15

ей

преди 5 години

Явно промитите мозъци забравиха че преди ден посланика на САЩ в НАТО заплаши Русия,а помните ли....

14

Анонимен

преди 5 години

Не мислете че е само Русия и тя и всички суперсили с това си пазят авторитета като периодично заплашват да унищожат света с ядрено оръжие прави го и Русия и САЩ,Франция,Великобритания,Индия,Китай ,Северна Корея и Пакистан.Искате ли това световно рекетьорство да спре трябва другите държави да си сътрудничим и да развием два вида технологии първата за премахване на радиационна зараза и втората за неатомно оръжие със сходен разрушителен потенциал звуково или неутронно например.

13

321

преди 5 години

САЩ ги е страх от големите и силни страни,и само лаят глупости и лъжи.

12

АнонимеН

преди 5 години

ЕДНО МАЛКО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО И СЕВЕРНА КОРЕЯ КЛЕКНА!!!РУСИЯ Е ЖИВА САМО, ЗАЩОТО СИ ПРОДАВА ГАЗА НА ЕС ОТ КОЕТО Е И 75% ОТ ПРИХОДИТЕ НА СТРАНАТА А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ!

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак плашене на света....Ставате смешни...

10

ехо нло

преди 5 години

До АнонимеН 2Ти от къде падаш явно не си живял на земята поне последните 30г. сащ потопиха света в войни и кръв и постоянно заплашват страните който не им се подчиняват.

9

Анонимен

преди 5 години

ХахахаххаТоя ми оправи настроението. Пак ще слушаме квичене откъм изток.

8

Анонимен

преди 5 години

А дали е толкова опасно за нас имам предвид.Ако Русия и САЩ взайно се унищожат Европа само би спечелила от това защото тогава се очертава един нов свят в който Европа е суперсила с конкуренция само в лицето на Китай Индия Бразилия и Саудитска Арабия.А в този клуб на суперсили е хубаво.Единствения проблем е да не допуснем радиацията от глупостта им да стигне до нас което обаче може би дори веле имаме технологии с който да го спрем а ако не е добре бързо да ги разработим.

7

Анонимен

преди 5 години

Освен да плашат с масово унищожаване света, нищо друго не могат съвецките боклуции :) Безсилието им става все видимо и това ги изнервя. А че ще има санкции няма мърдане. Те им хващат шпионската измеет по цял свят те отричат :) Смешниции :)

6

АнонимеН

преди 5 години

ДОКАТО РУСИЯ НЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА ПОД ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО НА ЗЕМЯТА МИР НЯМА ДА ИМА И ЩЕ Е ПОД ПОСТОЯННА ЗАПЛАХА ЯДРЕНА ОТ РУСИЯ ЕДНО КОМУНИСТИЧЕСКО ЗЛО ОТ АТЕИСТИ БЕЗ ГРАМ СКРУПУЛИ, МОРАЛ И СЪВЕСТ!

5

Анонимен

преди 5 години

Русия въобще не трябва да отговаря на постоянните краварски провокации.Нека си лаят отвъдокеанските ***.Просто нищо друго не им е останало.Както се казва,убий глупакъ с мълчание.

4

дааа

преди 5 години

САЩ са държава вампир те не могат да съществуват без войни и убийства това ги храни,настанели мир на земята САЩ ще се разпадне и загине,затова търсят постоянно конфликти,те са опасни за човечеството.

3

Анонимен

преди 5 години

Тоя беше заместник на Чуркин!

2

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ ПАК ЗАПЛАШВА СВЕТА С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ!!!ДА СТЕ ЧУЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ САЩ ДА ПЛАШИ С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ!!!!! ДОРИ КОГАТО БЯХА ПОД ЗАПЛАХА ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ ГО СТОРИХА!!! ТЕ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ДРУГИ ОРЪЖИЯ!!

1

суьо

преди 5 години

А у нас ядерная кнобка!...