76

Анонимен

преди 5 години

И адвокатите и програматистите сте едни такива, само забравили се, че чак ме отвращавате.

75

Анонимен

преди 5 години

Висши сметки: 70 хил. места във ВУЗ-овете, а само 55 хил. завършват!...... а пък тези, които завършват за нищо не ги бива!Скапаната търговска система на образованието ни произвежда негодни висшисти.

74

Анонимен

преди 5 години

До 73Ей това е приказка. Айде отивай, че кода ти не се компилира...

73

Анонимен

преди 5 години

Нищо против програмистите, напротив, необходима професия, осбено към днешна дата, но както виждам някои взели да се присмиват на всички, че имало google и го били измислили, някаква ирония към млекопроизовдители, утре ще измислят правен софтуер(има доста продукти на пазара) и щели да ни оставят нас юристите с нашата остаряла професия без работа, ще си измислят и медицински софтуер и ще уморят и лекарите от глад, социопати са, защото са си измислили и софуер за самозадоволяване и хардуер даже.

72

Анонимен

преди 5 години

Да, Господин Юрист! Всички Ви уважаваме безкрайно много! :) Излишно се палите и хабите нерви. Хубаво е, че взимате висока заплата, радваме се за Вас! И даже благородно Ви завиждаме! :)

71

Анонимен

преди 5 години

За адвокатите - гадно и студени ***, но си знаят занаята и знаят, как да работят с хора.Програмистите... Знаят си занаята, но са последната социална дупка на кавала. А когато някакъв 49 годишен девствени започне да обяснява, кое и как.. направо ми става смешном

70

Анонимен

преди 5 години

Говорим, че правото е изкуство(само дето работещите не сме достатъчно артисти), а изкуството е от човека и за човека, необходимо е абстрактно мислене, лично мен на този етап не може да ме смени софтуер, такъв само ми помага, стига да съм жив и здрав.

69

Анонимен

преди 5 години

"в google няма да търсиш най напред софтуер за решаване на казуса ти, а име на конкретен адвокат."Kъде няма да търся?Какво е това "google"? Юристите ли са го измислили? За да го има гоогле-то и да го направят, какви науки са им трябвали? Хайде кажи, че аз съм млекопроизводител и не разбирам от тия сложни работи.

68

Анонимен

преди 5 години

66 Лукова главо, загубена. Никой не ти казва, че Тея работи не се ползват никъде, но реално погледнато, колко души ще седнат, да проектират АЕЦ, радиопредаватели и прочие. Все едно, да накарам всеки човек, да чете трудовете на Сенека,и да се подиграва на този, кото не го е правил. Нали ти давам пари, да ми върви тока и Интернет. В си май ги и си върши работата, а не ми се прави на гений.

67

Анонимен

преди 5 години

като се събудиш с продадено жилище без да си дал съгласиеЗа това няма спор, говорим за типовите неща. Същото е като даденият пример с фотографите - пак си има фотографи, но са доста по-малко от преди. То е ясно, че за по-завъртените казуси ще си има човешка намеса.

66

Анонимен

преди 5 години

Никакъв юрист не си. Няма толкова прocти юристи, които да не знаят как се пише "по-добре", "най-добре" и т.н. Даже и най-мaлоyмните знаят.

65

Супервайзър тролове

преди 5 години

"Пита готовата теорема, да не е ядрена физика."АхХах, аз викам да спрем да обучаваме кадри по ядрена физика, защото юристчето така каза. :))) Да затворим после и АЕЦ-а. После ще спрем да учим Електротехника и Топлотехника и Машинно инженерство и ще закрием и ТЕЦ-овете и ВЕЦ-овете. Да спира тока в тая държава, за кво ни е ток? :))) Нали юристчето каза, че тия работи не се ползват никъде. :))) Само ливади с гoведa трябват и юристи и тва е! И светлината от лоени свещи! :)))

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Салба ракийка" - използваш изрази от времето на дядо ми и твърдиш, че си по добър. Страх ви е от конкуренция, но слабо плщат, аз за това си трая.

63

Анонимен

преди 5 години

Гледайте "Sillicon Valley" По HBO. Много добре показва цялата ви зубърска култура. Надъхабиндо безобразое, имащо се за супер умни, а на сто един постига нещо.

62

Анонимен

преди 5 години

Тук сме анонимни, всеки може да остане безработен и не му го пожелаваме, но иронията ти е излишна, чети целия коментар, не вади от контекста. Силно се съмнявам да си имал житейски ситуации в които да ти е трябвала специализирана правна помощ. Договорът за покупко продажба на МПС може и да си го изтеглиш чрез софтуер, нотариалния акт също, но като се събудиш с продадено жилище без да си дал съгласие, в google няма да търсиш най напред софтуер за решаване на казуса ти, а име на конкретен адвокат.

61

Анонимен

преди 5 години

"Много съм добър, ставам и за паритен ***. Очкавам оферти."Тц, слаба ракийка си.

60

Анонимен

преди 5 години

"От как има фотоапарати художниците не изчезнаха, нали?"Щом си "юриС", а не от "простолюдоето", значи поне знаеш къде е Съдебна палата в София. Нали? Всеки ден на отсрещният тротоар стои една жена на едно столче и храни гълъбите. И се оплаква колко е зле положението. (Жалко за жената де, все пак е човешко същество.) Обаче защо не я питаш каква професия е имала? Била е фотограф. Художниците не, ама фотографите изчезнаха. ;) Вече всеки снима и по сватбите даже.

59

Анонимен

преди 5 години

Олеле... Сроковете да толкова сложно нещо, че ти трябвало висша математика.... Ти сериозно ли? Пита готовата теорема, да не е ядрена физика. Всички я научихме в 5ти клас. Ти си получил още малко и се изкара някакво супер интелигентно. Затова цялата ви каста е социално изолирана. Един приятел от САЩ казваше все "Nobody likes a smart ass". И си е прав...

58

Анонимен

преди 5 години

и пак се разписах(без да ми плащат по сто лева на час), но понеже някои каза, че юристите ще станем безработни след някоя година като се доразвиел софтуера. Само внимвайте какво си пожелавате, ако срещу првания ти интерес стои машина и в защита на правния ти интерес тои машина, то трябва и да те съди машина. "Правото е изкуството на доброто и справедливостта". От как има фотоапарати художниците не изчезнаха, нали?. Много съм добър, ставам и за паритен ***. Очкавам оферти.

57

Анонимен

преди 5 години

54 Аз съм на 5 цисфренинмесечни месечен хонорар а в добрите месеци сме стигнали и повече. Пиши си hello world-a и си играйте супер Марио с другите девствени и, но не си мисли, че като щракаш на компанията по цял ден, си много вървежен. Научил си се да пишеш алгоритми и да складира данни. Браво на теб. Айде бягай, че откриха нов български в перфектния ти код.