82

Анонимен

преди 5 години

До annybodyОще на две места днес в Германия има намушкани и убити от мигранти Германци

81

Solar Power

преди 5 години

Това ще е последната американска свинщина. Целият свят се вдига срещу тях.

80

Анонимен

преди 5 години

Защо продължавате да ги наричате бунтовници когато всички знаят че става дума за исламисти и терористи в Идлиб ?

79

Solar Power

преди 5 години

А ако си патриот наистина ще мразиш еднакви Руснаци и Американци.Дори Руснаците може да ги мразиш повече защото са причина да паднем под Византийско робство. Справка българската история...

78

Solar Power

преди 5 години

До 77 а на какви вярваш ? Руски и Северно Корейски ?

77

Анонимен

преди 5 години

Докато САЩ не се откажат да съдействат на главорезите, които ядяха човешки сърца пред камерите войната няма да спре.Вън янките от Сирия!

76

ТHE Патриот

преди 5 години

Бобардировките са били извършени в вчера и са причинили пожари за сега не се съобщават данни за жертви,дано да няма!Следете RT аз вече на западни мейстрийм медии посмъртно не мога да вярвам!!

75

Анонимен

преди 5 години

До ТHE Патриот 76Ако това е вярно тия гадове трябва да бъдат разпънати на кръст и ООН да не се правят на луди има конвенция именно на ООН за такива видове конвенционални оръжия.

74

ТHE Патриот

преди 5 години

Два ф15 са бомбардирали град Хаджин в провинция Деир ез -зор в Сирия с бял фосфор!

73

Анонимен

преди 5 години

*** как бе то на краварите бомбите са най-умните бомби. Даже преди да гръмнат когато ги ръсят на ред над градовете едва ли не проверяват ЕГН-то на хората и уточняват кой е джихадист и тогава се взривяват егати лицемерите .

72

Жоро

преди 5 години

Леле верно лии.а в ПАЛЕСТИНА 10 са убили окупаторите от исраел.

71

Анонимен

преди 5 години

Това с изгорелите в руски МОЛ деца беше много гадно. Майките и бащите плачеха пред заключеният МОЛ и се молеха на пожарникарите да влязат вътре да спасят децата си, но пожарникарите имаха заповед да не пускат никой, защото "вътре нямало никой". А децата звъняха отвътре по gsm-ите на родителите и им се молеха да дойдат да ги извадят от горящата сграда.Такъв идиотизъм е възможен само в Путинова Русия, да изгориш заради една заповед на някой ***.

70

annybody

преди 5 години

И сега Меркел още един милион "бежанци" ще покани?

69

Haffen die Warheit

преди 5 години

Да си спомним чия заслуга е да се стигне до тук. На онзи сенатор дето се пренесе в ада, че и наша - Боцо ги хостваше в Правец, когато организираха свинщината. Късопаметните герботролове всъщност реват срещу вожда си :)))

68

Мнение

преди 5 години

Да му дадат снимката на това детенце. Само да не е участвало в предишни снимки....Що не съобщават, че е имало 60 авиационни удара и са загинали петима цивилни. А след това да сравнят с американските бомбардировки в Ракка. Там камък върху камък не е останал. Пита се колко са жертвите там? До момента почти година няма информация от нези бели каски!?

67

Споко няма да ме бан

преди 5 години

Инглизите и хамериканците никой не може да ги бие с тяхното килимното бомбене справка Дрезден. Да не говорим колко напал м(зензорирана дума не е за вярване 1984 година пасти да яде) и хербициди са изсипали да обезлесят джунглите на Виетнам където са се крили северно виетнамците и до ден днешен заради хербицидите се раждат деца с по 4 ръце .

66

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Америка си отива, спете спокойно, деца

65

Анонимен

преди 5 години

Когато ставаше въпрос за изгорелите деца в руски МОЛ, българските посланици у Днес.бг ревяха горките деца, да се молим за тях. А като техният главен сатрап умишлено убива деца, тогава може. Фурнажийски лопати меко казано!

64

Handel

преди 5 години

Началото на края на Америка. За един по-добър свят!

63

Анонимен

преди 5 години

"Сирийският център за наблюдение на правата на човека съобщи за авиоудари на сирийски и руски изтребители по градовете Латамне и Кафр Зейта в съседната провинция Хама.""Сирийския център за наблюдение на правата на човека" са 3-*** човека в Лондон. Интернет *** в пълния смисъл на думата. Моля, спрете да ги цитирате!