7

Анонимен

преди 5 години

"Идеите и технологиите се раждат в Америка и Европа" Така беше едно време! Вече НЕ! В Азия държавите заради производствата натрупаха огромни капитали и сега ивестират във образование и собствена развойна дейност. След 15г. запада ще купува технологии от Азия.Всички последни проучвания показват че към днешна дата азиатските народи и особенно жълтата раса имат най високо IQ от всички народи. А ниско IQ имат африканците и тези от близкия изток. И точно те се размножават сега в ЕС и САЩ!

6

Анонимен

преди 5 години

Европа е пробит кораб който ще се носи по вълните докато може. Бъдещето е на Евразия.

5

Мда

преди 5 години

Абсолютно неадекватна политика на ЕС,която не може да отговори на нито едно от предизвикателствата на времето!Да вземем например мигрантската криза-идеята била да се вкарат млади хора,за да има кой да работи.Само че тарам.буките,дето наводниха Европа са скарани с работата,а и въобще не се вписват в пейзажа.От тях по-скоро може да се очаква да рушат,отколкото да градят.С тия "хора" ли ще се борим с азиатската конкуренция????Щото жълтите яко работят с малките си сръчни ръчички!

4

Анонимен

преди 5 години

Азия може само да произвежда! Идеите и технологиите се раждат в Америка и Европа!

3

Прогоза

преди 5 години

Западните държави ще станат новите държави от "третия свят". А азиатските държави Китай, Корея, Индия, Индонезия, Филипини, Виетнам, Тайван....това ще са новите Лидери. Там са големите производства. Всички технологии. Те имат и човешките ресурси. Много млди хора които стават все по добре образовани. След 15г запада ще диша праха на Азия!

2

ЦРУ

преди 5 години

БРАВО бееееее ГЕНИЙ ! КОЙ ви дава заплата на вас...и за какво ???

1

Евроатлантик

преди 5 години

Всичко е наред в Еропа, всеки ден ЕС става все по стабилен, всеки ден става все по-добре. Ние българите извадихме голям късмет, че сме в ЕС и днес живеем добре в Еропа където пластовете се наместват и всичко е наред.