29

комина на ТЕЦА

преди 5 години

Щях да забравя в нашите пунктове колата не минава газ анализатор на това гориво с което ти караш примерно газ или метан ,а минаваш на бензин ... защо е така --става въпрос за бензиновите автомобили..Няма екология бе ! за кинти става въпрос ! Ако става въпрос за екология кръстовищата ще са на две нива и няма да има задръствания , автомобила пуши най-много при тръгване , при тези задръстени градове сме си живи одушени.

28

Анонимен

преди 5 години

"А какво ще правят с дизела произвеждан от рафинериите?"Рафинериите ще намалят производството му постепенно според търсенето. С бензина ще стане същото.

27

Анонимен

преди 5 години

Интересно селскостопнската техника е изцяло на нафта .За тях нещо ?Или трябва да купуваме комбайни на бензин ?

26

неверник

преди 5 години

А какво ще правят с дизела произвеждан от рафинериите?

25

киро

преди 5 години

Стига с тези дизелови автомобили ве... същата *** история като с ЕС инициативата за снимки на човешките карантии по кутиите на цигарите. Болна история.Един среден контейнеровоз на Маерск гори 16 тона дизел на час. Това как ли ще го решат!?Или и на тях ще им сложат изискване за Евро 6?Бедна страна сме, хората карат коли н-та ръка.Докато има пазар и липсва регулация, ще внасят всякакви каручки. Бизнес му казват.София зимата прилича на Перник лятото. Горят се въглища, гуми, дърва... мъгла.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва да ни дадат гратисен период от 6 месеца и да си сложим нови катализатори. Моята кола има такъв, но безспорно е изфирясал.Но като цяло трябва да се върви към отпадане на дизелите, а след тях и на бензиновите коли в следващите десет години.Колите замърсяват, но в София най-вече замърсяват печките, камините и безобразното горене на всякакви отпадъци в ромските махали.

23

Анонимен

преди 5 години

Веднъж им пълните гушите като им купувате ***, втори път като им плащате скъпите данъци, ГО и трети път за постоянните ремонти..., Винаги ще бъдете на загуба, а те на печалба!

22

До 18

преди 5 години

Много отдавна вече има технология за производство на синтетичен петрол, но е много по-евтино естествено директно да се добива. Не знам какво е това еко камиони и фериботи, но при тях дизеловия двигател няма алтернатива и скоро няма да има.

21

комина на ТЕЦА

преди 5 години

Всичко е до МОМЕНТНОТО състояние на автомобила --- карам кола на 10 г. на метан със скапани гумички на клапаните пуши та се не трае..какво като е екологична на метан ???? Тая била такава оная била еди си каква си --отиваш на пункта минаваш газ анализатор и те спират от движение ако си нарушил някакви норми --те ще кажат какви са . Да ги направят / нормите / едни и същи -- старата лада на едни ,евро 3 с едни норми евро 5 на други --това е една бъркотия... или колата става или не я караш !

20

до 11

преди 5 години

Ще се усети, често вървя покрай някой булеварди.Обясни ми как може да минат 100 автомобила и да си вървиш наперено и на един задвижван от реактивна тяга (пушек като от ракета) да се задавиш и да прериташ?Т.е има точно определени автомобили които трябва да се спрат от движение и този фактор ще отпадне. След това ще остане сандъчката да мие булевардите, че след зимата инициативата не съм виждал ново миене....

19

До 11

преди 5 години

Въпросните еколози ще реват каквото и да се случи, това им работата, иначе няма дарения, субсидии, извиване на ръце и т.н.

18

Анонимен

преди 5 години

"След години да не се върнат пак към дизела, тогава ще им ги върнем обратно."Кой ще се върне към дизела, като нефта е ограничен ресурс, а вече и камионите и фериботовете искат да ги правят еко. Няма връщане назад докато не се разпадне ЕС.

17

Анонимен

преди 5 години

Кола може втора употреба, но жена втора употреба -НЕ!

16

NoName

преди 5 години

Да България позволи и позволява да се внасят само ОТПАДЪЦИ от Западна Европа и да се продават за Автомобили...

15

Анонимен

преди 5 години

До 55555Втора употреба автомобили г-н комплексар се продават и ползват във всяка точка на света в това число Германия и Швейцария.

14

Анонимен

преди 5 години

За пръв път да прочета смислени коментари под не толкова смислена статия, бях се отчаял от материала, но си върнах вярата малко. Съвсем ясно е, че ако може да заменим старите таралясници с тези, ще е много по добре. И като сметнем, че българинът кара по малко от средния европеец е ясно, че тук на глава от населението, ще се отделят много по малко вредни емисии, ама дойче веле не може да вдене такова сложно нещо.

13

Анонимен

преди 5 години

"Интересно ми е, ако чрез магическа пръчица всички автомобили в София станат еко с нулеви вредни емисии, а всичко останало си остане същото някой вЕрва ли, че въздуха ще стане по-чист особено през зимата."Със сигурност ще го усетиш по-чист. Особено ако ти се налага да вървиш покрай булевардите. С носа си ще усетиш разликата веднага.

12

Анонимен

преди 5 години

Истината е в камилите

11

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е, ако чрез магическа пръчица всички автомобили в София станат еко с нулеви вредни емисии, а всичко останало си остане същото някой вЕрва ли, че въздуха ще стане по-чист особено през зимата. Чудя се тогава измислените еколози за какво ли ще реват.

10

extremist

преди 5 години

ВНАСЯМЕ И КУХИ ТИКВИ ВТОРА УПОТРЕБА