157

Отвратен

преди 5 години

До истина ви казвам--132;Колкото по-далеч от Русия толкова по-добре.Когато сме били далеч от нея сме били най- добре. Какво хубаво е дала Русия на света? Само войни и терор.

156

БСП затваря врати

преди 5 години

Ако ББ остане още три години на власт БСП ще затвори врати поради липса на спонсори.Просто ББ лови спонсорите, а при липса на резултати Русия не дава.Комисионните от тръбите са на привършване.

155

Анонимен

преди 5 години

Не стига че наведени ами и нагли, ето това са нашите "политици"

154

жалы

преди 5 години

Те, руснаците са благодарни за предателството, но и те не обичат предателите.Затова изчакаха да дойде Орешарски и тогава направиха врътката.

153

Анонимен

преди 5 години

Сигурно сме били на Марс по онова време и не знаем дали е имало натиск! Но поне вярваме на Борисов, който лично го каза на посланиците!

152

и Путин не ги уважав

преди 5 години

Путин просто се присмя на комунистите. Помним манифестациите през 2013 и тъкмо Орешарски сграбчи властта и Путин го набута да плаща реактор, ама без да може да се употребява. Накупиха тръби за тука казват 180 милиона дето сега ръждясват. Путин даже може да е взел комисионна. Да не ми каже сега някой путинофил че Сорос го е накарал да прави изказвания в Анкара през Ноември 2014.

151

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 5 години

Щом не е имало външен натиск, да се разпнат отговорниците! Как допуснаха държавата и народа да загуби толкова много! Да откаже директни доставки на природен газ и малко по-късно да иска такива, но чрез посредника Турция! Резултатиет излязоха бързо и виновниците не могат да ги скрият!Заради някое друго милионче в банковата сметка и оставане на власт, таковаха майката на народа! Корупцията и властолюбието водят до саморазруха! ЕС е тръгнал по пътя на Римската империя барбар и ние с тях...

150

Владо Вр

преди 5 години

Министъра на енергетиката на Орешарски каза, че има подписан анекс с "Газпром" за допускане на други фирми до тръбата на "Южен поток". Тоест, други доставчици на газ. Включването да става на българска територия до Варна. Само да си положат тръбите до там и ги подвържат. ***, нещо не видях мераклии да строят газопровод и докарват газ от някъде. Това беше отговор на антимонополното изискване от Брюксел. Е, и Иван Костов се издъни преди.

149

Анонимен

преди 5 години

Да бе, верваме. Дойде в България оная oтkaчaлka Маккейн и още двама американски сенатори и дотам беше проекта Южен поток.

148

Анонимен

преди 5 години

Абе що невземете да се гръмнете с тия патоци, средностатистически българин нито има полза от тях, нито се интересува от руските напъни

147

JJivanov geolog

преди 5 години

Десет години провеждахме внимателни проучвания докато подадох информация че трасето е избрано неправилно.Черно море е едно от НАЙ ОХРАНЯВАНИТЕ В СВета от охраната на морета и океани.Предложихме ново безопасно и много по икономично трасе Крим Шабла с отклонение за КОнстанца. В същото време се оказа че досегашната газопреносна мрежа Исакча България Гърция Турция е ефтина и високо ефективна .На практика икономисахме над 30 000 000 000 euro на МОсква.Предотвратени са щети за милиарди евра наBG

146

Анонимен

преди 5 години

Абе,ей,аборигени!Щом управляващата *** се надпреварва,че е спряла "Южен поток",без външен натиск,значи,го е направила в собствена угода ,без да я е еня за загубите на държавата!!!ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ,ЧЕ ЦЯЛАТА ПАРТИЙНОУПРАВЛЕНСКА *** НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА,ЗАЩОТО РАБОТИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД?!!!Какво стоим,като някакви мухльовци и чакаме да ни го зачукват непрекъснато,докато се стопим окончателно?!!!Ясно е,че причината за всичко това сме ние самите и никй друг!*** роби!!!

145

Анонимен

преди 5 години

До не ни трябваДядо Сорос е най-почтения партнъор,нали така .

144

Анонимен

преди 5 години

Стойнев,Добрев,мълчете си,безсрамници. Целия свят ви се смее,народа ви ненавижда. , Путин ви дава като лош пример,народа ви презира. Наглеци ли сте,или ***?!

143

не ни трябва

преди 5 години

Русия не е почтен партньор. Просто за спорта набутаха България с разходи за тръби, реактори и т.н. и после се изметнаха.Това да ни е за обица на ухото.Да не би да е имало външен натиск като спряха газа на Сергей Станишев?Пак го направиха за кеф, за да се караме тука.Аз не зареждам на Лукойл. Не съм си купил даже дъвка.

142

сенатор

преди 5 години

Бе не бе външен! Точно вътрешен напън си беше! Дори накараха нашите мишове да излязат и се самоунижат публично пред камерите и цял свят!

141

й

преди 5 години

не-не ! никакъв натиск нямаше !хей тъй на си купихме от Италия тръби за 180 милиона $ - дето още ръждясватхей тъй на си построихме газов хъб дето сега ръждясва съвсем доброволно ги направихме тези работи - щото така ни скимна

140

ф

преди 5 години

не-не ! никакъв натиск нямаше !Нито ЕС ни заплаши със санкцииНито Европейския Парламент обяви че Южен Потон не отговаря на "европейските" стандартиНито Посланника на САЩ ни заплаши със санкцииНито Сорос разори КТБ, където политическата върхушка държи окрадените от еврофондовете париестественно че никой не ни е заплашвал, че как може да ни заплашват от този тъй загрижен за България ЕС, ние съвсем доброволно се отказахме от 21 милиарда $ инвестиции и 200 милиона $ на година от транзитни так

139

месара

преди 5 години

Както винаги, лоялният американски партньор остана с пръст в уста. Кой е станал "партньор", добро не е видял от тези

138

Анонимен

преди 5 години

Да, и един мармонт завива шоколад!Боко го предупредиха, че не е добре да се навира между шамарите които си раздават големите и той разбра правилно. Сега обаче ситуацията е различна и газ ще има както за нас, така и за Сърбите, Унгарците и др, от западните Балкани и централна Европа.