252

Ludoto Lenche

преди 5 години

...nee dragi ...dneshnia sviat ne e " razlichen " ot vcherashnia !!! Prosto v dneshnia sviat izpalzia ot preizpodniata I se razprostrani kato rakovo obrazovanie sataniskata ideologia vkliuchvashta v sebe si absoliutno vsichni protivoestestveni I nizki choveshki otklonenia I uporito nalagaiki gi za norma .a normalnite I estestveni -prirodni protsesi I normi bivat obiaviavani za staromodni I greshni !!!

251

днендъраците

преди 5 години

от мон са куковци-това го правят умишлено защото им плащат от сороските организации--те са ***!!!

250

Анонимен

преди 5 години

А, остава да замбираме и да превърнем децата на Бг в "*** поколение" и Бг е свършила !Последния *** да угаси осветлението след себе си.

249

Саманта

преди 5 години

Научно доказано е че хомосексуалната е болестно състояние на хипоталамуса на главния мозък на митохондрично ниво! Пропагандирането на толерантността не означава непременно че болните хора трябва да си организират оргии на обществени места пред малолетните деца!

248

Възмутен

преди 5 години

Ето защо имаме изтрещяли деца и покрай тях и родители !

247

Анонимен

преди 5 години

Леле леле въпросната профекорка била и председател на Постоянна комисия по природни науки, математика и информатика в Националната агенция по оценяване и акредитация! Е ми няма как ще и одобрят учебника и още как!

246

Анонимен

преди 5 години

Само не мога да разбера какви са тези купища учебници по един предмет! Когато Господ решил да спре човека, объркал езиците ....Те така сме и ние днес - учебници, учебни помагала - купища...А децата ни прости, неграмотни. То и учителите им изтрещяха...За родителите - е ясно.

245

Анонимен

преди 5 години

Професорката води лекции по "Зоология на безгръбначните животни", "Структурална и функционална зоология част I"направети си извод какъв "капацитет" е по въпроса!!!!

244

Евро джендъраст

преди 5 години

Европа вместо да ни интегрира икономически, реши да ни наложи джендърския си диктат.Приоритет не е изравняването на икономическия потенциал и стандарта на живот в новите страни- членки, а замяната на националната култура, ценности и традиции с брюкселската содомия.

243

Трол

преди 5 години

Тъй тъй, та в Стария завет на Библията е записано "Жена, която си ляга с жена и мъж който си ляга с мъж да бъдат предадени на смърт". Ако все още има православни българи в тая *** ще следват Словото което е издържало на хилядите ереси натрапвани от западните *** вече две хилядолетия. А че законите и учебните програми се пишат от *** и се налагат като норма на масата нормални хора не значи, че трябва да се съобразяваме с тях.

242

Анонимен

преди 5 години

При тия заплати сексуалността ни се определя от пола и предпочитанията на шефа.

241

Glagoabazubaduza

преди 5 години

Важното е секс да има.

240

Анонимен (240)

преди 5 години

Тези които не са учили за гравитацията сигурно свободно се реят наоколо.От друга страна има такова,които и сто учебника да прочетат, пак нищо не може да им се процеди в главите. Примери в тази "дискусия" колкото искаш.

239

Анонимен

преди 5 години

До П.Петров В 9-ти клас сигурно вече половината са правили секс и са съвсем наясно с нещата.-"В 9-ти клас сигурно вече половината са правили секс" - ами това не е в реда на нещата!Аве много нещо се акцентира на това еване навсякъде в публичното пространство?! Т.е. на нещо, което "си го знаеш и без да ти го казват"...какво толкова има "да говориш за него"? Странно е това целенасочено отклоняване на обществената мисъл на подрастващите в тази посока? Значи се отклонява погледа от друго място

238

Иван

преди 5 години

За какво е тая патардия? Написаното е вярно и потвърдено от науката. Нищо "джендърско" няма.

237

С пoгнycа

преди 5 години

Содомският грях е мepзocт и гнycoта пред Бога! И никой умопoбъpкaн либерал да не се опитва да ни внушава, че е нещо съвсем обичайно, естествено и в реда на нещата едно дете да се събужда между два чифта космати крака и да гледа как бащите му се млящят един друг и се опипват похотливо. Това е НЕНОРМАЛНО, БОЛНО, И3ВPAТЕНО! Долу мpъcните ръце от децата ни, cбъpканяци!

236

П.Петров

преди 5 години

Кое е нормално се определя от нуждите и обичаите на обществото, а хомосексуалността нито отговаря(дори противоречи) на нуждите на обществото, нито на обичаите, затова е отклонение от нормалното. Като демократична държава всеки е свободен и различността му не трябва да е повод за дискриминация, но личната свобода е до върха на носа! Лошо няма да се знае, но трябва и да се каже кое е нормално и кое не е в обществото. В 9-ти клас сигурно вече половината са правили секс и са съвсем наясно с нещата.

235

мнение

преди 5 години

Болните и ненормалните са се разпищолили, защото си мислят, че като е 21 век и нищо не може да им се случи. То и Чаушеску си мислеше така, но го застреляха като куче. Ако в един момент се объркат нещата и започне хаосът, а това е много вероятно да се случи, ще видите доста нелицеприятни неща. Продажната професорка - ръководител на екипа, също ще си изпати и то сурово. В хаоса, както през 1944 година, всичко се решава с огън и меч, без разни лигавщини по съдилищата.

234

Анонимен

преди 5 години

До 240Аз съм против и да се натрапва, че има гравитация. А, и също, че разтворите на соли може да имат киселинен, основен или неутрален характер.-Това няма как да го знаеш, ако не си го учил! Но как се *** и лъска бастуна ..със сигурно си знаел, без си го "учил"!В реклама не е нужно да казват да ядеш пластмасовият бургер на макдоналдс, достатъчно е да ти го покажат -лъскав, лачен и "примамлив"... Същата и в учебника- не е нужно да ти казват да ставаш *** дал, нужно е споменат че ги иима..

233

наблюдаващ

преди 5 години

никъде не става дума за ***. някой май гузен негонен бяга ;-)а скоро имаше новини за момче пребито до смърт ще го сбъркали с обратен. та толератността ви отговаряща на обиден талибан очевидно триабжа да се образова.