92

Анонимен

преди 5 години

А Дания и Швеция къде са, милите?Защо закъсняват с обвинениета?

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Роската Плювналиев закъснява с обвиненията към Русия! ... какво чака нашечкият, та не обвинява?"---Сега се радва на подаръка, нали Деси Синьоптичкова му "подари момче".Ама, защо така пишат, не знам. Подарява се нещо, което не е твое, нали така? :)

90

Анонимен

преди 5 години

Немците смятат българите за получовeци, за хора втора категория. А българите им се кланят и ходят да им слугуват доброволно.

89

не може да бъде!

преди 5 години

Според непотвърдени източници от М-вото на вътрешните работи на Германия руските хакери са били дегизирани като Бременските градски музиканти!Издали са ги само ушанките с петолъчки на главите!?

88

Анонимен

преди 5 години

Русия скърши веднъж гръбнака на Германия, ако трябва пак - няма да е никакъв проблем.

87

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрах.Жена ми ми скри ракията и отиде при майка си.Кибератака.

86

Анонимен

преди 5 години

Мисля,че се търси конфликт в Европа,не се знае кой стои зад това,но определено се търси такъв конфликт.

85

Сата НАТО

преди 5 години

Путин просто иска война и реванш, какво се правите на неразбрали. Не ви се иска да се биете, но колкото повече отлагате, толкова повече на него му растат криле. Крайно време е да го почваме. Търсете някакъв казус бели и да се оправяме. Същото е било навремето с Хитлер - хиляда кандърми да се кротне, а той си знае неговото.

84

не може да бъде!

преди 5 години

Не знам за Германия,германците не представят никакви видими резултати ,но вижте какво става в Англия!?Всички видяхме как танцува г.жа Тереза Мей -нещо средно между андроид и робот!?Това е само работа на руските хакери,просто не ми побира умът как успяха да я препрограмират!?

83

Анонимен

преди 5 години

Немците трябва да бъдат държани изкъсо. Дали САЩ ще ги държи, дали Русия, няма значение, нека си произвеждат, нека изнасят и просперират, но политически не тряба да им се позволява да бъдат държва и винаги трябва да са под окупацуя както са сега под американска окупация.

82

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАКолко си умен, Странджа! И от кого, според теб, Русия трябва да се научи да поема отговорност? От САЩ ли?

81

Анонимен

преди 5 години

Атакували миналата година, а германците разбрали чак сега. Толкова ли им е бавен интернета?

80

Анонимен

преди 5 години

Много интересен народ са немците. Как може един дребен креслив чужденец да дойде и да ги убеди, че трябва да отидат в друга държава и да избият 20 милиона души? Що за народ са това? Нали са имали индустрия, нали са произвеждали, защо им е било да избививат милиони хора от бялата раса.

79

Анонимен

преди 5 години

и какво са атакували , кажете поне , защото само пишете че имало кибер атаки и то предполагаеми , маже да са атакували разсадника за цветя в бремен . кабете нещо или спрете да пишете глупости

78

Анонимен

преди 5 години

Айде почвайтр със санкциите че ***.овете от друго неразбират

77

Анонимен

преди 5 години

От истерясали западняци и руснаци ми писна и едните и другите СУ вадят кирливи ризи и едните и другите се правят на жертви и плащат на *** да ги рекламират а всъщност и едните и другите си правят едно на други кибератаки троловете ги разбирам ня тях им плащат да пишат пропаганда но защо и медиите ни занимават ние не сме направили на никой кибератака и няма нужда и ние да попадаме в тази истерия която на Путин и Тръмп им харесва защото им вдига имиджа на спасители от невидимия враг их.

76

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Русия да се научи и сама да поема отговорност... - и да не оставя всичко на ИДИЛ и Алкайда...

75

Анонимен

преди 5 години

Аз знам кой е извършителят на кибер атаките и това не е свързсно с Русия. Има една служба в света която носи само нещастия и смърт. Можете ли да познаетя ? Тя е от тру букви. Започва с Ц и завършва на У.

74

8

преди 5 години

Руснаци найумни навсякъде те браво на тях

73

...

преди 5 години

Сега разбирам защо се срина търговският регистър, системата на НАП и въпреки огромните инвестиции не работи електронното правителство - руска кибер-атака!