11

БайХай

преди 5 години

Тревата по-скоро би го направила супервнимателен. Кокаина би му изострил сетивата. Явно не е бил надрусан по скоро е *** щом е карал без книжка и са му свършили парите за следващата магистралка та е тръгнал да кара когато мозъка му се е разкапал след като са го оставили всички стимуланти...

10

Анонимен

преди 5 години

До !!! (4)Хубаво е да се има предвид че тази смеска кока/пушилка е класическа и се практикува едновременно!!!!

9

шматка

преди 5 години

То и алкохол е имало ама след 20 часа....Трябва като в САЩ20г за убийство3 за марихуана5 за кока5 за това че е избягалСъбират ги и да му е яко д...Кога ще премахнете комутацията изверги

8

ХАХА

преди 5 години

не поне 50

7

Връл червен комунист

преди 5 години

20г без замяна! Ай да видим сега кой съдия *** ще го оправдае или ще му пусне смешна присъдка???! Аз залагам на 5г условна и 2 000лв. глоба!

6

Анонимен

преди 5 години

Ама моля ви се, пуснете човека.Той е невинен.Като пня който наби жената следвала линейката в Пловдив.Всички са невинни.Бирмата-джирмата, Ветко-метко, оня от ВМРО дето рита имуществото на бедната жена.ВСИЧКИ СА НЕВИННИ!!Пуснете ги.И Бойко е невинен.Сайдера, Доган, Пеевски и т.н.Всички са невинни.

5

роб на влаЗта

преди 5 години

Това си е направо убийство с използване на техническо средство и утежняващи вината обстоятелства като бягство и укриване..Смъртна присъда чрез бесене ...той така и така недовижда как ще се грижи за себе си.

4

!!!

преди 5 години

Хубаво е да се има предвид, че тревата в кръвта се открива и месец след като си пушил за последно!

3

може да е крайно, но

преди 5 години

Това си е направо предумишлено убийство и такива на алкохол, на трева , кокаин и тем подобни трябва да ги осъждат на разстрел.

2

Анонимен

преди 5 години

Ееее ама нали наркотиците са полезни бре ? Пък ся ше се извиняваме с тях.

1

пожелание

преди 5 години

Поне 10 год. затвор !!!!