35

Анонимен

преди 5 години

А бе този от толкова ''болести'' трябва да се е гътнал вече!!!

34

Wien

преди 5 години

А в буркана б,анк колко има?

33

баба мара

преди 5 години

да врьща нивите на хората които е заграбил насила

32

Анонимен

преди 5 години

Ами като голям фермер е и бившия вице. Ангел Марин.

31

Бай Ганьо

преди 5 години

По джоба най-боли!

30

Уууу!

преди 5 години

до 30За пръв път чувам за такъв размер!Има 7,62 и 5.45,ако ще говориш за АК,но7,65????Дай повече информация моля?

29

Анонимен

преди 5 години

Когато човек работи. Винаги мързеливия комунист му завижда.Мързеливия комунист - социалист не работи. Той с политика и манипулация. Без да го има в продуктите и услугите сияе от радост като отнема за целокупния народ частни имоти. Свикнал на готово да консумира, като ***.

28

Анонимен

преди 5 години

Само след 5- 10г. Ще има и по богати земеделци и фермери . Не че сега ги няма. И тога за Ценко ще останат вяли приказки.

27

Уууу!

преди 5 години

Само да направя сравнение с миналото.Да речем,че му вземат всичко и някой ден настъпи капитализъм в БГ(защото сега си е социализъм но частен).Та ако тогава има реституция,внуците на тоя екземпляр ще крещят за свобода и демокрация и най-вече реституция!Ще казват,че тези имоти са били на дядо им,който властта го е лишила от свобода и му ги е отнела...!Да се знае де!!!!!Само сравнете с миналото и ще видите!

26

Анонимен

преди 5 години

Има и по богати от него , но закона не ги лови. Те знаят , как да си траят. Освен това и са мазни и некадърни. Не могат и не разбират от земеделие.А лихвари е пълно в София. По стълбовете им висът телефоните за услугата.

25

Анонимен

преди 5 години

30 месеца с обвинение??? Чак сега запорират???? Колко ли милиони е покрил тоя за тия 30 месеца, оставил си е за джобни тия 2,5 млн лв....жив да го обалиш

24

Анонимен

преди 5 години

Що не видят и имотите на Светльо Илчевски, дето е милионер на 28г и как е станал такъв! Най-голямият арендатор в северозапада! И рентата, дето я дава е смешна за тази земя. Изплаща по 30 лв на дка. А как е взел земята от местните кооперации,без да пита собствениците!

23

бай Тъпчо

преди 5 години

Та за какво му е толкоз земя на тоз човек бе и ако си мисли, че е негова, много са лъже бе...То земята е била още преди хора да има и ще бъде след като вече нищо живо нема, та с тия нотариални актове всеки може да си запали печката ако има такава и то туй и за мен са отнася ама аз поне си имам малко и съм казал на децата-Земята никой да не продава защото е грехота!Тя не е наша а само сме я ползвали и каквото сме платили за нея тя ни го е върнала тъй че никой на никого не е длъжен

22

Анонимен

преди 5 години

тоя селянин има това сега си преставете *** и неговите имоти.Тоя гнусна *** има имоти за 2-3 млрд лева не тук ,а в чужбина

21

Уууу!

преди 5 години

Е няма да си кривя душата и да призная,че за такива дето мнооого наглеят като този екземпляр все пак държавата реагира.Може да е късно,но реагира!Изпитвам така лееека надежда така и за политическите лица ако може...Особено за чантички от 4000лв. ,ослепели там има доста...

20

Анонимен

преди 5 години

Остава без............бла-бла-бла.Хайде стига с тия оизцепки.На колко им блокираха а оисле съдът им върна ВСИЧКО.Да изчакаме краят на делото пък тогава да каканижем!!

19

Кокороза

преди 5 години

А децата му на тоя кога, и тях трябва да ги осьдят и вкарат в затвора по най бьрзия начин нали и те са сьучастници в лихварство изнудване побоища над невинни хора грабежи това онова ала бала а?

18

Уууу!

преди 5 години

Спомням си когато този пореден Роко от съответната област си беше повярвал и един ром-певец му пееше съчинена песен за новата му кола-последен модел тогава:''Най-хубавите колиии ги кааарат тари катитеее...''

17

Анонимен

преди 5 години

Бат Ценко е идеален за премиер: имотен е , няма да краде много. Бил е кмет като други. Говори малко български (то и други са така). Не учил много (доказано е че това не е необходимо за посочената длъжност). Занимавал се е с лихварство (някои имаха цяла банка за тая цел). Не му пука много като се бори с престъпността ( то един ... с РПГто...). Абе какво чакатеееее !!!???

16

смях

преди 5 години

Тоя е достоен за министър от Герб.