11

Абе ей!

преди 5 години

Кой тийнеджър журналяст пише така "vs. Турция". Пише се срещу Турция. Или да напише на български "с/у"...Ей, аман! Къде сте я завършили тая журналистика? В каспичанския свободен ли?

10

Анонимен

преди 5 години

Ердоган няма да свърши зле, всички които не разбират какво се крие зад фасадата на долара те ще свършат зле, всеки притежател на долари в един момент ще банкрутира. Хората нямат нужда от долaри САЩ печатат долари другите купуват от САЩ долари и с тях купуват петрол от страните от ОПЕК.САЩ вече са банкРутирали и всеки момент могат да дадат фира, ако се приеме петро-юан, петро-евро или нещо.

9

Един турчин

преди 5 години

Атаката срещу Турция е от най-големите щатско-еврейски банки.Турция,Русия,Китай и Иран вече търгуват със собствени валути.Много от турците не са съгласни с политиката на Ердоган,но в момента са обединени около него за да запазят силна Турция.

8

Анонимен

преди 5 години

Човека който призоваваше да не се купува американски техника; и всичик масово си изхвърлиха айфоните на бок---лука. Е, сега им е хак, купили са си по-скъпи телефони от САЩ. Трябва яко производство, за да се опънеш на САЩ

7

Додо

преди 5 години

Падишаха сам си затяга примката около шията с всеки изминал ден. Дано не съм му лош пророк, ама май зле ще свърши.

6

шматка

преди 5 години

Ердооо валса е за двама.Не може да играеш с всички и против всички.Дори големите не правят така.

5

Смърт на евреите !

преди 5 години

Ердоган е велик управник и родолюбец! Да е жив и здрав!

4

Аз

преди 5 години

"Ердоган призова още турците да обърнат в турски лири спестяванията си."...доообре...

3

Анонимен

преди 5 години

Хитър е тоя. Като кликата на Жан Виденов. Обръщат си парите в лири и след 2 месеца лирите стават със стойността на тоалетна хартия. И хоп, обрали спестяваният на народа си. Не че не го заслужават тоя сценарий де. Да дадът на султан-ислямист неограничена власт.

2

Българина

преди 5 години

Споко ще оцелеете. Ние вече сме така 30 г плюс долна етническа атака, но ти си наясно с нея.... Така че фуцк офффф тюрбан смотан.

1

Анонимен

преди 5 години

Ердо каквото си е надробил да си го сърба.Дроби, дроби срещу кого ли не дроби, сега пак други му виновни.Айде у лево.