44

Берлин

преди 5 години

Ако не бяха турците и арабите в Берлин - човек няма какво да яде. Немската кухня за нищо не става. Да са живи и здрави комшиите!

43

Цоцолана

преди 5 години

Впрочем турците са ви по-малкият проблем. Поканихте си милион-два араби.

42

Цоца

преди 5 години

Да са ви честити.

41

lYl

преди 5 години

А някой знае ли как приемат исляма турците и от къде се пръкват изобщо?

40

българина

преди 5 години

навсякъде където има американски бази джамийте никната кат гъби, юдаизма държи на тази интересна зависимост! германците ще викат руснака на помощ, хващам бас, ако преди това пак не се разцепят на изток и запад, т.е. християнска и ислямска част!

39

маалии

преди 5 години

Ако тия германски пишманполитици могат да си представят как ги презира Ердоган,направо ще вампирясат!

38

:)

преди 5 години

Това не е джамия, това е летяща чиния

37

българина

преди 5 години

поздравления за фесовете, така се превзема държава и цял континент, со кроце со благо и со фес! идват интересни времена ммм даааа.... време е всеки да се спасява поединично, четворката го разбраха, ние не, щото си имаме Граждани за Еничарство на Република България.

36

Анонимен

преди 5 години

Не случайно е в Кьолн, град с традиционно силна левица. Социалдемократите са силни там. Левите навсякъде в Европа са за увеличаване на "бежанците" и за даване права на всякакви малцинства, в това число и на "сексуалните малцинства".И после същите тези леви да говорят точно обратното пред своите сектанти, които им вярват е... И техните *** да пишат дириламби срещу всичко това, което самите леви партии прокламират, насила прокарват и защитават...

35

Анонимен

преди 5 години

Многа са "курназ" дахлиити, ама забравят, че Германия е много по-важна за руската икономика, отколкот Турция. При един конфликт, Русия ще вдигне ръце. Работата е, че Ердоганя, може да не остане в НАТО още дъгло и тогава, много тежко ще стане за него.

34

българина

преди 5 години

крайно време е да разберат каските, какво им се размина след битката при Виена, а нас ни върна 500г назад!

33

Ха ха ха

преди 5 години

Германистан. ислямска. грманска джамахирия , това им е бъдещето

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Ще те помоля, да бъдеш по-умерен с тона си.Не могат, да дават речи, на тяхна церемония, независимо от обстоятелствата. Да, това е проява на агресия, от страна на Турция, но какво да направят германците ? Да разтрелят всички ли ? Дай им още 2-3 години и може би ще стане :)

31

Анонимен

преди 5 години

до 35 Че те да не са зрители, че само да присъстват, бе?

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Отказано им е било, да държат речи, не да присъстват на публична проява. Разликата е огромна ...

29

Анонимен

преди 5 години

Мога да ти предложи 200 книги, свързани със съвременното право, който се отнасят само за наказателното такова. Отнема месеци и години, да се промени закон. Защо? Защото ако куцо и сакато, вземе да предлага промени и всеки гласува по всяко време, ще настане хаус. Защото обикновенните хора, не сядат, да мислят, да учат и да пишат с месеци и години, защо и как трябва да протичат разни неща. Системата, не е перфекта, но без нея, може да се превърнем в нация от канибали.

28

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

Европа е много сбъркано място в момента, ама много.... Прави джамии на терористите, по-добре да си изпълняват аллах акбара....... Всички критикуват САЩ, че те са виновни, че имало бежанци в Европа, но те като се разправяха с камиларите по времето на републиканецът Буш имаше ли бежанци за Европа? По Времето на ТалибанОбама имаше най-много бежанци, и не случайно....

27

Анонимен

преди 5 години

До шматкаДребнави изпълнения, които ще видиш от турчин, само ако е от село ...

26

Анонимен

преди 5 години

Тея разбират ли, че са на територията на преки потомци на нацистите и половината, още пазят дрехи и прочие от дядовците си в SS ? Хитлер се появи, когато бяха зле икономически и ги накара, да мразят една група хора, която повечето не бяха и виждали на улицата, но сега, говорим за нещо, което много често напомня за "нашествие" ? Ердоган се хвали, колко му била голяма армията, ама забравя, че Руснаците биха, като имаха числено превъзходство от почти почти 4 към 1 и цял свят против гемранците ...

25

шматка

преди 5 години

Значи немците поканили Ердоган на откриването на коптора а той тях не ги поканил.Малко сбъркано ми се вижда