98

Така е

преди 5 години

Еее, друго си е онези старите фашистки кооперации в центъра със стени един метър и дъбови врати и дограма. Амо в тях се нанесохо комунистите и не се продават.Дали са били глупави , а ?

97

Помня

преди 5 години

Панелка на последния етаж е съкрушителна инвестиция. Горките.

96

Фондовите жилища

преди 5 години

Сашо Глухия си продаде апартамента за 80 бона.Сега е на коня-яде,пие и се весели,че се отървал.Панелката му бе от най-старите,последен етаж,ама близо до центъра.Да,ама сичкото селян е много доволно,че си е купило жилище до центъра,нищо,че след 5-10 години ще се срути!

95

Гашо

преди 5 години

Забавното е, че има още балъци да купуват панелки в Сф на 50 г. за по 100000 лв. Умът ми не го побира, колко трява да си ***...и след 10 г. ще ревеш, че държавата ти е длъжна да ти ремонтира коптора. И се включват някакви заблудили се и купили, да обясняват, че панела бил чудесен. Все едно да сравняваш бмв с дачия хаха

94

Така е

преди 5 години

До Панелка 88 Това да санираш панелка е като да боядисаш Москвич от 61-ва година.

93

Я па я...!

преди 5 години

Интересно че тези панелки все още се купуват и то за ненормални цени.

92

Анонимен

преди 5 години

Да де ама за предпочитане ли е сграда от гипскартон с квадратура 90 ,а реални 40???В елитен квартал без улици :)А кой направи цените 1200 кв.м, да не би пазарът?!?

91

Анонимен

преди 5 години

Дано сами си вярват строителите на гета от гипсокартон. Цели сгради, построени преди 10-12 години стоят празни и балконите им се разпадат. Оградени с ламарина и пълни със строителни отпадъци.

90

.

преди 5 години

Ами решение има: Обратно на село!Не е ли парадоксално хора, които притежават 4-5 наследствени къщи в 4 и повече села да реват, че няма къде да живеят и да очакват, че панелните блокове, построени от Партията-майка по време на масовата урбанизация през 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век са вечни?Марш на село! И стига сте ревали!Ние трябва да ревем, че превърнахте градовете ни в коптори, кочини и гета!

89

Гашо

преди 5 години

Закон за събаряне на панелките трябва. Който се е набълбукал...набълбукал се е. Тъкмо ще гръгне още строителството и останалите бездомни ще купуват нови жилища.

88

Майнаа

преди 5 години

До инжинер 83. Ало ощипаната мома, голямо Его голямо нещо. Между другото ракия пием и от 2 следобед, като не е много топло. Пред нашия вход правим и скара, заповядайте. Гладен човек не е останал. Аз не се обиждам, на озлобени хора. Не аз съм озлобения. Ако уважаеми г-н Инжинер сте пропуснал, покрай коментарите, за всеки съм се аргументирал според това, което съм наблюдавал вече 60 и кусур години с очите си. Това, че живея в панелка както 65% от хората в България не ме прави нещо по-малко от ВАС

87

Фараона

преди 5 години

Прочетете в Германия след обединението какво направиха с панелките.Пълна подмяна на ВИК и ел.инсталация плюс другите екстри.

86

Майнаа

преди 5 години

Според статията от 1 милион необитами, само 20 000 били панелни... Предполагам, че това са панели строени в малки градове с моноиндустрия, като Бобов Дол и прочие....ама останалите 980 000 излиза, че са тухли ( при това едва ли старо строителство). Алоооо, почнете да продавате новото строителство по 200-250 Е квадрата с 10-15% печалба, а не с 200% и ще ви се напълнят жилищата....ореваха орталъка, че панелите били проблем....

85

Панелка

преди 5 години

Трябва държавата поне да санира панелките...

84

Анонимен

преди 5 години

Нищо им няма на панелките, щом издържаха Пернишкото земетресение, 5,6 магнитуд не беше малко.

83

Пълни глупости

преди 5 години

В западна Европа има дървени къщи на по 200 година, тук изкараха, че бетона не може да живее 50 години! Бройката на необитаемите жилища също e многократно завишена, защото наемодателите масово укриват данъци.

82

Анонимен

преди 5 години

Отдолу под мен правеха ремонт.... Местиха стени, преустройваха... Ходих, гледахме... Точно така - стените около дрешник и мокро, тоалетна са НЕносещи и паянтови и може да се местят. При усвояване на терасата, може да се разширява и кърти, но ДО ТРЕГЕРА!!! Той не се пипа. Някоя врата също може да се избие - тя е малка площ и не е проблем.... Другите стени, здрави и дебели - не се пипат. То и голям зор ще видиш да ги пипаш, де. Това няма пробиване, камо ли местене на цяла носеща стена.

81

Анонимен

преди 5 години

Като отчетем скоростта с която населението се изнася от страната тези сгради няма да са нужни на никого.

80

До майнаа

преди 5 години

Ти верно си т.пловдивска майна, незаслужаваща да живее. Това, че е изтекъл експлоатационния срок на една сграда или съоръжение, не означава веднага изселване и бутане. И не - не съм го чул от телевизията, а го знам от това, че съм инженер проектант. Аман от слабоумни лаладжии, единственото, което умеят в този живот е да хулят и да пият ракия след 17.00 долу пред панелката.

79

Анонимен

преди 5 години

Течовете от банята на горния етаж най-често са от корозирали тръби на сифона. Около 200 лева излиза смяната им. Ако ви тече банята, с това се захванете, като платите на горния, нищо че е негово задължение, но няма как иначе да спрете теча. И не се притеснявайте! И новото строителство тече здраво.