36

Мен

преди 5 години

Интересно как за нещо извършено в България, приключило с присъда и от ЕС сега турция се опитва да тормози момчетата. Държавата да си защити гражданите и да отсвири турците!

35

Анонимен

преди 5 години

А вече дори ЕСПЧ се е произнесъл по случая..ЕСПЧ не се е произнесъл по случая с убийството на рибарите. Произнесъл се е само по това дали правата на граничарите са нарушени като.

34

.

преди 5 години

Сбабичосаното Наде няма ли да вземе позиция и да се намеси дипломатически? Или тя взема само заплата?

33

Анонимен

преди 5 години

Искаш да кажеш, че и той е като нашия?

32

До Анонимен 33

преди 5 години

Защото на всички ни е ясно колко "независим и справедлив" е ердогановия съд. А вече дори ЕСПЧ се е произнесъл по случая.

31

умен да бъдеш

преди 5 години

Щом Ердоган иска нещо хубаво си отваряйте ушите не се перете като петел на бунище-- тука има и дипломация не се знае чрез тези искове към какво се стреми ,а по принцип сме много лесни с тези куфарни търговци ще спре един автобус и хората ще видят Бг кога граничарите видят съда в Истамбул.. вижте с американския пастор какво чудо беше ,само да се събуди на криво и ни е разбъркал веднъж и завинаги държавата,кой ни е големия пазител НАТО ли ? Кърджали знаете ли колко близко до сърцето му е ?

30

абдикация

преди 5 години

на всички институции по всички въпроси. но явно ви се харесва. айде, 19 и на другите избори :))

29

Анонимен

преди 5 години

"Като са невинни защо ги е страх да се явят в съда?"Не желаят да си губят времето с анадолските измислици.

28

Анонимен

преди 5 години

Като са невинни защо ги е страх да се явят в съда?

27

shady

преди 5 години

Какво значение имало, че Турция ни притискала ? Хората са си действали по правилата, оправдани са тук и в Европа, така че Турция да си води колкото си иска собствени дела по този случай. Ние просто няма да правим нищо и готово, т.е. нито ще отваряме отново делото, нито ще вземаме под внимание какво искат от нас анадолските пoдчoвеци, нито ще ги екстрадираме, а пък техният съд да си отсъжда каквото си иска.

26

Анонимен

преди 5 години

А България защо притиска Германия да и върне Северин Надеждов Красимиров?

25

Анонимен

преди 5 години

Ега ти е държавата ако почне да си съди служителите, затова че си изпълняват задълженията.Това е държавен въпрос, нещата се засекретяват и точка и повече не се дискутира.

24

гг

преди 5 години

До Евроатлантикмирише ми на руска *** с хибридна закалка

23

Анонимен

преди 5 години

Ако български престъпник-клошар нападне турски граничар с оръжие дали турчинът няма да го застреля като животно? Дошли някакви клошари да крадът а освен всичко останало нападнали и пазачите.Папата де е бил на мястото на граничаря и той ще извади пищак и ще го гръмне тоя.

22

niki

преди 5 години

Турция може да иска много неща. Но няма да ги получи. Точка.

21

питам

преди 5 години

А Цачева какво прави, а Борисов?Защо не се позоват на чл. 53 от Европейската конвенция за международно признаване на присъди, ратифицирана от Турция. Според текста "лице, по отношение на което е произнесено европейско съдебно решение по наказателно дело, не може да бъде преследвано, съдено или да изтърпява наказание в друга договаряща държава за същото деяние, ако то е било оправдано"Аман от ***, които ни управляват!

20

Перко

преди 5 години

Като не са ги гръмнали всичките, сега ще сърбат попарата. Били са в български води и с чиста съвест е можело да ги пратят на дъното

19

Анонимен

преди 5 години

Турският съд сам си прави лоша услуга, като не престава да вдига кокалите на отдавна починал човек. Ясно е, че с подобен арсенал от документи и произнесли се хора, нашите граничари са действали абсолютно правилно и адекватно на ситуацията. Излишни главоболия за тях от нещо, чието място е в летописите на историята. Ако т.нар. морал на турската държава се свежда до това всеки ден да копаят нечий гроб и да тикат пръстта му в лицето на тези, които са си вършели работата, ще имат много здраве от нас!

18

Анонимен

преди 5 години

Не се чудете защо полицията не работи!Айде сега да видим след,като тези момчета са си изпълнили перфектно служебния и граждански дълг,кой ще им помогне и кой ще ги защити!?-Адвокат ли им осигури МВР и държавата за всичките дела?-Разноските по делата ли пое?-След напускането им от МВР,работа ли им намери или пък помогна на техните близки за такава?Вие готови ли сте да изпълните своя уж граждански и служебен дълг,а после държавата да се прави на пръднала в асансьор?Щото аз,не !

17

gio

преди 5 години

това е пълна гавра с България от страна на Турция и държавата въобще не трябва да занимава и разхожда тези мъже по съдилища и прочие, а трябва да тропне по масата и да им тегли една с твърд дипломатически тон. Никоя уважаваща себе си държава няма допусне такава гавра с граничарите си и да ги разнася като циркови артисти.