16

Iceblast88

преди 5 години

Когато държавата спре да харчи пари за да дава субсидии на тютюнопроизводителите, тогава тя има право да размахва пръст на крайните потребители. Или край и на двете или за и двете! До кога във всичко ще имаме двойни стандарти? От една страна да накараме пушачите да се чувстват като престъпници, от друга страна да харчим милиони за производство на тютюн. Е какво е това, ако не лицемерие? Скоро сигурно и месото ще забраните! После и свободната воля, нали?

15

Кокорко

преди 5 години

Откакто са забранили пушенето не съм стъпвал в закрито заведение. Няма и да стъпя ако не се пуши. Значи само от мен кръчмарите губят 10-20 лв. дневно

14

Анонимен

преди 5 години

Който исак да забранява пушенето - да спре първо производството на цигари в световен мащаб, да спре производството на автомобили, които са на безнис или дизел и да спре всички завои в страната си.

13

Анонимен

преди 5 години

Проблема е, че забраната е прекалено строга ИМЕННО ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ.искаме да се подмажем на ЕС, а не гледаем как е ЕВропа. Колко държави реално имат изключение за пушенето? В гърция съвсем доскоро си се пушеше на поразия.Що се отнася до Вечерният час - вечерен час за музика има в Европа, по-точно във Франция. Но точон във Франция всяка втора жена пуши

12

.

преди 5 години

Пушенето вкъщи!

11

Анонимен

преди 5 години

Не виждам ако седна навън, където димът се разсейва с какво ще преча на околните.Ако на хората се забрани да пушат в ресторантите, при положение че 99 процента от младите жени пушат, и забарната сес пазва, ресторантите ще фалират. Пукнат ресторан няма да остане.

10

мак

преди 5 години

Пак рев, пак тръшкане заради едното пушене. Престанете. Днес ще разрешите пушене, утре силна музика до зори, за да се "развива бизнеса". Колко заведения са фалирали заради забраната? А че тя не се спазва кой е виновен? Самите ревящи кръчмари с любезното съдействие на контролните органи. Последните - в коя област работят ефективно? В никоя.

9

Анонимен

преди 5 години

Пушенето би следвало да стаав на специално места за това. Ако има добра вентилация, или специалан пушалня няма пролбем. В много европейски държави същестувват пъбове само за пушачи. Всеки елитен хотел си има пушалня.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако толкова са загрижени за нашето здраве - защо произвеждат цигари? освен това автомобилният дим е много по-вреден от цигарите. А за заводите да не говорим. Обаче в България има работещи заводи. ОСвен това САЩ се опитах да въведат тютюна в ИРак, като заместител на кокаина (пълен абсурд), значи не е толкова вреден.

7

Българин до Гoшу:

преди 5 години

Да бе точно пък младите изобщо не пушат! Аз почти не познавам млада жена или момиче, които да не пушат! При мъжете ситуацията е още по-зле! Друг е въпроса, ЧЕ ПУШЕНЕТО ТРЯБВА Е ЗАБРАНЕНО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ОТ ЗАТВОРЕН ТИП! Който иска да пуши, ДА СИ ПУШИ В КЪЩИ ИЛИ НА ОТКРИТО!

6

Анонимен

преди 5 години

ОГледайте се в другите европейки държави - всеки голям хотел си има Пушалня. Да не говорим за Великобритания, там масово пушат.

5

Джо

преди 5 години

Всичко друго ни е наред, на айде пак с пушенето да се захванем. А че масово се нарушава закона вечер, на никой не му пука! Но пък рушветите си вървят..,

4

българин

преди 5 години

Никакви такси.и разрешителни !! Няма да се пуши и точка !! Аман от ганьовски номера !

3

nobi

преди 5 години

не може ли, някаква кръчмичка и за нас. да няма непушачи, че са ми много противни

2

Гoшу

преди 5 години

Само ако видя стикер, че се пуши, веднага се махам и търся друго място. На мен от цигарен дим ми се гади. Ако направят тази простотия лично аз смятам, че много ще загубят от бизнеса. Бях в една фирма веднъж, където от 10 човека нито един не пушеше. Вече много хора, и то младите гледат да ядат правилно, спортуват и не пушат. Сигурно кварталните пенсии ще чакат да им правят оборота :)

1

Анонимен

преди 5 години

Никакво пушене който иска на вън или вкъщи.