47

Анонимен

преди 5 години

То вече касиерките в Била имат по две висши.А да си квалифициран уж и с дълъг трудов стаж, но да си работещ беден - е, значи толкова си можеш.

46

Анонимен

преди 5 години

Има и доста други неща, ама то си е до хоризонта. Твоят явно спира в тоалетната хартия и бананите.

45

анонимен

преди 5 години

За да излезе дете с двамата си родители, нещо друго освен международен паспорт трябва ли ? И възрастните само с лична карта ли минавате?

44

Анонимен

преди 5 години

До ERICH""""сега пък нямаме държава,както образование,здравеопазване,култура, индустрия ,селско стопанство,по-точно нямаме нищо ,но имаме все още една територия"""Така е, но затова пък сега в магазините има тоалетна хартия и банани!

43

Демокрацията

преди 5 години

1,8 милиона работещи бедни, като повечето от тях са с висше образование или кфалифицирани и с дългогодишен трудов стаж. Иначе демокрацията не е виновна, българинът е мързелив и нищо не работи, българите са си виновни.

42

Анонимен

преди 5 години

Вечна дружба

41

Партиец

преди 5 години

Ходих този уикенд до Одрин. Не случихме на хубаво време и бяхме в мола. Евтино и хубаво място е, хората са любезни и определено разбират от търговия. Наистина беше пълно с коли с бг регистрация. Храната, кафето и чая бяха много хубави.

40

Анонимен

преди 5 години

нямаме държава,както образование,здравеопазване,култура, индустрия ,селско стопанство,по-точно нямаме нищоКато нищо не вършиш, нищо няма и да имаш. Намери си работа.

39

Анонимен

преди 5 години

Като един де сам се оправял гледам вчера чояека тегли поредния кредит е да е от квартала двеста кила така се подпомагат от такива като тия бизнесмесмени аман себе си не гледа *** иначе знае нали колко ли пари дръпна от милен а

38

Анонимен

преди 5 години

Мисли за себе си, че Вова нищо чудно да направи така, че да не доживееш пенсия.България има доста недостатъци, но пенсионер да рови за храна в кофа не съм виждал.

37

ERICH

преди 5 години

До Анонимен 34//""""По времето на социализма при Тодор Живков и 45 годишната руска окупаця нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията и ЕС имаме тоалетна хартия и банани.""""Така е,такае ,но в замяна на това сега пък нямаме държава,както образование,здравеопазване,култура, индустрия ,селско стопанство,по-точно нямаме нищо ,но имаме все още една територия

36

Анонимен

преди 5 години

Колежке добър ден

35

До 36

преди 5 години

Извади си ръката от контакта бе ***

34

Анонимен

преди 5 години

Българи по принцип не взимам на работа защото не стават, но имах работеха 2-*** млади българи мъж и жена при мене, давах им хляба да могат живеят. Получаваха чисто по 800 лв на месец или двамата 1600 лв. Заявиха ми че парите не им стигали и щели да ходят в Германия да работят. Не им вдигнах заплатите и им казах, че там няма да изкарат повече като чисти пари за себе си отколкото тук и ще работят кофти работа. Сега и двамата въртят метлата в Германия и ми реват да се връщат.

33

Чичо

преди 5 години

За съжаление Турция в много неща беше по достайна за ЕС. Невероятна инфраструктура-магистрали за пример из цяла Турция! Красиви градове с невероятна архитектура/ за пример на нашите арх./. Невероятно обслужване в курортите си! Абе още като влезеш в Турция и направиш сравнение м/у нашите мръсни тоалетни и техните , ти става мъчно колко сме зле, щом не можем дори да си направим нормални като количества и качество тоалетни на границите ни...!

32

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма при Тодор Живков и 45 годишната руска окупаця нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията и ЕС имаме тоалетна хартия и банани.

31

Анонимен

преди 5 години

29, ходил съм доста по-далеч не само от Горубляне, ами и от Европа. Нищо лошо няма в това турците да си рекламират търговията. Нещо, от което в Горубляне не отбират.

30

Анонимен

преди 5 години

турците са добри слуги

29

Анонимен

преди 5 години

Принципно си прав, макетата нищо чудно да я карат само на храна и вода. За всичко друго ще идват в България на пазар. Ако им завиждаш, пресели се там - ще те дават по телевизията сигурно.

28

До 26

преди 5 години

Това може да го напише само някой който не е ходил по-далеч от Горубляне.Абе момче да не сме в С.Корея че да се мъчиш с лъжа да внушиш нещо което няма нищо общо с истината. Отиди там и ще ти фръкне шапката,защото турците са истински търговци.