100

Анонимен

преди 5 години

До тоя тактико стратегически гений дето е писал статията не се казва интерес а неутрална балансирана външна политика позната сред хората като двама се бият третия печели.Преди я правеха Франко и Салазар като даваха всякакви правомощия и купуваха стоки и от нацистите и от съюзниците и им гледаха сиира а сега същото правят хитреците от Китай и Индия и купуват стоки и оръжия и от Русия и отЗапада докато им гледат сиира как се нападат взаймно.В бъдеще обаче Индия и Китай ще са суперсили другите хич.

99

Анонимен

преди 5 години

САЩ налагат санкции на Китай щото могат.Налагат и на Кремъл.Кремъл що хленчи?

98

Анонимен

преди 5 години

С-400 били най-добрите в света :)))Руските смешки нямат край.Я да пробват срещу израелските пилоти ;)Няма такива безаналогови *** като кремълските :)))

97

ognyanz

преди 5 години

До До ьзц: Ти не разбираш и то не малко. Няма привилегировани нации. Чети статията - "В момента С-400 е най-модерната система за ПВО в света". Който може, си може. Ама много пиели руснаците. Голям аргумент, дума няма. Ако търси човек кусури, ще ги намери навсякъде. Най същественото в статията да ти кажа ли кое е? Чети по-надолу: "Русия и Китай ще направят нова стъпка в прехода към взаимни разплащания в национални валути, без да се използва доларът". Иде краят на долара като световна валута.

96

до 132

преди 5 години

На мен понякога ми се налага да си имам работа с руснаци.За тях най-важното е аператива, приказките и нищонеправенето.Като чуя руснак и се сещам за магаренцето от Шрек.Ама изтърпявам ги, кво да правя. Нали трябва да ги приобщаваме към цивлизацията.

95

до сатанато

преди 5 години

Аз не зная дали това се класифицира като кибератака, но тролетариите продължават да опростачват сайта. То, путинистите друго не могат.

94

До ьзц

преди 5 години

Вие малко не разбирате.Смятате, че държавите са равнопоставени.Нема такъв филм.Дразните се на Боко, че клекал на краварите.Туй е лесния начин. Има и труден.Китай е едно голямо нищо.Докато продава в Сащ е нещо. Досега тъй беше. Обаче ся ...Братушките са пичове и имат добри идеи, *** не работят много. Самовар и самогон.Ся са готови да продават всичко, щото много санкции и нема кешовица.По рано ЕС им се натискаше,а ся те са отпочнали потоци разни. Даже Путин почна да споменава България. :-)

93

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да стане с С400. Индия направи заявка да купува Ф35 в същото време иска да вземе и С400. Китай заради С400 получи санкции от САЩ, Индия ще трябва да избира или С400 + санкции от САЩ или Ф35.

92

бай ганю

преди 5 години

май и в азия започва здраво да кипи и ври на въоражаване,мислех че китайците си имат силна военна промишленност и нямат нужда и те да купуват както масово правят останалите.всички живеем с надеждата че оръжието ще си ръждясва и никога няма да се използва а сега остана пакистан да започне масово пазаруване от сащ като противодействие

91

До Сата.....

преди 5 години

Аве Копач кажи нещо за самоварате С-400 нали си"спец"по руските оръжия.

90

Анонимен

преди 5 години

До 116Ти си най големия военнен експерт пред кварталния магазин на пейката до пиянките !Там ти вярват особенно след 4 та чаша !

89

Мдаа

преди 5 години

Китайчетата купили нвколко бройки Значи да чакаме ментетата на Илиенци догодина ;)

88

Путкин е педераст

преди 5 години

Ха Ха ха

87

С400 са боклуци

преди 5 години

В Сирия са от две години и това не пречи на израелските Ф-16/35 да бомбят когато си искат.

86

Сата НАТО

преди 5 години

Такава излагация като свалянето на цял разузнавателен самолет с 16 души на борда от СОБСТВЕНОТО ПВО, Никой друг не е постигал.Сапо ***.

85

Анонимен

преди 5 години

Руския турист е единствения турист който никога не си тръгва

84

Хи хи

преди 5 години

С400/500/600 и т.н. Са същите лампови *** от времето на се се серето им вечна му памят Сменили са боятА и името им само А парите за разработката шефовете си купуват яхти и поршетаТова е раша тъдей

83

Анонимен

преди 5 години

Хората на Марс ще ходят, те продали 5 комплекса С-400.Егати смешниците.

82

Ludoto Lenche

преди 5 години

...do 98 Goshu ,....pich ti verno si Goshu.ne se obijdai..ama idrug pat sam ti go kazvala ! Pohvalno e che se opitvash da si kato majete.ama ima oshte da uchish predimno ! Moje v tvoiata kompania da si mnogo " iak "...ama to e samo tam ! Uspeh.Gosho...

81

До 78

преди 5 години

Знаеш ли, че индиянците и инуитите не плащат данъци и такси и имат територии, на които се самоуправляват и собствена милиция и никой, включително местната полиция и армия не влиза там.Като се наредите на касата да платите една и съща тенджера, той плаща 30, а ти 35, щото имаш sales tax.Като настане края на финансовата година ти плащаш от 0 до 50% върху твоя доход, а той - нищо.Като си купувате нови коли и къщи ти пак плащаш +15%, а той - не!