питам ?А за така наречените "граничари" там е ясно . Насм=укали са се порядъчно .Помислили са бракониера (предполагаем) за бежанец . Но като видели че няма нищо за обиране и изнасилване (по БГ процедурите) , са го гръмнали .

27

софиянец

преди 5 години

До по етапен редайде стига турска пропагандаБили пияни граничарите-кой го казва-ти?!?смешкоИскали граничарите да краднат мрежите-смешкооо-по закон при залавяне на бракониери ,и то нарушители на държавна граница-всичко барабар с улова и паянтавата им гемия подлежи на КОНФИСКАЦИЯ!Не е достатъчно да се мислиш за велик турчин да пръскаш лиги в пропаганда-трябва и да си малко умен и да четеш.

26

Шопо

преди 5 години

Нито един българин няма да бъде допуснато да бъде подложен на гаврите на Отомснското ,, правосъдие,, !!!От 3 март 1878г в България няма робство!!!

25

софиянец

преди 5 години

До ПОТЪРПЕВШабе ***-аз съм отявлен анти комунист.Но ти не ми говори за това и не ми играй на тънките струни.Казах ти ***-не смесвай нещата.Защо не кажеш че си турчин-*** ,какви ги дрънкаш за Белене-момчетата са защитили държавната ни граница от едни нагли нарушители които са оказали съпротива на официален орган в нарушение на чужда граница .Първо това-второ при боричкането е произведен случаен изстрел.Ако не е имало нападение и борба-нямало да има изстрел.За какво агитираш и плачеш?

24

по етапен ред

преди 5 години

До софиянец; Помни случая, запиши си и скоро пак ще се срещнем тук на този форум. Тези убийци ще бъдат дадени на правосъдието в Република Турция, защото са имали възможността да предотвратят нарушението без да се качат на тяхната лодка. Били са бъоръжени и патрулният кораб бил на точно 3,5 км от тях. Нищо не може да оправдае убийството на невинен човек. Тези са и крадци. Цялата работа е заради мрежите на рибарите , които биват крадени именно от тези. Има го в обвинителния акт, също и пияни...

23

Анонимен

преди 5 години

До софиянец; И ти май искаш барабар с тези убийци да те онаждат в турски затвор. За тези убийци едно е ясно, или ще влязат в затвора или ще се самообесят един ден-от угризение на съвестта...Очаквайте скорошна развръзка...

22

ПОТЪРПЕВШ

преди 5 години

До софиянец; Няма никаква разлика пръдльо, едно е ясно и точно, да убиеш човек без съд и присъда е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . Няма никаква разлика, просто и двете неща са УБИЙСТВА. И не ме наричай с епитети , такива като тебе биваха надзиратели по Бобов дол, Белене и Стара загора за да измъчват хората, същата съвест, същият речник, същият подход. Не ви избесихме след 1990 година та да се оттърве веднъж за винаги народът от такива изедници и *** за които човешкият живот е нищо в сръвнение с егото им..

21

Eral

преди 5 години

Kade e programata na ms, ns, bg prezidentstvo po meseci za sledvastite 36 meseca?!

20

софиянец

преди 5 години

До по етапен редКакво е направил турчина ли?Ами нарушил е държавната ни граница и е оказал съпротива и наранил български граничар,малко му е било едно трепане на гаджала нахален.Щом се държат нагло черните-трепане без много приказки.Това е.

19

софиянец

преди 5 години

така се пази държавна граница!Браво на момчетата.Да бъдат наградени за войнска смелост!Защитили са нашата родна България!

18

софиянец

преди 5 години

До ПОТЪРПЕВШти бе турлашки умнико-я не обърквай и не смесвай нещата.Я си помисли колко разлика във времето има ,каква разлика във ситуацията и каква разлика о обществения строй има.Айде стига турска пропаганда от турски тролчета.***.

17

анонимен

преди 5 години

останалите живи турски мамунки от кораба нарушител да бъдат наказани и преследвани с една голяма глоба за нарушение на държавна граница и да се иска предоставяането им за излежаване присъда за въоръжена съпротива на държавен орган на чужда територия.

16

ПОТЪРПЕВШ

преди 5 години

До Граничар; Точно за това стотици почернени майки от бившия ГДР, УНР,ЧССР,НРБ и други "републики" сега търсят неизвестните гробове на синовете и дъщерите си по граничната полоса с Турция и Гърция.Ти да ни един от тези наемни убийци на режима на пъдаря от Правец? Гордееш се с това,че си убил млади хора , които искат да бягат ? Да, не трябва да се чудим защо въоръжен до зъби полицай убива един невъоръжен и беден рибар. Както е в случая. Когато човешкото умре, няма нужда от думи...

15

dfg

преди 5 години

До V 17МИ ДА СИ ГО ДЪРЖАТ ТАМ БЕ, ЗА КАКВО НИ Е.