167

Св

преди 5 години

Ясно що сте такива 'германците'. В смесъл ти не си германец *** те е прихванало от техния срам и вина дето им трупа целия свят от ВСВ насам. Запалили са им и на тях юргана само заради един човек. Те отдавна не са живели с *** *** като нашите и само гледат някакви новини от тук и тъгуват за тях, неусетили смрадта и истинската им същност, подлост и омраза. Джендърско извинение и от мен. ПП в кязармата основно се научих на колективност. Мъжеството не се учи то е ген

166

Хари

преди 5 години

Ако това беше дъщеря му или майка му друго щеше да говори.

165

привет от Германия

преди 5 години

До СвУж в казармата си бил ,а не си поумнял така както се твърди ,че в казармата ставаш мъж и също така умен и отговорен човек !За какви масови наказателни акции пишеш след като виновникът е установен ,знае се кой е ?! Много са ми отвратителни такива като тебе които заради една бълха са готови да запалят целия юрган ! Извинявай ,че ти го пиша , но така мисля за такива като тебе !Казармата вместо да те направи по-умен , направила те е по-глупав ! Още веднъж извинявай !

164

OpkectAp

преди 5 години

Този народ няма да се промени!Колкото се промени след самозапалването на Пламен Горанов, толкова ще се промени и сега!Кучетата лаят, а Кражбите в държавата си продължават!

163

Св

преди 5 години

На пръв поглед може би наистина е безмислено с тези рокерски акции в махалите. Но май има поне малък стресов възпитателен стимул за бъдещи прояви. Нещо като в казармата. За провинението само на един страдаше целия взвод/рота. Така и не търсеха истинския виновник. Ние си го наказвахме и туширахме доколкото е възможно бъдещи простотии.

162

привет от Германия

преди 5 години

До Анонименкрайно неприятин тип.взел момичето.родило му дете.построил къща на място собственост на родителите на жена му.после си намерил любовница..........................Аз не мисля така ! Я го виж на снимката колко е непривлекателен ! Такъв мъж трудно би си намерил любовница ! По-скоро такива мъже се надяват на платен секс , а не на сериозна любовница ! Покойната журналистка беше красавица и най-вероятно тя си е намерила любовник и така се е стигнало до развод ! Бог да я прости !

161

Анонимен

преди 5 години

Понеже коментарът ми потъна някъде в дискусията и за да фокусирам отново върху темата - г- н Максимов, имате ли намерение да излъчи те второто предаване на Виктория, посветено на катастрофата в Хитрино?

160

Анонимен

преди 5 години

Тоя кат къв се изявява по медиите ? " Гузен не гонен бяга" май има нещо такова.

159

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияИменно,точно това се опитвам да обясня,че ако ние българите отхвърлим ромите, ще настане разделение и омраза в обществото,което не е изгодно никому,нито на едните,нито на другите,защото омразата и агресията водят до агресия и от двете страни и от това никой не печели.

158

Един гражданин

преди 5 години

Българо-турцизираните ни Роми тепърва ще продължаеат да убиват , но не трябва сега да обвиняваме Византия че ги допуснала в Европа , просто трябва повече да се говори по тези Теми а не да се пренебрегват тези Общества

157

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияпроблема е в гетата от маргинализирани общности, когато в едно такова гето се роди и израсне едно дете, то също се мрагинализира, навсякъде където има подобни гета има и подобни проблеми, независимо от каква етническа общност са, ние имаме проблеми с ромите и тяхната престъпност, в балтйските страни пък с руснаците и претсъпноста в техните общности, ето ти 2 различни народа но създаващи един и същ проблем, който е следствие от едно и съшо явление

156

Анонимен

преди 5 години

крайно неприятин тип.взел момичето.родило му дете.построил къща на място собственост на родителите на жена му.после си намерил любовница.развежда се и я изхвърля от семейният и дом в грозна кооперация.та той ще ми говори ,че му липсвала...хайде...

155

Правете си сметката

преди 5 години

2009 година, кога Боко Суджука и Ушев Цецо - Физкултурника взеха властта, *** се дзвереха на ушаците от МВР - "Искате Бойко да вземе властта, да може да не биете нас ромите!"9 години по късно *** скандират - "Само за ГЕРБ ще гласуваме, мръсни ченгета, Бойко много добре ви оправя вас !!!!

154

Спиро Киров

преди 5 години

173 ЛЪЖЕ---Къде си живял байновото?

153

привет от Германия

преди 5 години

Проблеми с една етническа общност има тогава когато тя е изолирана от мнозинството или когато се самоизолира по собствено желание! Проблемът не се отнася до престъпността ,а до това ,че тази общност не се чувства като част от народа! Престъпност има и в изолираните и в неизолираните среди ! Най - големият проблем е когато едно малцинство вече не се чувства част от народа , тогава това малцинство става лесна плячка на такива като Ердоган , Путин и др. ! Не случайно 50 % от ромите вече се турчеят

152

Анонимен

преди 5 години

Безмислено е да се обяснява на простолюдието, българите са неграмотни, необразовани и си обичат Тошко маймунката. Поздрави от Париж, тука дори арабите и африканците са по-цивилизовани от бай ***.

151

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото целта е разделяй и владей,колкото по-разделено е едно общество,толкова повече могат да си играят с него и да се подиграват.Затова не одобрявам разделението на ***(роми),българи и други разни,на сини,червени и пембени,а хората да се опеределят според личните качества и главната цел да е общото благо на обществото.Ако е престъпник,без значение какъв е по произход,да се накаже според делата,ако е добър и талантлив,да се поощри.

150

Анонимен

преди 5 години

Не виждам нищо лошо в това, именно тоя престъпник да нахрани прaceтата! Даже може да се снима клип, който после да се пусне в махлата.Редът ще бъде гарантиран за 20 години напред.

149

Киро

преди 5 години

Ромите май още не са разбрали, че сме излезнали от комунизна и Не трябва да ставаме 9 милиона.

148

Анонимен

преди 5 години

фактите са си факти, тия гета от маргинализирани ромски общности се създават при комунизъма, бай тошо им даваше кинти за всяко новородено дете, щото си мечтаеше България да стане 9 милиона, първите наркомани в България се появиха именно в тия гета, първите улични п роститутки пак именно около тия гета - край Ботевград, Пазарджик Пловдив.......... така че не ми говорете че това е дошло с демокрацията, всичко това възнакна още през 70-те и 80те години, просто беше забраненот да се гвори тогава