23

Анонимен

преди 5 години

Путин се извини от Будапеща за обвиненията на Шойгу към Израел. Със сигурност, заповедта за свалянето на ИЛ20 е опит за пуч от страна на Шойгу, който от известно време е в немилост и е известно, че той ще бъде свален от заемания сега пост.

22

Кривондел

преди 5 години

Според спецификациите руските С-200 не можели да преминават към друга цел. То според спецификациите и Москвич се водеше кола...

21

Анонимен

преди 5 години

Евреите са си евреи.

20

Ели

преди 5 години

Стига де, а кой го финансира?Хайде да не говорим за нашата си следа!То е най-лесно да се перчим, трудно е да намерим консенсус!Има много играчи на сцената, не става с емоции!Или, или, след договорката с Ердоган, Русия изгуби позиции.Излязоха наяве други интереси!

19

Ввс

преди 5 години

Да тестват 2 сухой в отговор

18

Ким Чен Ун

преди 5 години

До С/Н Хайде хайде не се напиняй толкова много ,а Американският военен министър или незнам как се казва той когато Сирийските партизани му изпратиха в ковчези над 2000 човека досега и заедно с тях още 700 французи и 400 англичани отпътуваха към ловните бойни полета .И то все обучени командоси и инструктори .Та хайде чети бедуините в Сирия как избиват чуждите натрапници дошли неканени в Сирия .

17

Анонимен

преди 5 години

Аз пък мисля, че сирийците са най малко виновни! Виновни са всички, които са се заврели там заради някакви интереси!

16

Анонимен

преди 5 години

Роджър Уотърс: Искате война с руснаците? Луди ли сте?Че атаката срещу двамата Скрипал е глупост, е ясно дори на човек с едно мозъчно полукълбо. Но у мнозина отсъства дори това

15

Ели

преди 5 години

Да сядат на масата за преговори!Цел номер едно: да се унищожи тероризмът!Грешка беше споразумението с Турция - нямам им доверие!

14

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

13

Леополд

преди 5 години

Ребята, Давайте жить дружно!

12

Анонимен

преди 5 години

Сирийците отдавна трябваше да изпълнят този трик, за да ангажират руснаците в защитата им от ударите на израелските ВВС! Цяла петилетка се мотаят там, а поза никаква! Представете си САЩ да са отишли на помощ на някого и някой да не се съобразява с присъствието им! Молля-яя!

11

;-)

преди 5 години

Не се карайте бе! Сбийте се!

10

Анонимен

преди 5 години

До БългаринКажи бе?Пак ли се размечта, национал-социалистче?

9

Анонимен

преди 5 години

Русия де факто прикрива терористите от иранската терориристична групировка "Хизбула" и Израел няма да търпи това положение.

8

Крим не е руски

преди 5 години

Навярно ще има израелски поток и руска АЕЦ в Израел като гледаме примера с Турция. (РТ свалиха самолет и Путин клекна и се изака.Забрави за загиналия пилот и за благодарност-ТП и АЕЦ, ще продават С 400 на Израел) И на времето като умре някой руснак почивахме за траур... ама ние се радвахме и чакахме някой друг руснак *** :)))

7

Анонимен

преди 5 години

Ясно, натаняху казва хайде да дружим. В прав текст не ни наказвайте. Обаче какво е предложил в замяна, остава тайна. Скоро обаче, по действията им, ще се досетим. Безплатен обяд няма. А да играят хазартно, на евреите не им е в кръвта. Ще изберат сигурния вариант. За момента в Близкия изток, най системно постоянен в целите си, е Русия.Само гледайте какви лупинги, ще направят Израелците.

6

Анонимен

преди 5 години

Сирия ще е виновна и и за свалянето на израелски самолет с руска ракета. Стават грешки.

5

Анонимен

преди 5 години

Путин,накажи ги сурово.Преди Турци сега еврей.Само бой и нищо друго.

4

Анонимен

преди 5 години

Сирия е искала да свали ф-16, не Ил-20. Предупредили една минута преди да нахлуят, за да не могат руснаците да предупредят сирийците, и сирийците - руснаците.