29

Анонимен

преди 5 години

Я, колко лесно ставало по Фейсбук, само си отваряш и готово.

28

Анонимен

преди 5 години

Гардиън: Осъден трафикант на жени в българския ВИП Брадър

27

Янка

преди 5 години

Имах една приятелка и тя така се хвана с едно хулиганче, и аз и викам остави го тоя пък тя "Ами Янче знаеш ли как ми угажда и парички ми дава" обаче еди ден я виждам и двете и очи сини викам и какво е станало, тя вика едни приятели на моя ни набиха че имал да връща пари. Лъжат се момичетата това е.

26

Анонимен

преди 5 години

Тоя по-скоро е някакъв измамник, а не "диамантен бос". Такива известни по заведенията личности обикновено са измамници и нямат нищо освен дългове. Да не скоро да види пред вратата си бирници вместо адвокати и съветници по наследството.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Тя с охрана в България, а той без охрана в ЮАР. Не му е работила галфониерата много добре. Или това, което ни разправят "журналистите" как в ЮАР се стреляло навсякъде по белите не е чак вярно. Да не се окаже и че няма фирми за диаманти.

24

Анонимен

преди 5 години

Не я мислете нея този я държеше на въже, с яка охрана, макар че тя доста време прекарва тук по принцип. И не можеше да шавне. Така че няма да жали много, още повече, че добри парички ще прибере като вдовичка. Както се казва това са рисковете на професията манекенка. Тя пак добре, че си е била тук, щото понякога стават и фалове, както стана с Цеци Красимирова в Амстердам.

23

Анонимен

преди 5 години

Е плод на случайност е, както казва дамата. Да не спекулираме.

22

Анонимен

преди 5 години

Ся разбрах как са я избрале за "мис". Щото не е особено красива, даже малко кривичка във физиономията и с голем клюн.

21

знам я

преди 5 години

Не черната, а веселата вдовица,защото тя от години се опитва да се откопче от него. През повечето време прекарва в БГ с яка охрана поставена от него и всяка нейна стъпка му се докладва. На практика живеят разделени. Черногорец - турски нрав. А честито, Талче!

20

до 18

преди 5 години

Не си прав. Този е ученическата й любов. Седели са на един чин в селското школо в Ябланица. И оттогава се обичат.

19

Анонимен

преди 5 години

Да се чудиш тия двамата как се хвърлиха на амбразурата да защитават честното име на Джорджету. И изкъртиха фаянса как вече немало нужда от сводници. Сигурно според тях не съществува и мафия, но се отказах да ги слушам до края.

18

Анонимен

преди 5 години

Още една статийка за отвличане на вниманието от новите цени на тока, парното, водата, хляба и квото се сетите.

17

Гробокопач

преди 5 години

Една златотърсачка си намерила, кой да й плаща. Голяма призказка;))) няма що... *** за някои жени, чийто основна цел в живота е тази, това е Приказка, безспорно, но хайде, да я прочетете на други, а не на нас!

16

Българин!

преди 5 години

Ами то за тия "манекенки", "моделки" и прочие елитни и не до там прос-титутки си има един виц, които казва всичко!Обява във вестник: "Ако сте много богат, много стар и много болен, красива, млада вдовица е съгласна да стане и ваша вдовица!"

15

Мен

преди 5 години

Джордже Михалевич съпругът на Мис "България" 1998, поправете го моля - не съпругът, а собственикът! Така сега ще се смени, а когато и изтече гаранцията ще отиде в тоалетната...

14

Анонимен

преди 5 години

Много й е зор. Като клъвне 4-5 милиона бързо ще го прежали!

13

Анонимен

преди 5 години

Брей колко са неосведомени нашите "журналисти" Боката и Патрицийката. Обаче пък явно постоянно поддържат връзка с Южна Африка и знаят кво прай всеки българин там.

12

Анонимен

преди 5 години

Кирилова, дай една снимка да видят всички що говориш глупости! Естествено че мис каквато и да било ще вземе богат а чучела като тебе - 2-3 котки

11

Ицо

преди 5 години

Потърсете в YouTube South Africa white farmers genocide да видите какво се случва с белите хора в момента там. Дали бизнеса му е бил законен или не няма значение, а сигурно няма и да се разбере. Важното е че тука сме 200 пъти по-добре от тях.

10

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно и българската *** от Ловешките села да го е поръчала.Сега ще си живее живота.