56

Анонимен

преди 5 години

Къф футбол - кви 10 лв?????Стадионите не са само за футбол. Но да се строи заради няколко некадърни ритнитопковци - аре нЕма нужда!!!И лустросаните ритнитопковци да не се цупят - сами си градят имиджа, ще си носят и последствията в мнението за тях!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Ако сме умни ще направим супер стадион, като за целта привлечем частни инвеститори, а държавата участва с парцела. Но силно ме съмнява да имаме да надмогнем глупостта и завистта, която ни мъчи не от днес и вчера.

54

АМАН от Борисов

преди 5 години

Европа се срамува от Бойко Борисов ..Този човек досега е издържан с ограбвани пари от народа.Не е искарал за България нито един лев.Обратно ежегодно го ползват за прахосване на десетки милиарди живи кървави лева ограбени от народа. За сметища водни цикли канцерогенни за вили палати и хотели на избранници по списъци прахосва милиарди..Няма по бедни в Европа от нас Българите. Над 3 000 000 нямаме пари за оцеляване .

53

Anonimen

преди 5 години

Докога ще харчим пари за глупости? Омръзна ми - оправихме улици, канализация, пенсии, детски площадки в крайните квартали, до стадион опряхме, при условие, че имаме купища пустеещи. Ми като задръстват центъра - няма да играят на националния, а на някой от крайните. Много по-добре е да се създадат условия за масов спорт - междублокови площадки, оправени училищни дворове, с уреди, с пейки, с парите на всички да усетят всички ползите

52

по-добре

преди 5 години

Училищните дворове и спортни площадки на много от училищата са в окаяно състояние.Младите спортни таланти тръгват от там.Няма смисъл от национален стадион за 2 мача и 1 концерт на някая сръбска *** годишно.

51

Анонимен

преди 5 години

Трябва ни.Но преди това ни трябва един Пиночет.Не може 80% от парите да са в 600 души,а останалите да са в 6 милиона.

50

Българин

преди 5 години

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

49

до 50

преди 5 години

не всичко което строи държавата трябва да носи приходи, за това е държава не търговско дружество

48

До 47

преди 5 години

До До 44Арена Армеец е едно, нов стадион - друго.С какво ще го запълваш? С волейболни мачове, концерти?Кой ще поканиш на концерт? Лепа Брена, Слави?? Колко концерта на година?И колко ще струва новия стадион, построен с нашите пари? Какво ще донесе на гражданите и на спорта? Националите ще започнат да играят по-добре на него? Левски-ЦСКА ще съберат повече от 5хлд. човека??

47

:):)

преди 5 години

стадион ще има, словоблудствата са напразни

46

Анонимен

преди 5 години

Нов стадион- поне 300млн.От тези 300млн. ще бъдат откраднати илоло 50млн.За останалите пари ще се построи нещо...което ще прилича на нов и модерен стадион, но пак няма да има нищо общо със стадионите на запад.Да не говорим, че стадиони има много. Футбол няма.А и не съм чул Франция, с държавни пари да е построила стадиона на Лион или ПСЖ, или Лондонската община, на Челси.Имаме си национален стадион, на който ходят една шепа останали ненормалници, които гледат бг футбол.

45

До 44

преди 5 години

Арена Армеец е зает непрекъсната с всякакъв род събития смешнико. Вземе да се поинтересуваш преди да произведеш поредния смърдлив фекалий.

44

Bg izmet

преди 5 години

Б.б и тигрите от банкя са Достойните българи.

43

Роб на влаЗта

преди 5 години

Националният стадион трябва да бъде в средата на страната на еднакво разстояние от всички точки ......не селяните които критикуват столичаните да наливат пари при тях а за всички да е еднакво...иначе си е софийски стадион .

42

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия стадиони само лап.т пари покрай тях!!! Като построиха зала Арена Армеец колко състезания или други мероприятия годишно се правят там същото е и по селата стадиони има хора нЕма.

41

Анонимен

преди 5 години

А нов национален отбор кога...

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Като е необходим спортините отбори да си построят със собсвени средства. В тази държава няма пари за децата с увреждания а сме упрели до стадионите.

39

Анонимен

преди 5 години

Сега сигурно четат коментарите и ако са много против може да се откажат от тази идея.

38

Анонимен

преди 5 години

Нов чисто футболен стадион е крайно необходим, излагаме със сегашната руина. Да не говорим, че новите стадиони могат да бъдат много печелевши, ако се управява правилно. Крум Савов за пореден път ме изумява с назадничевото, направо простошко мислене.

37

Анонимен

преди 5 години

ако има нов стадион, тъй трябва да е с капацитет максимум 5 000 човека! толкова ходят и на най-големите "дербита" в А група и на националния отбор.