45

Анонимен

преди 5 години

И тая африканска и азиатска групичка обикновено е от възмутгавички мюсюлмани които създават на всички проблеми и искат в чужда държава да налагат своята култура.Те са и източника на повишена престъпност.Ето за тая работа в Германия има дебат за бежанци ни не и за източноевропейци.Предсравете си азг те могат добре да аргументират защо горната група няма място хич в Германия, но не могат да докажат това и за нас.Нещо повече 35 процента от екектората им са източноевропейци тоест не им и изнася.

44

Анонимен

преди 5 години

Статията е като цяло позитивна без два три скрити намека на некадърни журналисти който са моментално опровергани от самите немци.Истината е че немците хич не са чак толкова *** и от доста време знаят че източноевропееца идва да работи има сходна култура и което е важното иска да се интегрира а при желание държавата може много евтино и бързо да го интегрира което и става и за това те с нас проблем нямат.Но има една друга група африканска и близкоизточна която изобщо не иска да работи.

43

Анонимен

преди 5 години

За българина е по добре роб в Германия отколкото роб в България тук няма пари само подигравки там може да не те смятат за човек *** поне пчащат

42

Анонимен

преди 5 години

Който има и капчица самоуважение - се маха от кoчинатa България ... остава утайката - да я гаврят с 510лв. заплата!Това е!

41

Анонимен

преди 5 години

Най - бързо топящата се нация в света. Най - болната .. инфаркти , и инсулти ... убиват българите още на 30 години ... те скачат от блокове и под влакове - да се спасят от мизерията и безизходицата.Най-бедните пенсионери в Европа с пенсии по-малки от 200 евро. Корупцията е единствената реална сила в територията.Евросъюза отпуска милиарди , от които НАИСТИНА ПРОСТИЯ българин - не вижда и стотинка! КТБ ... още 12 банки - фалирани ... вносителите им обрани ... виденовА СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА И 50

40

До от Германия

преди 5 години

Има и трети вариант - бегай да живееш срещу вас, ако така ще се чувстваш овъзмезден за бачкането до сега.Без лоши чувства го казвам, но да си знаеш щом си стигнал дотам да работиш в Германия в тези времена значи нямаш много варианти и ти би трябвало най-добре да знаеш, че такова нещо като социална справедливост съществува само в научните трудове на философи и/или безработни (мързеливи) деца на едри индустриалци от зората на 19-ти век!А Германия ще открие пътя, не я мисли

39

Анонимен

преди 5 години

Ще слугува на африканска, азиатска и близкоизточна и3мет. Мед им капе от сърцето за всякакви полуфабрикатни форми на живот, но им е кеф да експлоотират и унижават източноевропейците. Малко са ви атентатите! Явно имате нужда от още да се оттърсите от Стокхолмския пост-колониален синдром.

38

Анонимен

преди 5 години

щеше да има много по-ниска престъпностпо-малко тарикатчета и тнт

37

Анонимен

преди 5 години

Източно-европейците са християни със сходни трудови навици и начин на живот.Много по-амбициозни и мотивирани от немците.Те са един силен тласък в немската икономика защото работят повече а, получават по-малко от които печелят фирмите и държавата.Германия има само ползи от нас.Аз живеейки в Германия мога да кажа че познавам повече от 30 човека българи(подчертавам българи) които всички до един бачкат здраво! Българинът е много добър работник когато е оценен справедливо.

36

ФАКТ

преди 5 години

Ами ДА,България щеше да е като Германия,ама през 90-години , вместо да направят нови производства,пазари,техника,ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ , СРИНАХА държавата до ОСНОВИ !!!!! Изгониха българите,толерират престъпниците,а те забогатяха !!!!! НИЩО НЕ Е както трябва !!!! Сега всичко това,трудно се оправя !!!!

35

До от Германия

преди 5 години

Посъветвай се с твоя щойербератер той може да ти обясни.

34

До от Германия

преди 5 години

Ако настина живееш тук в Германия би трябвало да знаеш ,ако изпращаш пари или се грижел за близък в твоя случай *** имаш право разноските ти ги приспадат от данъците

33

до 34

преди 5 години

Бързо...събирай си багажа , и се връщай в България!Справедливостта е там!

32

От Германия

преди 5 години

Плащам в Германия по 4000 евро данъци на месец. А отсреща има лагер за бежанци. Не стига че спят като в хотел и ги хранят без пари ами и им дават по 900 евро джобни на човек на месец за да мързелуват. Аз с моите данъци храня едно семейство *** а майка ми в България получава 300 лева (150 евро) пенсия. Къде е справедловостта в ЕС?

31

Вуте

преди 5 години

Живо ме интересува,от тук пишещит е?Някой ял ли е родопски калмари?

30

Българин до П.Петров

преди 5 години

Това е така друже - защото в България остана отпадъка от българският народ! За всичко си прав - територия станала крепостна собственост на бивши комунисти.Нищо добро не я чака.Първата чисто циraнска държава в Евросъюза е на път - да стане факт! Повсеместна корупция..оплитане на уждържавната власт с мафията и престъпния контингент.Бунтуват се "работниците" в нелегалните фабрики за цигари на Миньо..Ветко трупа милиони в кутии за обувки...но дегенериралото население е гордо, че е "българин" !!

29

колонизация

преди 5 години

Кой щеше да им купува старите таралясници? Сега стана ли ци ясно, защо въобще приеха България в ЕС - второразрядна колония, която да служи за пазар за свръхпроизводството на старите страни-членки.

28

месара

преди 5 години

Лично аз смятам да емигрирам на изток като се скапе окончателно бойковината. Кавказките народи са ми много на сърцето.

27

П.Петров

преди 5 години

До Горд БългаринЕвала! Не мога да разбера, защо се.ляците кликат негативно на сарказма ви!Прости се.ляни, като овластявате вече 29 години селските тарикати на червената мутро-олигархия на БКП-ДС, която разграби държавата през така нареченият "преход", вие изгонихте 2 милиона трудоспособни българи от България, повечето млади. С тях си отиде и продукта, квалификацията, данъците и осигуровките им, които формират заплатите на работещите на бюджетна издръжка и всички пенсии!

26

Г-н

преди 5 години

След като починал съпругата на един много богат човек се омъжила за неговия шофьор и тогава щастливия новоженец е осъзнал че през цялото време покойния му шеф работел за него.