23

анонимен

преди 5 години

Изборите за кмет са след година, но другарите нямат търпение.Истината е че протестиращите няма да глозгат кокъла. Ще го оглозгат тези които им дават по 20 лева да правят калабалък пред кметството.

22

Анонимен

преди 5 години

Нов Народен съд трябва!

21

Анонимен

преди 5 години

Колко хубави каменни павета извадиха от Софийските улици - къде са те? Очарованието на стара Европа е И в каменните настилки! Защо тази селян дур ка, вместо да ги пренареди, добави и допълни липсващите - ги вади и сменя с *** от некачествен цимент? Особено при криволичещи улици четвъртита плочка не може да замени класическия каменен паваж на старите градове. КЪДЕ са планините от извадени гранитни ПАВЕТА - те са СКЪП материал!?

20

Анонимен

преди 5 години

TRQBVA I BYRZA SMQNA NA KMETA OT DASKALICA DALAVERDJIIKA KMETICA NA KMET SPECIALIST OBRAZOVAN MILEESCHT ZA SOFIQ SOFIQNEC NE SELQNIN

19

Анонимен

преди 5 години

До Отговор 16 Точно така случайно и аз го гледах, но най-много ме впечатли скоростта с която работят и контрола.

18

Пенсионер

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! 10 На 45г. с акъл на 90 годишен. Визирам и всичките ти други постове.

17

Анонимен

преди 5 години

Вместо Графа - Гафа!

16

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 7 Ами ще ти отговоря как се строят магистрали в САЩ. Гледах го по Дискавъри. Валиран трошен камък , 10 см. плача от железобетон и 4 слоя асфалт , всеки с определени свойства. Издържат от 50 до 90г. в зависимост от натоварването.

15

Анонимен

преди 5 години

То да е само Графа... а градинката на Седмичесленици, а преди това градинката на НДК... от грозно по-грозно, но пък за сметка на това скъпо и некачествено!

14

Анонимен

преди 5 години

И на мен не ми харесва, но не обвинявайте само бачкаторите. Доста трудно е с правоъгълни павета да се направи добре извивката на завоя на трамвайната линия. За такива случай би трябвало да се предвидят плочи с подходящ профил, но това е работа на проектанта който иначе много си харесва плочките пред църквата, ако разбира са едно и също лице.

13

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА ФАНДЪКОВА И НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!

12

:(

преди 5 години

Гербаджийската фирма замита следите. Такива мафиоти не са управлявали досега. Луканов и Костов са като ученички сравнени с тея мафиоти.

11

Анонимен

преди 5 години

На снимка 10 добре се вижда кафявата пръст върху която се редят плочките. Ясно е колко ще издържат преди да се разхлопат: няма пясък или пътна настилка от ситен чакъл, циментова замазка, да не говорим за армировъчна мрежа като по всички качествено направени с голям трафик настилки в Европа и цивилизования свят.Това е вероятно защото няма стандарт и строителя си прави каквото иска. Кой го е грижа да измисля и приема стандарти пък и после да следи спазването им?Не знам как така България е в Европа??

10

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Аз съм на 45 години.За 45 години не бях чувал израза "ремонт на ремонта".В последните 2-3 години управление на ГЕРБ тази фраза постоянно се повтаря.

9

Анонимен

преди 5 години

Цирк... Какво ще стане сега? Изрязват старите павета- всичко прашасва. Няма здрава основа, защото няма капацитет да се направи такава. До линиите няма еластична фуга- при първата зима и лед- край. Помнете ми думите.

8

Анонимен

преди 5 години

Виновни са строителните надзорници. Сега обикновените работници ще работят извънредно без да им се плати, защото някой не ги е контролирал какво правят.

7

Анонимен

преди 5 години

Не знам как е възможно във всички други държави ремонтите (било то магистрален асфалт или павета по улиците) да издържат десетилетия наред а при нас се налага ремонт след първата година.

6

extremist

преди 5 години

Бърза подмяна на "Графа" грозно паве за хубаво паве. - МОЖЕЛО ЗНАЧИ

5

Анонимен

преди 5 години

Зимата очаквам ремонт на този ремонт в подготовка за пролетен ремонт на зимния ремонт. Това всичко естествено преди големият летен ремонт.

4

стадо не народ

преди 5 години

А кой ще плаща за ремонта на ремонта?познайте ни я овцете пак и пак и пак....