178

Анонимен

преди 5 години

Единствените които ще им е "хак" са макетата. Западните държави жияеят добре уреден живот ...бачкат им льохмани от бившия ссср и Африка . Тях не ги мисли. Ти и макетат сте за мислене с 400 евро заплата и ограбвани 60 години държави :) Айде отивай да си ядеш киселото мляко докато авераа ти германец се връща от поредната си почивка.

177

Крум

преди 5 години

На мен ако някой грък се опита да ми каже как ще се казвам мигом ще го сполети съдбата на Никифор.

176

Анонимен

преди 5 години

Нищо,няма да ссабългарски мутри,ще са албанските командири хахахаха,ей проста кремълска банда......

175

Анонимен

преди 5 години

Каскет ГЕРБ и патриотарите ще си получат заслуженото за повече от едногодишното слагане и превиване пред македонистите.Но не разбирам защо вие болните русофили се радвате МИ НАЛИ ВАШИТЕ БРАТЯ В БЮРМ СЪРБОМАНИТЕ страдат бе??Защо не сте солидарни с тях,България отрицателен пример,*** ОТИВАЙ В БЮРМ!!!

174

Анонимен

преди 5 години

Може би макетата не желаят да бъдат вкарвани в ЕС от български мутри?!

173

Анонимен

преди 5 години

Дори атаката на европейските и американските генерали не уплашиха гордите македонци !

172

Паци

преди 5 години

Досега се говори само за избирателната активност, а това че повече от 2/3 от гласувалите са отговорили с НЕ на референдума, Дойче Дезинформеле кога ще го съобщи?

171

Анонимен

преди 5 години

Към СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ :Другарю Борисов накъде тръгна ,, успеха" ТИИИИИИИИ на Европредателството ТИИИИИ в Задните Балкани ????Вчера Сърбия подготви армията за война с ,, Косово " , днес Македония показа ,че България е отрицателен пример за Европа !!!!!!!!!

170

Анонимен

преди 5 години

България и Гърция ИМАТ ДОГОВОР С БЮРМ,държава МАКЕДОНИЯ няма.Не се правете на по-глупави отколкото сте или на по-наивни.БЮРМанското население генерално отхвърли договорите с България и Гърция.Вижте гласуването по общини,сравнително висока в албанските и никаква в "македонските" а в едно село досами границата с България под 20% гласували,КАРАКАЧАНЕ "РЕБЪЛГАРИЗАЦИЯТА"СЕ ОТЛАГА.Престанете да заблуждавате българския народ и му кажете истината за днешната БЮРМ.Стига лъжи и патриотарски глупости.

169

Анонимен

преди 5 години

"Толкова ли не осъзнават колко крехка е тяхната държавица, за да я обричат на тотална изолация и на неминуем разпад ?"Айде не плачи на чужди гробища. Гледай си собствения усраан газ и си и не квакай за сламката в окото на някой при исловие че имаш греда в твоето.

168

Анонимен

преди 5 години

Горкото НАТО.

167

Анонимен

преди 5 години

по-добре достойна смърт.БОГ ДА ВИ ПРОСТИ КЛЕТНИЦИ ЗОМБИРАНИ!!

166

Анонимен

преди 5 години

Референдума е провал, тъпо беше създаден и въпросът е в нарушение на конституцията, няма как да се сменя името под предлог членство някъде си. Името го решава народа, а не членството. Хак да им е на западните тиквочи и техните лакеи. Сега и да лъжат и да мамят на всеки е ядно какво казаха хората.

165

Анонимен

преди 5 години

"Фиромците се изплюха на договора с Гърция и индиректно на договора с България,това ясно ли ви е каскети?"България има договор с Македония. Със Северна Македония нямаме никакви междудържавни споразумения, ясно ли ти е бе, говедоид?

164

Анонимен

преди 5 години

Тоя ли ДЖАНУШЕВ БЕ КОЙТО МНОГО ГО Е СТРАХ ДА НЕ СЕ УЧИ ЧЕ ИЛИНДЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ Е БЪЛГАРСКО??ЗА ТОЯ ЛИ ГОВОРИШ БЕ ЛЬОЛЬО,какъв си ти ОМОВЕЦ,АНТИБЪЛАГРИН,ПРОМИТ МОЗЪК??

163

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Жужа, предай се... - обграден си отвсякъде...

162

Анонимен

преди 5 години

Само на мен ли ми се струва че сега Ципрас изглежда като човек удавил се във външна тоалетна?Ще умра от кеф за маляшката трагикомедия.

161

Анонимен

преди 5 години

Сега сънародниците на "ципурата"ЩЕ СЕ ИЗПЛЮЯТ В СУРАТА НА "МАКЕДОНЦИТЕ"и с пълно право а вие каскетите ЩЕ ТРЯБВА ДА ГРАБВАТЕ ПУШКИТЕ да ходите да браните "македонците"ОТ ВЕЧЕ ЗАЯВИЛИТЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ АЛБАНСКИ РАЙОНИ.Може ли да сте толкова прости бе каскети МАЛумни....Фиромците се изплюха на договора с Гърция и индиректно на договора с България,това ясно ли ви е каскети?

160

дежа вю но фиаско

преди 5 години

Властта е безсилна и тръгна към фалшифициране на волята на гражданите. Има сериозни индикации за пълнене на избирателни урни в община Сарай и по-точно в Ласкарци и Радуша. Има драстично увеличена избирателна активност до 15 часа, дори по-голяма за целия изборен ден в сравнение с миналите избори през 2017 година, написа Янушев във Фейсбук.Той добави, че кражбата на народната воля няма да мине.

159

Горки несретници

преди 5 години

Няма по-голяма злина от тази, която човек сам си причини. Не съм предполагал, че мозъците на макетата са изпрани до такава степен от югосръбската пропаганда. Нима идентичноста на народа на Република Северна Ирландия не е ирландска или на народа на Република Южна Корея не е корейска ? Толкова ли не осъзнават колко крехка е тяхната държавица, за да я обричат на тотална изолация и на неминуем разпад ?