20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21ВСИЧКИТЕ МАГИСТРАЛИ НА БУДА ГИ Е ПЛАТИЛО ПРЕДИМНО ЕС И МЕТРАТА МУ СЪЩО!САНИРАНЕТО ГО Е ПЛАТИЛО ЕС!!ЕС Е ПЛАТИЛО И ВСИЧКИ СУБСИДИИ ЗА БИЗНЕСА ВСЯКАКЪВ!----------------------ЕС НИ ДАВА ПАРИ!!А РУСИЯ КРАДЕ ПАРИ ОТ НАС НЕПРЕСТАННО!! ТОВА Е РУСИЯ ЕДНО ЧИСТО ЗЛО !

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21РУСИЯ И ТУРЦИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ СА ДОНЕСЛИ САМО МИЗЕРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!ЕС ДАДЕ БЕЗМИТНА ЗОНА НА ВСИЧКИТЕ СИ ЧЛЕНКИ А ЧЛЕНСКИЯ ВНОС НИ СЕ ВРЪЩА В ПЪТИ ! И НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЕС НИ ПАЗИ ОТ ТУРЦИЯ И ЗЛАТА РУСИЯ КОИТО ИСКАТ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ ИЗБИЯТ НАСЕЛЕНИЕТО И ОКРАДАТ ЗЕМЯТА!!РУСКИТЕ И ТУРСКИТЕ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ ДАНО СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО И ДЪРЖАВИТЕ ИМ ДА ПУКНАТ ФИНАНСОВО СКОРО :D

18

Анонимен

преди 5 години

И българите скачахме по площадите, но в крайна сметка какво се оказа: НАТО и ЕС донесоха само мизерия на България.

17

Анонимен

преди 5 години

До КеруакБЛАГОДАРИ ЗА ТОВА НА КОМУНИСТА БОРИСОВ КОЙТО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И ИЗХАРЧИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ПЛЮС ТОЗИ НА ЗДРАВНАТА КАСА И ВЗЕ НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!!ОСВЕН НАС ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС ВЪРВЯТ НАПРЕД ДОРИ КОМУНИСТИЧЕСКА РУМЪНИЯ!

16

Аз знам

преди 5 години

Тъжно и смешно става в Западна България.

15

Керуак

преди 5 години

По пътя, вече 11 години - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование. И те това ли искат?

14

Идеалист

преди 5 години

До 9 За голямо твое съжаление съм от най-десния спектър на политическите формации в България. Да не си помислиш, че ГЕРБ са дясна партия. Така, че не ме засягат обидите ти на комунизъм.

13

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да размишляват, какъвто и да бъде резултата вече е решено - САЩ си ги искат в нато, македонците нямат думата. НАТО вече се разпада и отчаяно се мъчи да прикара нови членове, но каква полза...

12

оФцЪ

преди 5 години

Другарите са го писали и Фърляли като позиви-"с кръв сме я взели тази власт и с кръв ще я дадем".Така че това призива и на съвремените терористи, били и те от ДПС?!

11

капитан Силвър

преди 5 години

"Тия само ако знаят какво ги чака ако "тръгнат по своя път""Напротив, много добре знаят. Изборът е или Русия, Казахстан, Узбекистан, Бимбинистан, или Европа.

10

Бегемот

преди 5 години

"Ако българите от Македония са "матрял ", като събратята си от по-голямата България, ще се поддадат на западния натиск..." И какво?На източния натиск ли да се поддадат?

9

Анонимен

преди 5 години

Тия само ако знаят какво ги чака ако "тръгнат по своя път"... (разбира се правоверният автор на статията под свой път разбира евроатлантически път)

8

Идеалист

преди 5 години

Ако българите от Македония са "матрял ", като събратята си от по-голямата България, ще се поддадат на западния натиск и завинаги ще загубят Родината си. С тях ще се случи, това което стана с Косово. Управляващата клика в България изигра, най - подлата роля в тази политика, която обслужва само САЩ. Затова Джендъра Борисов ходи да целува ръка на Тръм. Бог да даде разум и сили на братята ни от Долната България да спасят Родината си от неоколониализма на запада. Боже помогни им!

7

Анонимен

преди 5 години

Македония си е проект на Сталин. Изпълнен от Г.Димитров с вещото дирижиране на Станишев- баща. Братушките се погрижиха да разделят българите.

6

оФцЪ

преди 5 години

Сърбия, пърдон Македония е комунистическа държава като България.Виж в Румъния си разстреляха диктатора комунист-Чеушеско.Така че управията е само кръв за комунистите и мутритеДС, иначе ще сме си на същия хал?!

5

Анонимен

преди 5 години

След 6 - месечното мънкане на ГЕРБ за Западните Балкани (тема, веднага забутана в ъгъла след като Австрия пое европредседателството) се оказа че Сърбия и Косово са пред война, а Македония е пред гражданска война!Иначе казионните медии не спираха да леят дитирамби "какви успехи имало българското председателство за Западните балкани" при положение че България се намира в Източните

4

Некъф

преди 5 години

Всички се борят за югозападната част на България само нашите продажници спят.

3

Исти

преди 5 години

Не,не е достатъчен.

2

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС Е ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛВЯРНО КАКЪВТО И ДА Е РЕЗУЛТАТА ТОЙ ВЕЧЕ Е ТВЪРДИ ВСЕ ПАК НЕКА УВАЖАВАМЕ ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ!

1

Анонимен

преди 5 години

Колежке днеска да не бяхме на магистрала или на омв че по близко