77

Анонимен

преди 5 години

Румънците са го хванали вече,ама наще нещат да го платят !

76

Анонимен

преди 5 години

Семейството няма право да се съмнява. Нека пита форумните разбирачи, топ криминалистите на България, които от петък знаят кой е извършителя.

75

Тролъ

преди 5 години

Бойко сам издирва извършителя!Ще го намери преди колегата от Румъния!С тези спец ченгета около себе си!И Д.Пеевски се е ангажирал!

74

Външни разследващи

преди 5 години

Ба то нищо не става от тез бо.луци министрите ни. Накрая ще трябва да плащаме на външни разследващи от други държави да ни разследват убийствата честно ви казвам. И по техните сайтове да ни информират. Много лошо много лошо.

73

Анонимен

преди 5 години

А междувременно Брюксел е сезирал ОЛАФ за съмнения за злоупотреби с евросредства в България. Има я вече новината по другите сайтове.

72

жОрналист

преди 5 години

Кво сте се уплашили бе днес,време е да се кръстите вчера.ком

71

тетака

преди 5 години

От на ден чета все по-ужасни новини и нищо хубаво. На фона това което се случва в Бг даже не ми прави впечатление като напишат вдигат парното,газта,хляба...Вижда ми се като детска игра!

70

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са чуждите медии, че ако остане на "българските" (комунистическите поръчкови платени материали) сме за никъде.

69

Анонимен

преди 5 години

Жената е нагазила в проблема с кражбата на пари от еврофондовете и явно е била стъпила точно в целта за да я очистят толкова бързо. Направила е само едно предаване и веднага са я убили. По много жесток начин. Това всичко е направено нарочно.

68

Анонимен

преди 5 години

До Сата"Да не е полурускиня?"Крим е руски. Въпросът е заторен.

67

Анонимен

преди 5 години

Руското радио "Свобода" има статия по въпроса, както писаха по-долу, и там се говори за настъпване на интересите на Валентин Златев.Говорят се доста неща. Не е безобидна цялата работа.Който знае руски да влезе в сайта на радиото и да прочете.

66

Marie Claire

преди 5 години

Пълни глупости. В Русе не се случват убийства. Градът е много спокоен. Никой не го е страх да ходи никъде посред бял ден, камо ли на кея, където винаги има хора по всяко време на деня. Действително детайлите в тази статия са доста смущаващи и нелогични... Не ви вярвам ГРАМ!

65

Анонимен

преди 5 години

От информацията до тук,е ясно, че докато жената е тичала със слушалките, убиецът е изкочил зад нея от храстите и я е ударил предполагам по главата,за да я приведе в безпомощно състояние,след което я е завлякъл в храстите,през времето когато я е влачел едната й обувка се е събула,ластика за коса е паднал от косата, предполагам, че очилата, които ги няма,също са паднали и ако криминалистите претърсят наоколо,ще ги намерят.Дотук ми прилича на убийство,извършено от ***.Ще видим какво ще излезе.

64

Сата

преди 5 години

Сама се е поставила в категорията потенциални мъртви герои. Никой не я е карал да заема хибридни позиции. Куха лейка. Да не е полурускиня?

63

Анонимен

преди 5 години

Хората в България точно по комунистически си мислят, че човек за да върши някаква свободна професия трябва да е завършил висше по специалността. Той и Достоевски е бил инженер, но никой не го познава като такъв.-----------А как е при капитализма? Адвокатите и лекарите там оперно пеене ли са завършили?

62

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Време е да ввърнем ЖИВКОВИЯ-ЯШАРСКИ , КОМУНИСТИЧЕСКИЯ -- '' ЧЛЕН ПЪРВИ 1 , ГЛАВЕН : РЪКОВОДНАТА РОЛЯ В УПРАВЛЕНИЕТО И РЪКОВОДЕНЕТО НА БАНТУСТАНА БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА И СЪБЛЮДАВА НАВЕКИ И ЗАВИНАГИ ОТ БКП (БЪЛГАРСКАТРА КОМУНО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ) ! '''ДНЕС ЩЕ ГЛАСИ : ЧЛЕН ПЪРВИ....БКП (ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА И ВМРО) НАПРАВЛЯВАТ И ВЛАДЕЯТ АФРИКАНСКИЯ БАНТУСТАН БАЛГАРИЯ, ПОСМЪРТНО , И ДОКРАЯ НА СВЕТА

61

АНОНИМЕН

преди 5 години

Едва ли която и да е мутра е стресирана от думи на който и да е журналист по простата причина ,че мутрите са недосегаеми и от никой не ги е страх. В Холандия намериха на времето веднага убиецът на Косьо Самоковеца и дори пистолетът в един от каналите на града. За мен това си е чиста проба сексуално посегателство дори от непознат на жертвата може да е . Полицията може да намери убиецът стига да иска защото може.На мен полицията ми върна чрез дело откраднати пари от служебната ми каса неочаквайки.

60

Анонимен

преди 5 години

Е то оставаше близките да кажат, че е убита заради някое разследване и после и тях да ги копаят.

59

Анонимен

преди 5 години

Хората в България точно по комунистически си мислят, че човек за да върши някаква свободна професия трябва да е завършил висше по специалността. Той и Достоевски е бил инженер, но никой не го познава като такъв.

58

Анонимен

преди 5 години

Вещите и са отнети, за да изглежда като с цел кражба. Или да не може да се обади по телефона за помощ, или да не се качи в колата си, ако се съвземе. Това деяние е било планирано. Не е случаен разгонен псих.опат. Как се е измъкнал от парка? Никой ли не е срещнал мъж с окървавени или разкъсани дрехи? Не е използвал нейната кола. А друга кола?