24

До 23

преди 5 години

Обясни в какво трябва да вникнем..в дълбокия смисъл на коментара ти? Явно има такъв.Жената сама си е яиновна, така ли? Че не е пуснала джип пред нея? Да, преценила е, че иска да шофира зад линейката...не е била от Пловдив, може да не е била сигурна в пътя.Ии..какво следва от това? Отново...както казваш...сама си е изпросила боя ли?

23

Анонимен

преди 5 години

ЕЙ затова милиционерите са едни от най-презираните наследствени *** от хората в България!Такава постъпка е немислима в европейска държава, но това е ежедневие в РУСИЯ!Позор, но какво да се очаква, като уста-мутрата е начело на тази държава!

22

до 23

преди 5 години

Четеш, ама нищо не разбираш. Не е важно само да прочетеш коментара и да избълваш простотийте си , но ѝ да вникнеш в думите.

21

До 22

преди 5 години

Значи..засича те жена на пътя...и ти без да се замисляш слизаш и почваш да я биеш, така ли? Защото тя си е виновна. Евала и логика!Ако някой набие така ***, пресполагам ще и лажеш...майко, сама си си виновна.

20

Анонимен

преди 5 години

В случая жената е виновна. Нейното шофиране е предпоставка за ПТП. А ударът е следствие от това. Не че оправдавам шофьора на джипа, но тя е предизвикала тази реакция. И стига сте я правили на жертва по медиите!!!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен50 гласа ...добре си . ама всичките сте *** ! Кой първи почна , и къде е ударена дайте да видим и нейното лице . Слепи сте всички . Да съпровожда може само МВР . От една грешка стават други грешки . Жената си е виновна сама за себе си и вината е нещо което може да се изпитва само срещу себе си Лимонади !

18

ХАН АСПАРУХ

преди 5 години

Квото си иска прави , ама кой ? Съпровожда.. Това да не е " ЦСИ ПЛОВДИВ " ? От една грешка стават други грешки , грешките са за да се поправят , понякога резултата е по важен от метода ...

17

Анонимен

преди 5 години

До кога тия гадни милиционери ще се измъкват безнаказано за престъпления, недопустими в нормална държава?Кога най-накрая ще видим в затвора милиционери, прокурори, съдии?Ако така вървят нещата, до десетина години в БГ ще останат само пенсионери, тъмнокожи и угоени държавни хрантутници!!!!

16

Някой

преди 5 години

До ИстинаДори ако жената е нарушила закона, има ли предвидено наказание - юмрук в зъбите и кой е тоя, дето го е изпълнил насред улицата?

15

Пародия на държава

преди 5 години

Па се учудвате що мутрите наглеят. Друго е някой от матриало да изпразни един пълнител по мутрагените, ще се разтичат като улави пърдящите шапкари че умрее касичката.

14

Башка Луд

преди 5 години

Годината е 2018, но се усеща като 1996!Отново безнаказани мутрагени, престъпни босове и корумпирани полицай!Единствената разлика е, че рекета е на високо ниво и дребните и средни бабаити работят по евро проекти и се наричат "бизнесмени"!Но какво можем да очакваме, когато власта е в ръцете на мутра-гавазин и шайка крадливи разбойници!

13

Анонимен

преди 5 години

"Дъщерята на пострадалата се учуди на неговите думи и на какво се базират"Ами на рушвета, който е получил от бияча, на какво друго да се базират. Той дори не си е направил труда да разпита участниците в случая, просто си е прибрал пачката и излязъл с изявления.Много съжалявма, че ще го кажа, но докато полицията не изчистят мършата в собствените си редици, уважение няма да получат от обществото!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8А имаше ли записи от видеокамери, интервюта, уволнени и наказани, при случая с попилените няколко коли на "Иван Гешов" преди около месец и половина, от пиян шофьор на джип Ауди?Или щото е от "нашите" ребята, случаят се потули и умре?

11

Анонимен

преди 5 години

Откакто си сложих един градинарски нож между седалките, чакам някой отворко да бръкне през стъклото. А тоя си е наврял цялата глава. Щях да го заколя точно като прасе и да му изтече всичко в колата. Самоотбрана, баце...

10

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей

9

Анонимен

преди 5 години

Маринов, първата ти работа като министър да е да уволниш шефа на пловдивската полиция и всички замесени в прикриването на истината!Иначе си подавай ОСТАВКАТА и СИ ЗАМИНАВАЙ тъй както си пресен

8

Анонимен

преди 5 години

Ще има ли сега записи от видеокамерите по всички медии, интервюта на политици ,уволнени полицаи и оставки или това е се прави само когато е замесен роднина на президента? Тук очевидно има случай на прикриване на побой /престъпление по наказателния кодекс/! И даже името на мутрата с джипа още крият

7

Анонимен

преди 5 години

На този, който НЕ удря жени и болни мъже няма ли да му разберем името...и да му видим лицето?

6

Анонимен

преди 5 години

Поредното безсмъртно полицейско чадо. Покажете му снимкана на великия мъж.

5

Анонимен

преди 5 години

Porednia vrazkar , pikrivan ot MVR.....